Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi o wylaczenie odrzutu. prosta sprawa, celownik w call of duty ( kiedy strzelasz z biodra ) jest zrobiony z 4 kresek, chodiz o to zeby strzelejac pociski lecialy dokladnie w ten sam punkt, o ile tak sie da

I jeszcze jedna rzecz, czy da sie ustawic aby bronie polautomatyczne mialy ciagly ogien?

Opublikowano

jak to zainstalowac?

mam tylko otwieranie uslug online i nic dalej

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

Witam

Posiadałem hacka na dysku. Odpaliłem MW3, odpalam hacka. Znika plik luncher.exe. OK. Mam wersje rar. Rozpakowuje i dokładnie to samo.

Mam problem z pobraniem tego pliku. Albo pobiera i gdy jest już koniec wywala błąd ze plik został źle pobrany, albo wywala stronę i jest błąd połączenia.

Wcześniej normalnie używałem tego hacka i grałem.

O co chodzi, nie wiem. Będę wdzięczny jak ktoś to sprawdzi, i czy tylko u mnie coś świruje.

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytac jak wypakować hacka do jakiego folderu i wgl. Bo już wielokrotnie ściągałem próbowałem i nic nie działa a bardzo bym chciał, z góry dziękuję...

Odpowie ktoś?

Jak otworzyć gre w trybie okienkowym. (sory za pytanka ale jestem amatorem MW3)...

Opublikowano

@mikro ppm na hack i wypakuj tutaj

@maer a zapisujesz plik czy otwierasz?

W każdym bądź razie był update i nic nie działa

Opublikowano

zaid odpowiesz na moje pytania?

Witam chciałbym się zapytac jak wypakować hacka do jakiego folderu i wgl. Bo już wielokrotnie ściągałem próbowałem i nic nie działa a bardzo bym chciał, z góry dziękuję...

Odpowie ktoś?

Jak otworzyć gre w trybie okienkowym. (sory za pytanka ale jestem amatorem MW3)...

nie myślałem że mnie zignorujesz naprawde nie wiem tego

Opublikowano

Zaid

zapisywałem

inna dziwna sprawa, to to ze starsze wersje które miałem na dysku jak rozpakowywałem to w rarze widziałem plik luncher.exe a po rozpakowaniu już go niema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...