Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[full Release] Pliki Metin2

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Legloas93 GA Clubmt2, jak ktoś może nam pomóc to tylko on. No i jest jeszcze Nico185W ale on to przykład chamskiego szwaba, z którym nic nie zdziałamy.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś wracam do Polski więc będę próbować coś z tym zrobić. Bo jak narazie to nie mam warunków bo wszystko tak przycina, że jakieś błedy mi wyskakują w freebsd :/

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Zainstalowałem FreeBSD, skopiowałem wszystkie pliki tak jak było to pokazane w "poradniku", wyskoczył mi błąd że brakuje tam katalogu "cores" wraz z jego zawartością i inny związany z jakimś "interpreterem". Miał ktoś coś podobnego?

Opublikowano

spokojnie nie unoś się tak, nie przyszedłem tu zj....ke dostawać tylko z małym zapytaniem a co do linków to zaraz wystawie i zobaczycie o co mi chodzi.

Opublikowano

czekamy z niecierpliwascia

btw

1wrzesnia D:

Opublikowano

ale on nie pomorze bo wiekszosc szfabow to ...... i jedynie za niezla kaske,a newmt2 to chyba german server

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Dobrze ale wracając do mojego pytania, spotkał się ktoś kiedyś z takim błędem (to co w zielonej ramce) i jest w stanie mi pomóc?

Opublikowano

Pracuj na VMwarePlayer, a nie WS. Polecam również FreeBSD 7.2.

Może spróbuj wgrać plik ld-elf.so.1 do folderu /libexec/ albo utwórz w /jails/ taki folder i zrób symlinka do tego.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano
omg na huja wam pliki jak i tak dzieci nie zrobicie serwera , a nawet jak zrobicie to wam padnie za pare dni i dostaniecie rachunek pare tysiecy do zaplacenia xD

To że ty jesteś taką ciotą której umiejętności pracy z komputerem ograniczają się do włączenia tibii nie znaczy że inni tez tacy są. Nic już lepiej nie pisz w tym temacie bo się tylko ośmieszasz tymi wypowiedziami.

crazyrabbit128x160.gif
Opublikowano

Nie narzekaj bo te pliki światło dzienne na tym żenującym forum znalazły się dlatego, że chcę aby osoby, które mają krztę rozumu we łbie mogły zrobić cokolwiek w tej sprawie. Jeśli serwer powstanie zadbam o to aby osoby, które go stworzą nie dostały żadnej kary pieniężnej oraz wyroku pozbawiania wolności. Bowiem nie chcę aby tacy nieodpowiedzialni ludzie niestety jak większość z tego forum sprowadzili na ciężką pracę wielu ludzi katastrofę. Podziwiam moderatorów, bo to jest najbardziej zapuszczone forum jakiekolwiek miałem okazje zobaczyć. Zero kultury, zero mądrości, zero jakiejkolwiek pomocy w przypadku niektórych osób. Jedyne co tutaj można wynieść to zawiść, gniew i oszczerstwa. Jeśli uraziłem pewne osoby to przepraszam, kolejne magiczne słowo którego tutaj się nie zobaczy.

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano
jesli ktos tu jest ciota i sie osmiesza wypowiedziami to najpredzej ty , bierzecie sie za zrobienie serwera a nawet nie macie poprawnych plikow , masakra lepiej idzcie sie pouczyc bo sie zaczal rok szkolny.

Hahahaha no tak to oczywiste że się ośmieszam chcąc coś pożytecznego zrobić, kolego to co ty piszesz to komedia ;] Śmiać mi się chce jak to czytam. Wypierdalaj do swojego działu "Tibia" a nie nam tu syfisz.

@Apropos: Czemu nie mogę połączyć się z fillezilla? Podaje dobry adres ip i nic connection refused ;< Miał ktoś podobny problem?

crazyrabbit128x160.gif
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...