Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wykryty!

Mogę dać stronę forum na temat ESP v3.8 na dowód ;)

Od wczoraj, czyli od ostatniego update'a (btw. ważącego aż 6gb a nic nie dodającego) pojawiło się pełno komentarzy typu "detected.i got ban with using this and name faker ;("

Pelno? Ftw? Mnostwo ;P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram nim juz z tydzień bodajże. Mialem chwilowa przerwe dlatego zapytalem czy undetected. Ale dzisiaj i tak gralem heh. To jeszcze zależy jak grasz bo jak wlaczysz wszystko i każdego bedziesz zabijał to pewnie raporty sie posypia i tyle z tego bedziesz mial. Jak grasz to graj tak żeby nie bylo tego widać ze masz. Rozgladaj sie po boki i wgl. No i nie celuj i zabijaj przez sciany.
PS: Daj sie tam troche im czasami zabić bo jak statystyki same na 0 dead to też beda cie podejrzewać o coś :)

Opublikowano

@Up O co ci chodzi?

@Topic Ja sobie na nim dobrze gram ;D Tylko trzeba uważać, żeby właśnie nie nawalać przez ściany itp.

Chodzi mu o to, ze Jego anywir wykrywa keyloggera, chociaz wcale nim nie jest :3
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...