Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panie doktorze, jakie lekarstwo będzie mi dane? - temat od poszukiwań gier

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne : Poszukuje

*Opis Gry :szukam gry typu metin2. W sensie jeżeli bijesz grupke mobów uderzasz te postacie na których dosięgnie,

anie ze zanzaczasz jednego i go bijesz chociaż dotykasz bronia innych w obok .

*Parametry komputera : -

*Typ Gry :MMORPG

-Inne :Prosze o szybki kontakt

tf2.jpg

Zbieram +

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne :Poszukuję

*Opis Gry :Gra typu EU2 , Mount & Blade , Medival

*Parametry komputera :512mb ram 1,81GHz AMD Sempron[tm] Proccesor 3000+

*Typ Gry :Strategiczne

-Inne :Za pomoc daje "like"

746531531.jpg

Zaszarżuj i kliknij "LUBIĘ TO!"

Opublikowano

Poszukuję:

Opis Problemu:Wojenne bardzo podobne do Cod 4 MW,Medal of Honor.

Parametry komputera:Windows Xp procesor 1.60ghz ram 1.5gb grafika radeon 9550 128mbit.

Typ Gry:chodzi mi głównie o rozpierdalanke nie taką jak Painkiller coś w stylu Battlefield 3 i Cod 4 MW.

Inne:Za pomoc like.

12621435959072654937.png

Opublikowano

Poszukuję:

Opis Problemu:Wojenne bardzo podobne do Cod 4 MW,Medal of Honor.

Parametry komputera:Windows Xp procesor 1.60ghz ram 1.5gb grafika radeon 9550 128mbit.

Typ Gry:chodzi mi głównie o rozpierdalanke nie taką jak Painkiller coś w stylu Battlefield 3 i Cod 4 MW.

Inne:Za pomoc like.

Seria:Hitman, Saints Row, Scarface ?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

*Poszukuję: Gry w której mogę ulepszać swoją bronią (np do colta dodam sobie laserek)

*Opis Gry : Musi mieć tryb SinglePlayer

*Parametry komputera : 2x 2.9GHz 6GB RAM karta grafiki 1GB

*Typ Gry : Strzelanka

-Inne :

skpUo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Assasin's Creed [włoska starożytność], Prince of Persia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

*Poszukuję : Pilnie z kolegą poszukujemy gry, w którą moglibyśmy pograć we 2 (multi, cooperacja).

*Opis Gry : Nie chcę, żeby to był MMORPG/RPG, Battlefield 3 lub MW 3 nieaktualne, ponieważ posiadamy to pierwsze

*Parametry komputera : Nie pamiętam specyfikacji kolegi, ale oba komputery spokojnie ciągną BFa3 na multi.

*Typ Gry : Np. Dead Island, ale nie musi to być koniecznie horror

Opublikowano

Dzięki za pomoc kupiłem MW3 i SE V2, MW3 Niesamowity multiplayer, świetny single, można grać godzinami.

SE V2 Najlepsza gra jeśli chodzi o snajperkę, świetny tryb co-op, grafika i wymagania - gra pójdzie nawet na kilku letnich kompach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

*Poszukuję : Bardzo stara gra. Z dzieciństwa.

*Opis Gry : No więc pamiętam że był to RTS z 3 bohaterami w tym jedna dziewczyna. Byli to komandosi czy coś w tym stylu. Gra osadzona w realiach 2 wojny światowej. Pamiętam również kilka urywków 1wszej misji mianowicie: Startowało się niedaleko mostu. Przez który należało przejsć. Po drugiej jego stronie było niemieckie stanowisko KM i namiot z Jeepem. W grze można było jeździć różnymi pojazdami. A celem misji było porwanie/zabicie oficera. A no i jeszcze jak się wsiadło do niemieckiego czołgu to nas nie poznali i można było wjechać prosto do ich bazy ;>

*Parametry komputera : Nie istotne.

*Typ Gry : RTS

Próbowałem wszystkiego. Chyba z godzinę wpisywałem słowa kluczowe w googlach... to na nic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję: Fajnej, wciągającej gry multiplayer, singleplayer.

Opis Gry : Obojętnie jaka, byle by wciągała.

Parametry komputera :

Płyta główna - GIGABYTE GA-MA78G-DS3H

Karta Graficzna - Ati Radeon HD 3200

Procesor - AMD Athlon 64 X2 5000+

Zasilacz - DR-8360BTX 350W

Ram - Kingmax Semiconductor 1GB x2, GR800D264L6/2G 2GB

Dysk - WDC WD3200AAJS-07B4A0 320 GB

Typ Gry : Obojętnie

Inne : Gra nie musi być jakaś hiper mega. Zresztą i tak pewnie taka nie pójdzie na moim kompie. Aktualnie pykam w takie gry jak np. Haxball, Counter Strike, World of Tanks.

Opublikowano

Poszukuje

Opis gry: gry w stylu nfs, colin mc rea rally, thps, flatout.

Parametry komputera: intel core i5 3450 3.1 GHz, 8GB RAM, sapphire hd 6870, windows 7.

Typ gry: wyscigowe, zrecznosciowe.

Za pomoc like.

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne :Poszukuje fajnych gier na mojego kompa

*Opis Gry :Cos fajnego...

*Parametry komputera : Mobile AMD athlon™ XP-M, Processor 2800+ 1.6GHZ 512 RAM

Karta graficzna:RADEON 9600 SERIES ATI technolgoies, 256.0MB

*Typ Gry :Wszystkie

-Inne :Gralem juz w CoDa 3, gta sa ,Far Cryja, CSa...A i dajcie wiecej niz jedna gre

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

*Poszukuję: gra w stylu LIMBO

*Opis Gry : cos w stylu thrillera na słabego kompa

*Parametry komputera : yyyy... coś z Dual Core 1.7 | 3 Gb RAM | GeForce9600GT chyba

*Typ Gry : wszystko, tylko nie akcji ;] najlepiej 2D

-Inne :bez ciagłego bicia zombie i lania krwi, szukam czegoś w strasznym klimacie, ale w miarę spokojnego ;]

Z góry dzięki ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, poszukuje nazwy pewnego symulatora kosmicznego ponieważ z dzieciństwa pamiętam że nie przeszłam jej całej doszłam do 3 poziomu i koniec a nie pamiętam właśnie jej nazwy, pamiętam że w poziomie pierwszym był duży statek kosmiczny i do niego podleciał mniejszy i pobierał od niego energie (ten mniejszy z tym większym łączył się zielonym pionowym strumieniem) nie dało się go zniszczyć podstawową bronią i trzeba było niszczyć statki wroga które atakowały ten większy statek i po pewnym czasie zdobyło się taką błękitną broń i kiedy celowało się do tego mniejszego statku to on w pewnej chwili przestał pobierać energie i odleciał i poziom został zakończony

w poziomie 2 była kontynuacja tego mniejszego statku ale nie dało się go zniszczyć miał zieloną osłonę kierował się do ogromnego statku trzeba było lecieć zanim gdy się z nim połączyć nie miał osłony więc można było go zniszczyć po tym dostało się broń zielonego lasera i ten ogromny statek trzeba było zniszczyć za pomocą

zlikwidowania 12 dział z tym że statek uciekał więc jak się go nie zdążyło dogonić zostało się poddanym autodestrukcji, w poziomie 3 było kilka portali przez które nie dało się przejść, trzeba było zniszczyć statek wroga ale nawet inni wrogowie również

go chcieli zniszczyć po pokonaniu wrogów trzeba było znaleźć portal i przez niego przejść.

W każdym poziomie były portale które zostały włączone po dokonaniu misji, na dolnym lewym rogu znajdował się wskaźnik energii, przyśpieszenia statku

oraz radar, mapą każdego poziomu były planety gra była w 3d, ze swojego statku nie widać było podczas gry tylko broń, przy włączaniu gra rozpoczynała się historyjką, nie pamiętem producenta, przepraszam za liczne powtórzenia. Jeśli ktoś wie o jaką grę chodzi bardzo proszę o podanie nazwy.

Opublikowano

Poszukuję

Opis Gry: Poszukuje ciekawej gry, która będzie mogła działać na mym skromnym sprzęcie. Interesują mnie strzelanki typu bf, cod lub gry akcji typu Prototype lub inFamous.

Parametry komputera :

Mój procesor:

Intel® Celeron ® CPU, 2,20 GHz

Moja Pamięć RAM: 2GB

Moja Karta Graficzna: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family 780MB

Typ Gry : Gra akcji/ Strzelanka.

Inne :

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Przepraszam za styl mojego poprzedniego postu już go poprawiam

*Poszukuję: nazwy gry w stylu freespac2, grałam w nią w dzieciństwie nie należy do najnowszych gier jest w 3d

Opis gry: z tego co pamietam rozpoczynała się historyjką fajną dynamiczną muzyką, pamiętam że w poziomie pierwszym był duży statek kosmiczny i do niego podleciał mniejszy i pobierał od niego energie (ten mniejszy z tym większym łączył się zielonym pionowym strumieniem) nie dało się go zniszczyć podstawową bronią i trzeba było niszczyć statki wroga któpare atakowały ten większy statek i po pewnym czasie zdobyło się taką błękitną broń i kiedy celowało się do tego mniejszego statku to on w pewnej chwili przestał pobierać energie i odleciał i poziom został zakończony

w poziomie 2 była kontynuacja tego mniejszego statku ale nie dało się go zniszczyć miał zieloną osłonę kierował się do ogromnego statku trzeba było lecieć zanim, gdy się z nim połączył nie miał osłony więc można było go zniszczyć po tym dostało się broń zielonego lasera i ten ogromny statek trzeba było zniszczyć za pomocą

zlikwidowania 12 dział z tym że statek uciekał więc jak się go nie zdążyło dogonić zostało się poddanym autodestrukcji, w poziomie 3 było kilka portali przez które nie dało się przejść, trzeba było zniszczyć statek wroga ale nawet inni wrogowie również

go chcieli zniszczyć po pokonaniu wrogów trzeba było znaleźć portal i przez niego przejść.

W każdym poziomie były portale które zostały włączone po dokonaniu misji, na dolnym lewym rogu znajdował się wskaźnik energii, przyśpieszenia statku

oraz radar, mapą każdego poziomu były planety, podczas gry nie było widać swojego statku tylko broń, można było ją zmienić klawiszem enter, przerywnikami każdego poziomy była historyjka, lektorem był angielski głos męski. Nie mogę przypomnieć sobie nazwy pomożecie?

*Parametry komputera: AMD Athlon 2800+ 1.8 GHz, 2Gb ram, ATI Radeon 9250

*Typ gry: Symulator kosmiczny / Strzelanka

-Inne: Proszę o odpowiedź

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
*Poszukuję/Gdzie kupię/Jaka to gra?/Inne : Gra podobna do Hitman'a.
*Opis Gry :Szukam gry w której będzie można się skradać, właściwie będzie to główny cel gry, ciche zabójstwa itp.
*Parametry komputera : Procesor: AMD Phenom II X4 955 Quadcore 3.2ghz Karta graficzna: Ati radeon hd series 6670 Ram: 2bg System operacyjny: Windows 7
*Typ Gry :Stealth
-Inne ::Seria Splinter Cell odpada, grałem.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Up:

Deux Ex Human Revolution

Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay

Hitman Krwawa forsa

Rainbow Six Vegas 2

Gorky 02 stara gra ale niezła

Assasin Creed

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię/Jaka to gra?/Inne : Gra podobna do Hitman'a.
*Opis Gry :Szukam gry w której będzie można się skradać, właściwie będzie to główny cel gry, ciche zabójstwa itp.
*Parametry komputera : Procesor: AMD Phenom II X4 955 Quadcore 3.2ghz Karta graficzna: Ati radeon hd series 6670 Ram: 2bg System operacyjny: Windows 7
*Typ Gry :Stealth
-Inne ::Seria Splinter Cell odpada, grałem.

Hmm, moze Seria GTA, Manhut.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@3Up

Sleeping Dogs

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię/Jaka to gra?/Inne : Gre ...

*Opis Gry : Szukam gry do 3 gb którą większość graczy chce mieć na swoim kompie czyli popularną do 3 gb.

*Parametry komputera : Procesor: AMD Phenom Quadcore 4.8ghz Karta graficzna: Ati radeon hd 1 gb Ram: 4bg System operacyjny: Windows xp .

*Typ Gry : Wszystkie

-Inne :: brak .

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię/Jaka to gra?/Inne : Gre ...

*Opis Gry : Szukam gry do 3 gb którą większość graczy chce mieć na swoim kompie czyli popularną do 3 gb.

*Parametry komputera : Procesor: AMD Phenom Quadcore 4.8ghz Karta graficzna: Ati radeon hd 1 gb Ram: 4bg System operacyjny: Windows xp .

*Typ Gry : Wszystkie

-Inne :: brak .

Oj to trochę ciężko będzie. Mozę Prototype 2(4,7gb). Jakie konkretnie gry cię interesują? tzn. typy gier.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...