Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej dzialalo mi ale tera jak wzielem nowy prestiz to sie spierniczylo i nie dziala

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Witam

hack od AdrianKolun działa - przynajmniej teraz.

Tego z początku tematu dalej nie mogę pobrać.

Brzozx - Externala używam od dawna i jest ok. Tego z twego linku nie testowałem.

Jeżeli nie będziesz przeginał i gracze nie będą cię raportować to nie masz się co martwic.

Jest jeszcze VAC on zawsze może cie złapać.

Opublikowano

Mam, rozumieć, że jeśli będe używał tego z rozwagą i nie będę wzbudzał podejrzeń to nie wykryje? Aktualna wersja jest UNDETECTED? Jak już to chce tylko ESP, bo AIM psuje zabawe. Tylko chodzi mi o pewność, że moge na razie spokojnie grać.

Opublikowano

Zaid coś się stało mi z tym hackiem. Jak wchodzę na serwer to się dzieję to samo co z wersją 3.6. Jest menu itd ale nie ma ESP AIMBOTA ITD.

Opublikowano

z której wersji bota,najlepiej korzystać i można link?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Uczeń
Opublikowano

Działa to jeszcze?

A czemu ma nie działać ?? przecież to zaktualizowana wersja hacka

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

jak włączyć aimbota?

dobra sry,ogarnąłem już.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

@Zaid jest pytanko dlaczego jak zabijam i mam killsteaka np UVC to mam napisane unbound czy coś w tym stylu dopiero jak zmienie broń to się odblokowuje ale potem nadal jest tak samo.

Opublikowano

Chciałem go wypróbować na singlu przez TeknoGods i nie dzialłą na multi tak samo. Jest jakis inny aimbot żeby działał na TG MW3

Opublikowano

Patryk daję hack'i tylko na orygialną i 4d1 a ten działa tylko na oryginalną

ryoka masz skopane ustawienia gry

Soul a co z innymi funkcjami hack'a ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...