Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panie doktorze, jakie lekarstwo będzie mi dane? - temat od poszukiwań gier

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to laptop PackardBell

IntelCore i5 2450 2,5ghz boost 3.1ghz

8GB RAM

NvidiaGeforce 610 1GB Karta DEDYKOWANA

Windows 7

500GB DYSK TWARDY

Jakie fajne gry pójdą?

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne :Poszukuję

*Opis Gry : fajna giereczka ktora pojdzie mi na tym złomie

*Parametry komputera : Intel core 2 duo 3,00 ghz

2 gb ram

karta intel chipset q43/45 jakos tak

*Typ Gry : FPS, MMO, RPG,Symulatory

-Inne : -

Opublikowano

2 gb ram

Z RPG masz jakieś specjalne wymogi ? Jeśli nie to.

Gothic, Gothic 2 Noc Kruka, Morrowind, Fable.

Jeśli o FPS to seria Jedi Knight, Medal Of Honor te starsze.

Opublikowano

2 gb ram

TES IV Oblivion, Splinter Cell Chaos Theory

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię/Jaka to gra?/Inne :

*Opis Gry : Cześć. znowu ja. Potrzebuje jakiś SYMULATORÓW . Nie typu BF, CoD i inne. Tylko jakiejś farmy, służb specjalnych, i innych! PROSZĘ PATRZEĆ NA WYMAGANIA!

*Parametry komputera : CPU: AMD Athlon™ X2 Dual Core Processor BE - 2350

CPU Speed: 2.1 GHz

RAM: 2.0 GB

OS: Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 (build 2600)

Video Card: ATI display adapter (0x791E) (ATI Radeon X1250)

-Video RAM: 700.0MB

-3D: Yes

-Hardware T&L: Yes

DirectX version: 9.0c

Sound Card: ATI HDMI Audio

Free Disk Space: 24.5GB

CD-Room: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N

*Typ Gry : Symulatory.

-Inne :

Symulator Farmy 2009, Euro Truck Simulator, Symulator Straży Pożarnej, Symulator Maszyn Budowlanych, Symulator Służb Ratunkowych, Symulator Platformy Wiertniczej itd.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

@up. A symulator farmy i pójdzie na wysokich czy na najniższych i czy oryginalna mapka czy jakieś małe??

Stawiałbym niskie/średnie, nie wiem jak twoja grafa się dokładnie spisuje, a mapka wedle uznania :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

*Opis Gry : czasy przyszłe... czyli roboty maszyny itd.Można budować budynki,tworzyć żołnierzy,inżynierów,lekarzy i walczymy z inną drużyną.

*Parametry komputera : Jest to gra dość stara także będzie to zgodne z systemem windowsa xp albo 95

*Typ Gry : Strategia

Opublikowano

*Opis Gry : Jest to gra platformowa gdzie się gra człowiekiem z taką bronią laserową i ma czapke z daszkiem : p walczy sie z rożnymi dziwnymi potworami, plansze sa w gorach, w wodzie, wulkan , podziemia, jaskinie itd... Z tego co kojaży mi się bo grałem w tą gre jak byłem mały to było coś z nazwy ,,HUD" (nie wiem jak to się pisze) i była chyba na dyskietki jeszcze ;p

*Parametry komputera : mam nowy komputer więc nie waażne parametry ;p

*Typ Gry : platformówka,strzelanka,przygodowa

Ps. Gra na PC

Graj jest dość podobna do tej :

1310498106-U124646.png
Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne : (Nie wiem jak to nazwać więc nic nie pisze)

*Opis Gry : Szukam gry, najlepiej rpg ale jeśli spełni wymogi to inne gatunki też mogą być. Ważne jest dla mnie aby gra miała rozbudowany system Questów(to jest dla mnie bardzo ważne), ciekawą fabułę(bez tego się nie obejdzie), w miarę porządną grafikę ale nie mam dużych wymagań, możliwość nieograniczonej eksploracji(coś jak w fallout) oraz dopracowany styl walki i poruszania. Wiem że to spore wymagania ale liczę na waszą pomoc. Nie ma dla mnie apsolutnie znaczenia czy gra będzie się odbywała w średniowieczu czy przyszłości, jest mi to absolutnie obojętne, ważne tylko aby spełniała chociaż część wymagań które wypisałem.

*Parametry komputera : Nie chce mi się tutaj pisać ale komp mam bardzo dobry więc bez obaw wszystko pójdzie

*Typ Gry : RPG

-Inne : Brak

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne : (Nie wiem jak to nazwać więc nic nie pisze)

*Opis Gry : Szukam gry, najlepiej rpg ale jeśli spełni wymogi to inne gatunki też mogą być. Ważne jest dla mnie aby gra miała rozbudowany system Questów(to jest dla mnie bardzo ważne), ciekawą fabułę(bez tego się nie obejdzie), w miarę porządną grafikę ale nie mam dużych wymagań, możliwość nieograniczonej eksploracji(coś jak w fallout) oraz dopracowany styl walki i poruszania. Wiem że to spore wymagania ale liczę na waszą pomoc. Nie ma dla mnie apsolutnie znaczenia czy gra będzie się odbywała w średniowieczu czy przyszłości, jest mi to absolutnie obojętne, ważne tylko aby spełniała chociaż część wymagań które wypisałem.

*Parametry komputera : Nie chce mi się tutaj pisać ale komp mam bardzo dobry więc bez obaw wszystko pójdzie

Seria Stalker spełnia te kryteria, nie wszystkie, ale większość.

Opublikowano

Stalkera gralem i musze przyznac ze jestem negatywnie nastawiony do tego tytułu.

Jakie inne propozycje ???

PS: sorki za bledy i brak polskich znakow ale pisze z telefonu...

Opublikowano

Borderlands 2, Mass Effect 3.

Opublikowano

Borderlands 2 mnie całkiem zainteresował. Dzięki za pomoc

PS:

Może jeszcze jedno takie krótkie pytanko przy okazji. Co sądzicie o serii Wiedźmina ? Gdzieś czytałem że to całkiem zacny rpg, warto spróbować ???

Opublikowano

Diablo (I, II, III), TES V Skyrim, Risen, seria Gothic, Kingdoms of Amalur.

Borderlands 2 mnie całkiem zainteresował. Dzięki za pomoc

PS:

Może jeszcze jedno takie krótkie pytanko przy okazji. Co sądzicie o serii Wiedźmina ? Gdzieś czytałem że to całkiem zacny rpg, warto spróbować ???

Wiedźmin także, jak najbardziej! Gorąco polecam, Polacy odwalili kawał dobrej roboty.

Opublikowano

Najlepsza polska gra RPG i dla mnie stoi na szczycie zaraz po Skyrim'ie. Bierz jedynkę, bo dwójka zbyt krótka.

Opublikowano

*Opis Gry : ~

*Parametry komputera :Intel Celeron M 1,73ghz

1gb ram ddr2

Intel GMA 950/945

Winsows XP Pro

*Typ Gry : fps'y, sportowe, wyścigi, strzelanki bardziej realistyczne pod wzgledem fabuły

Opublikowano

1gb ram ddr2

Intel GMA 950/945

Winsows XP Pro

*Typ Gry : fps'y, sportowe, wyścigi, strzelanki bardziej realistyczne pod wzgledem fabuły

NFS: Most Wanted, FIFA 08, SWAT 4.

Opublikowano

1gb ram ddr2

Intel GMA 950/945

Winsows XP Pro

GT Legends, Juiced, Rainbow Six 3: Raven Shield

Opublikowano

*Parametry komputera :

AMD DC C-50 1GHz

4gb ram

Radeon HD 6250

Winsows 7 HP

*Typ Gry : rózne

edit/

BF 3, dirt 3- serio ?

a pozatym to dzieki

Opublikowano

*Parametry komputera :

AMD DC C-50 1GHz

4gb ram

Radeon HD 6250

Winsows 7 HP

Stalker, Turok, TDU

Opublikowano

*Parametry komputera :

AMD DC C-50 1GHz

4gb ram

Radeon HD 6250

Winsows 7 HP

F.E.A.R. 2 Project Origin, DiRT 3, Black Ops.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...