Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Wykryty]External ESP 3.11v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi zaś nie działa ten hack mam windows 7 kiedy odpalam launcher i grę nic mi nie pokazuje podejrzewam o areomode ale gdzie go wł ;]

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

@up AImbot namierza dopiero po przyciśnięciu ppm

@completer , tak musisz mięc areo mode on , a włączysz go w personalizacjach , jak coś to wpisz sobie w google

Opublikowano

Jak będe miał czas , napiszę

Co to fragmuvie i aero mode bo nie ogarniam

I przy okazji napisz czy nadal działa ;P

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

framugi , czyli gra musi być włączony w trybie okienkowym , ew. (w nie każdych przypadkach działa) w trybie okienkowym bez widocznych framug (do ustawienia w opcjach gry)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.Co to jest triggerbot

2.dlaczego aimbot mi nie dziala? dziala tylko w trakcie strzalu i tylko z FMG9 akimbo

Opublikowano

@up AImbot namierza dopiero po przyciśnięciu ppm

@completer , tak musisz mięc areo mode on , a włączysz go w personalizacjach , jak coś to wpisz sobie w google

wlasnie nie.... troszke namieza a potem przestaje
Opublikowano

@valterge & 2up Aimbot działa tylko na ppm póki go trzymamy , jak chcesz to możesz zmienić w configu na lpm , żeby cały czas przy strzale ci namierzał

a triggerbot to opcja dzięki któremu cheat sam strzela do wroga

Opublikowano

Ten chack jest już wykrywalny jak wchodzę na serwer to pisze że chack wykryty i mnie wywala ale jak go nie mam to mi działa gra więc radze nie pobierać bo nie pogracie se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@valterge & 2up Aimbot działa tylko na ppm póki go trzymamy , jak chcesz to możesz zmienić w configu na lpm , żeby cały czas przy strzale ci namierzał

a triggerbot to opcja dzięki któremu cheat sam strzela do wroga

a jak zrobic zeby trigger bot dzialal?
Opublikowano

2nd up zeby Ci trigger dzialal musisz w opcjach sterowania zmienic tzn dopisac zeby bron strzelala rowniez pod klawiszem "H" i bedzie Ci dzialac spokojnie ale z tego co pamietam to zeby sam strzelal musisz miec jednoczesnie aimbota uruchomionego czyli mysisz trzymac ppm

Opublikowano

a mi nadal nei dziala ... chcialbys moze jakiegos tuta krok po kroku ?

Odpal MW3, w opcjach weź nie full screen tylko windowed (czyli w okienku) rozdzielczosc 1280x800, odpalasz hacka i działa. jak grasz na hacku to tylko w okienku ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...