Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[full Release] Pliki Metin2

Ortega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie to by wyglądało tak zrobili by serva ale nie umieli by zrobic tak zeby sie na niego szwaby, chinole nie wbily nie ? no wlasnie ^^

speed.io.png
  • Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Na cooncore.com są pełne pliki, ale dostęp za 5 Euro

Jakby to kosztowało 5Euro i były pliki full

to już by było 50 Polskich Privów !!

zastanówcie się nad sensem tego co piszecie

polowa ludzi z tego forum już by kopiła te pliki i by sprzedawali po 50zł !

ale jak widać nikt nie ma do zaoferowania takich pliczków !

NarQ n00bki

Opublikowano

Tak jak Up jak by były pliki serwere za 5 euro to masa polaków i innych krajów by miala te pliki i full by było tych serwów

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Jasne to jest polska niestety nikt 5euro na takie,,badziewie'' nie wybuli...

dobrze że podbiłeś temat ;]

24 Użytkowników czyta ten temat (0 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)

@up

N-I-E-e.

Opublikowano

Niby czemu nie

Zamknijcie ten temat bo spam sie robi wielki

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Gość PanZagłady
Opublikowano

Przeciez nie napisalem ,ze kazdy co ma 400+ jest spamerem. Po prostu smiesza mnie wypowiedzi typu WKRECASZ bo masz 7 POSTOW ... Ja po prostu napisalem ,że jesli ktos malo gada a duzo robi to potrafi postawic wlasny serwer. Ja swojego nie postawilem w 1 dzien . Jesli ktos tak pomyslal to radze sie powaznie zastanowić nad wypowiedziami. Sam bym dłuzej go stawial dlatego 2 przyjaciol rowniez informatykow razem ze mna robili tego serwa. Dla nas to była ciekawa przygoda .

P.S: Panie Zarozumiały ?? Tylko dlatego ,ze nie napisze NOOBIE + łacina kuchenna + twoja stara + zal . Radze poszukać znaczenia słowa zarozumiały a potem uzywac tego w wypowiedziach.

Opublikowano

nie no spoko. a ile robiles tego serwa?

@edit

wiem, wiem zaraz ktos cos napisze ale mam pytanie czy dziala wam stronka yt.a9qq.com?? pisze tu bo chociaz tu ktos zajrzy a w podklejonych niewiele osob zaglada ;P

Opublikowano

Stop spam co do topica

nawet jakby te pliki byly pelne i tak bez zadnego informatyka i sponsora nikt nie zrobi serwa powody?

musisz wykupic domene/serwer bo na twoim necie nie ma szans uciagnac serwa;)

a to sa koszty i to nie male:)

54585309939136444418.png

Opublikowano

djrazor ? ...

podobno on ma całe ale się nie podzieli ...

CHYBA.

Opublikowano

Co do plikow to na moim forum macie komplet vip kosztuje 20 zl sa one dla vipa z tutkiem jak postawic serwer. Admin mojego forum sam pisal tutek stawiajac serwa. Namiary na forum dam na pw bo wiem ze nie mozna reklamowac na mpc. Dla chetnych

sygnaturawiaderko.jpg
Gość PanZagłady
Opublikowano

Ty sie mu dziwisz ,ze sie nie podzieli plikami ?? Moze sam musiał do tego dojsc by zebrać kompletną paczke plikow ktora zajmuje kolo 12 gb . Powtarzam FULL pliki to kolo 12gb?!. Wiec raz ,ze uploadowanie tego to bylby problem duzy bo 12gb ...powiedzmy ze nie ma neta wypasionego (to nie oznacza ,ze jest gorszy) to tez bym na jego miejscu nie uploadowal. Dodatkowo pewnie nameczyl sie i poswiecil duzo czasu na to i ma wam tak all na TACY wylozyc ? Smieszni jestescie naprawde . Mozecie mnie nie lubic ,ale pisze szczera prawde i postawcie sie w miejscu razora . Ja sam takze musialem znalezc pliki. Czesc znalazlem dzieki 2 panom z tego forum ,ktorzy zalozyli tematy a czesc na innych forach.

@ UP

moge potwierdzic ,ze pliki o ktorych mowi Pan wyzej nie sa sciema .

Opublikowano

jak ktoś ma 10mb/s+ neta to może uploadować ale i tak zajmie mu to sporo czasu a co do tego forum co na pw podajesz skoro gościu ma pliki to gdzie jest polmt2?

Opublikowano
jak ktoś ma 10mb/s+ neta to może uploadować ale i tak zajmie mu to sporo czasu a co do tego forum co na pw podajesz skoro gościu ma pliki to gdzie jest polmt2?

prawda pliki sa a serwa nie ma troche glupio to wyglada

Opublikowano

Pliki same nie wystarcza jeszcze trzeba miec na czym ten serw postawic a jak narazie nie mozemy sie zgrac mamy 2 kompy niby ale nie mozemy daty ustalic nie jest to takie chop siup. Teraz jest szkola i ludzie maja mniej czasu pliki niedawno zdobylismy.

sygnaturawiaderko.jpg
Opublikowano

Wystarczy sprzet, kasa, checi i pojecie to serw powstanie. Ale jezeli kazdy z zalozenia mowi ze nie ma szans na PolMT2 to wogole po jaki ch*j o nim pisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...