Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[full Release] Pliki Metin2

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Fifolski

Nigdy tego nie wytłumaczysz co poniektórym... To jest fakt - gdyby to wszystko było za darmo, to było by 10x więcej serwów jak nie gorzej...

Modna sygnatura.

Opublikowano

Większość chciała by:

99level

skille na P

EQ +9 z 20 bonami

Broń boskiego nooba+9 (nie ma takiego xD)

Koń level 30

500000000000000 hp

500000000000000 mp

2.000.000.000 yangów

i kolegę na serwie, który by zazdrościł

Na privie długo by się to robiło ale jak komuś to nie odpowiada to niech się regnie na www.metin2.pl tam są takie raty, że za 5lat jest to osiągalne oprócz bonów hp i mp

I to tylko dlatego ludzie chcą własnego priva żeby solo grać

Opublikowano

mnie też si wkurza a szczególnie rada pustelnika i zwój egzorcysty oraz pierścień expa. kto płaci ten jest najlepszy kto chce tylko grać będzie nosił zbroje po kimś lepszym po ogromnych cenach jakie on sobie zażyczy

Opublikowano

jak mój kuzyn ma p serva na wowie i pliki alll do wowa to do metina nie bedzie za darmo !!! napewno bedea za free pliki

Opublikowano

@offtop

to już chyba jego 3 czy tam 4 konto -,^

Opublikowano

A tak przy okazi na jakim poziomie jestescie w tych plikach??ja mam 18% zrobionego serwera:D tak mi pisze ale chyba sobie odpuszcze:P

Opublikowano

Jak dobrze czytałem, to możesz te pliki uzyskać przez rozpakowanie całej zawartości clienta Metin2 programem "Metin2Extractor".

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

No i dowiedziałem się już, że te pliki które dałem w tym temacie to dobre pliki tylko brakuje im jednego folderu. G1 folder, który mogą mieć 2 albo 3 osoby w całej Europie :| Dodam, że to nie chodzi o ten folder g1 z mt2blaze co w nim jest root.* .

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...