Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpionCraft [60 slotów][24/7][1.1][Non-Premium/Premium]

Hasners

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Kurczakk

Dlaczego chcesz u nas zagrać:Bo szukam fajnego serwa MC

Czy zareklamujesz serwer:Niestety nie

Lol Kurczak szukasz fajnego serwa to idz na Extremecraft lub cokolwiek byle nie to.Tam cie banuja za to ze postawisz klocek -.-

gapan.png
Opublikowano

Kuniko nie placz w tym temacie bo juz masz bana za twoje glupie zachowanie a na extreme samemu masz bana za glupote od kazdego admina.Dodany kurczak

Lubie Gorfy !

Opublikowano

Żeby nie było...

ExpionCraft

Administratorzy wiek min. 17 maks max. 22

Kuniko proszę nie oskarżaj ludzi o coś czego nie miało akcji. Jestem w Frakcji ELF. Zrobiliśmy atak na gildię/osadę Joysticka, któremy się spodobało i z pełnym uśmiechem chcę mieć rewanż.

Straty 200K. Jakie straty. Usunąłem CuBoida który miał wartość 40,000$ oraz zniszczone 10 sztuk szkła, Jeżeli przetopioniu sandu na 10 sztuk szkła kosztuję 160.000 tyś $. To nie wiem co jest ze mną...

Kuniko Banowanie Połowy Graczy na serwerze Oraz Całej Administracji. Aby wyeliminować zagrożenie, że strony administratorów. Pozbawiło cię. Banem w grze jak i równiesz na forum. Oraz renomy zniszczenia serwera jak i zniszczenia twojej reputacji jak i na tym forum oraz na serwerze.

Proszę o 100% odpuszczenia winy, że strony Administratorów.

Pozdrawiam i Zapraszam Do Gry :)

@Mamajek

Lol Kurczak szukasz fajnego serwa to idz na Extremecraft lub cokolwiek byle nie to.Tam cie banuja za to ze postawisz klocek -.-

Dziwnę Teraz Aktualnie gra 15 osób + dwóch administratorów. Jeżeli na serwerze by banowano za postawiania klocków nikt by nie grał. Banujemy za niestosowne zachowanie wobec graczy jak i Administratorów. Proszę zapamiętać to jest TYP SURVI/RP więc proszę nie płakać za zniszczony atak po za miastem...

76561198049396066.png
Opublikowano

Nick:Najemnikos

Dlaczego chcesz u nas zagrać:poprostu

Czy zareklamujesz serwer:nikt nie gra

Wychwalaj wszechmogącego Hatapona!

Pozdro.

Opublikowano

Nick:adek383

Dlaczego chcesz u nas zagrać:Od dawna szukam dobrego servera.

Czy zareklamujesz serwer:Jak dam rade to tak

:)

mca.png

Opublikowano

Nick:pGG

Dlaczego chcesz u nas zagrać:ponieważ lubię servery z Frakcjami oraz chcę wprowadzić więcej radości i humoru jaki teraz macie(o ile możłiwe jest wprowadzenie więcej :))

Czy zareklamujesz serwer:jak będę mieć szansę to tak

Opublikowano

Nick: TheJayTrex

Dlaczego chcesz u nas zagrać:zapowiada się fajna przygoda :)

Czy zareklamujesz serwer:Jak mi się spodoba to jak najbardziej :P

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

Nick: Ferror

Dlaczego chcesz u nas zagrać: Lubie serwery tego typu. Bedzie ciekawie

Czy zareklamujesz serwer: Tak, w miare wlasnych mozliwosci

Opublikowano

Polecam serwer! Fajna administracja!

Admin mnie ganiał i myślał ze mam x-raya a ja po opuszczonych kopalniach latałem :P

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Nick: ArCzi

Dlaczego chcesz u nas zagrać: Chce dlatego,że bardzo spodobala mi sie wasza reklama na yt także dlatego ,że jest miła atmosfera.

Czy zareklamujesz serwer: Tak jesli mi sie spodoba grać na tym serwerze to na 100% zareklamuje.

Opublikowano

Nick:RzymQ

Dlaczego chcesz u nas zagrać:Ponieważ na singlu jest nudno

Czy zareklamujesz serwer:Jeśli będzie potrzeba..

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Polecam serwa sam tam już sporo czasu gram, ogarnięty admini i bardzo mili . Każdy kto chce pograć na serwerze gdzie admini to nie głupie gbury to zapraszam serdecznie na Expioncrafta

Opublikowano

Nick:ThorinPL

Dlaczego chcesz u nas zagrać:Myślę że fajnie by było zagrać przy tak wielu miastach.

Czy zareklamujesz serwer:Jeżeli mi się spodoba albo zajdzie taka potrzeba to z chęcią go zareklamuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...