Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panie doktorze, jakie lekarstwo będzie mi dane? - temat od poszukiwań gier

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up troche ciężko bedzie bo 3gb to mało jak na dobrą gre akcji.A dlaczego m byc taka mała? To może takie:

- Infernal

- COD 2

- Comandos Strike Force

- Soldier Of Fortune Payback

- Scarface

- The Punisher

- Seria Hitman

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Poszukuję podobnej gry do Atak na pearl harbor

http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=8468

Głównie chodzi mi tu o sterowanie(strzelanie lpm-karabinek ppm-bomby/rakiety/torpedy, w- szybciej s-wolniej, ruch samolotem -ruchy myszką).

I żeby poszła na kompie: procesor 2x2,4ghz 2g ram grafika 512mb

Sorry że bez szablonu

wipek.pl

Opublikowano

Witam.

Poszukuję podobnej gry do Atak na pearl harbor

http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=8468

Głównie chodzi mi tu o sterowanie(strzelanie lpm-karabinek ppm-bomby/rakiety/torpedy, w- szybciej s-wolniej, ruch samolotem -ruchy myszką).

I żeby poszła na kompie: procesor 2x2,4ghz 2g ram grafika 512mb

Sorry że bez szablonu

Hmm, może Damage Inc. Pacific Squadron WWII

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

*Poszukuję : Gry najlepiej RPG z funkcją Co-Op

*Opis Gry :To zależy od was co mi dacie jak mówie najlepiej RPG

*Parametry komputera : Ati Radeon HD 7750, AMD FX Quad-core Processor 3.60 GHz, 8 gb ram

*Typ Gry :RPG najlepiej, może być ewentualnie strategia

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie nie. Pisałem "Pod Względem Realistyczności".

Grałem we wszystkie części Tonego, tak w HD też i nie zadowala mnie to na żadan sposób - jest to cholernie nie-realne! Grindy 100km/h?...

Także, potrzebuje Gry Która będzie naprawdę Realistyczna pod względem Deskorolki, gry w której będzie można się jarać z wykonanego zwykłego Varial Heelflipa, bo będzie to wyglądało naprawdę realistycznie i będzie się czym jarać. Tak więc może znacie sposób żeby odpalić Skate 3 na PC?

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

*Poszukuję: gry mocno nawiązującej do Darksiders I i II, nie chodzi koniecznie od fabułę, ale o podobny styl rozgrywki, trochę walki, trochę logiki i zagadek, trochę rpg, trochę epickości

*Opis Gry :@UP

*Parametry komputera : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz, 2x2GB DDR2 RAM, Nvidia GeForce 9500 GT2 GDDR3 1GB

*Typ Gry :podobne do Darksiders I, Darksiders II, rpg, hack'n'slash, logika, zręcznościowka, akcja, zagadki,

-Inne : Oczywiście na PC :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Mount&Blade (jest kilka części) i Darksiders (obie części), ewentualnie Two Worlds II.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne : Poszukuję / Jaka to gra

*Opis Gry : Jak się włanczała był taki diabeł . W grze były chochliki co zdobwyały złoto i kopały dalej przejscia . jak sie stawiało taki jakby wulkan to z niego wychodzily twoje moby , Pamietam taki zielony jakiś . i jak sie przegrywalo to sie klikło na coś i Pojawiał się taki czerwony duży diabeł i on szedł i zabijał twoich przeciwników . Proszę o pomoc

*Parametry komputera : ram 3 gb , karta 1 gb , procek 1,50 x 4 , 500 gb dysk , windows XP

*Typ Gry : Strategia

-Inne :

Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne : Poszukuję / Jaka to gra

*Opis Gry : Zaczynało się od 1 wieku chyba . I kupowały sie żołnierzy , była zakładka i tam był cos takiego jak handel itd jak sie dobrze rozbudowywało to przechodziło sie do kolejnych wieków . Od I do XXI chyba .

I tam chodziło o to żeby podbijać inne tereny . I tam Nie było podzielenia Np na Polske . rosję czy coś takiego . Tylko tyle pamiętam . Kto wie jakie to gry ? będę bardzo wdzięczny

*Parametry komputera : ram 3 gb , karta 1 gb , procek 1,50 x 4 , 500 gb dysk , windows XP

*Typ Gry : Strategia

-Inne :

Jak nie wiecie co to za gry to coś podobnego

refsh

Opublikowano

Ja bym proponował Shogun 2: Total War oraz inne gry z serii Total War.

Może jeszcze Civilization V :>

Shogun 2 i Zmierzch Samurajów na pewno bez problemów ruszy na moim pc ?

A znacie jeszcze jakieś inne żeby tak jak pisalem wszystko dzialo sie rzeczywiscie bo wydaje mi sie że tam tak jakby turowo się gra a walki dopiero samemu się rozgrywa bez żadnych tur. Chyba że jest inaczej ?

To znacie jakieś podobne do strongholda ? Civ 5 też odpada bo to turowe jest.

Opublikowano

Shogun 2 i Zmierzch Samurajów na pewno bez problemów ruszy na moim pc ?

A znacie jeszcze jakieś inne żeby tak jak pisalem wszystko dzialo sie rzeczywiscie bo wydaje mi sie że tam tak jakby turowo się gra a walki dopiero samemu się rozgrywa bez żadnych tur. Chyba że jest inaczej ?

To znacie jakieś podobne do strongholda ? Civ 5 też odpada bo to turowe jest.

Napisałem lub inne gry z serii Total War, np. Rome: Total War, Medival: Total War, Medival 2: Total War, Napoleno: Total War, Empire: Total War. Starczy?

Opublikowano

Omgg, ale NIE chcę starych gier. Zobacz sobie na tą grafikę. Piksele jak w paincie rysowana.

Chce coś z 2010 roku MINIMALNIE.

Może być też jakaś gra strategiczno ekonomiczna jak np Anno 2070.

Tylko nie jakieś SimCity czy coś, znacie takie ?

Jak stare to od razu złe? Grafika to nie wszystko... Polecam Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie I i II oraz Warcraft III + dodatki. Są super! Nie kojarze nawet, aby jakaś nowa gierka tego typu była fajna... może King's Bounty z 2008 roku jeszcze, ale to też turowe.

Opublikowano

*Poszukuję : Symulatora gdzie mozna jezdzic po miescie , kierunkowskazy itp

*Opis Gry : Symulator

*Parametry komputera :

[font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Ram* : 2 GB
Procesor* : [/font]Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz (2 CPUs) [font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif](podkrecony do 3.5)
Karta Graficzna* : [/font]NVIDIA GeForce GT 220 1gb
[font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]System operacyjny : Windows xp
Szybkość internetu : 8 mb/s

[/font]

*Typ Gry : Symulator

-Inne : Symulator ! :s

@down , bardzo smieszne. Nie wyscigi.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

@up

http://gryonline-pl.pl/game/489/Symulator_jazdy_samochodem.html

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

*Poszukuję : Symulatora gdzie mozna jezdzic po miescie , kierunkowskazy itp

*Opis Gry : Symulator

*Parametry komputera :

[font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Ram* : 2 GB
Procesor* : [/font]Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz (2 CPUs) [font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif](podkrecony do 3.5)
Karta Graficzna* : [/font]NVIDIA GeForce GT 220 1gb
[font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]System operacyjny : Windows xp
Szybkość internetu : 8 mb/s

[/font]

*Typ Gry : Symulator

-Inne : Symulator ! :s

@down , bardzo smieszne. Nie wyscigi.

Euro Truck Simulator 2 (właśnie była premiera).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

*Poszukuję : Gier FPS lub TPP

*Opis Gry : (ogólnie strzelanek) z całkiem dobrą lub znośną oprawą graficzną, by była ogarnięta, nie musi to być jakiś hicior gdyż w takie gry jak Crysis, Metro 2033, CoD, BF, Ghost Recon, Gears of War to ja grałem. Szukam czegoś co może nie jest produktem AAA+, ale potrafi mile zaskoczyć, np. mile mnie zaskoczył S.T.A.L.K.E.R., czy Singularity.

*Parametry komputera : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz, 4GB RAM DDR2, nVidia GeForce 9500GT2 1GB

*Typ Gry : FPS, TPP, Shooter, Action, Survival

-Inne : za super podpowiedzi Like leci.

Opublikowano

*Poszukuję gry w którą grałem kilka lat temu

*Opis Gry : najpierw akcja działa się w latach 70 chyba stare samochody ludzie kwiaty itp potem nasz bochater szedł do więzienia i po wyjściu znajdowaliśmy się w czasach współczesnych , nowe samochody itp .

*Parametry komputera : stary komp

*Typ Gry : podobne go gta ! głównie strzelanie i jeżdżenie takie typowe gta

-Inne : Bardzo proszę o pomoc jeżeli wiesz co to zo gra proszę napisz !

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

*Poszukuję : Gier FPS lub TPP

*Opis Gry : (ogólnie strzelanek) z całkiem dobrą lub znośną oprawą graficzną, by była ogarnięta, nie musi to być jakiś hicior gdyż w takie gry jak Crysis, Metro 2033, CoD, BF, Ghost Recon, Gears of War to ja grałem. Szukam czegoś co może nie jest produktem AAA+, ale potrafi mile zaskoczyć, np. mile mnie zaskoczył S.T.A.L.K.E.R., czy Singularity.

*Parametry komputera : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz, 4GB RAM DDR2, nVidia GeForce 9500GT2 1GB

*Typ Gry : FPS, TPP, Shooter, Action, Survival

-Inne : za super podpowiedzi Like leci.

Turok, Kane & Lynch: Dead Men, Kane & Lynch 2: Dog Days, Rainbow Six Vegas 1/2

*Poszukuję gry w którą grałem kilka lat temu

*Opis Gry : najpierw akcja działa się w latach 70 chyba stare samochody ludzie kwiaty itp potem nasz bochater szedł do więzienia i po wyjściu znajdowaliśmy się w czasach współczesnych , nowe samochody itp .

*Parametry komputera : stary komp

*Typ Gry : podobne go gta ! głównie strzelanie i jeżdżenie takie typowe gta

-Inne : Bardzo proszę o pomoc jeżeli wiesz co to zo gra proszę napisz !

Jestem niemal pewny, że chodzi ci o grę Driver: Parallel Lines.

Opublikowano

Turok, Kane & Lynch: Dead Men, Kane & Lynch 2: Dog Days, Rainbow Six Vegas 1/2

Jestem niemal pewny, że chodzi ci o grę Driver: Parallel Lines.

Kurcze w te akurat też grałem :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...