Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No najpierw miała startować przed końcem wakacji więc nie nastawiajcie sie że tym razem podał prawidłową date (28 październik)

to były przewidywania a teraz na 100% między 20 a 28 ma być start 

Opublikowano

0 informacji...

To jest celowe zagranie ze spółki fubona i jego kolegi ....

To świetne zagranie :)

Jeśli mogę spytać co ono ma na celu? Ciekawość mnie pożera.

Opublikowano

0 informacji...

To jest celowe zagranie ze spółki fubona i jego kolegi ....

To świetne zagranie :)

Jeśli mogę spytać co ono ma na celu? Ciekawość mnie pożera.

wystartuje to gówno u nitro, pograją tam ludzie tydzień i start balmory będzie, gdyby było na odwrót ludzie poszli by z balmory na tamten syf, a po tygodniu nie opłacały by się tym cry kidom wracać... zwykłe zagranie "polityczne"

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Powiem tak, nawet jeśli wyjdzie balmora s3. To będzie tak samo jak na s2 c***a zablokują czity :) A zamiast banować to będą jeszcze tylko upomnienia walić ludziom po kilka razy :) Więc jeśli nie zablokują kamera i WH to na serwer nie wbije s3. A co do serwera sam w sobie jest ciekawy ale, gdy grałem nie spełniał kilku moich wymagań :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

start będzie późno, a fubu poda date, narazie niema co pisać i wierzyć osobom które coś mówią,  kanał fubu tam będzie info, ja czekam wsumie też nie cierpliwie, ale nie mam obsesji
co do serwera nitra wszystko pod $,  każdy go zna, pompa team to tylko reklama, tak jak 99% youtuba, 

jesli chcecie dobre kanaly metina to polecam tylko globala, tam przynajmiej nagrywają bo grają, anie nagrywają bo płacą, 

jak ktoś kojarzy kanał MPCforuma to powinien wiedzieć coś o historii ludzi co robią serwery 

Opublikowano (edytowane)

start będzie późno, a fubu poda date, narazie niema co pisać i wierzyć osobom które coś mówią,  kanał fubu tam będzie info, ja czekam wsumie też nie cierpliwie, ale nie mam obsesji

co do serwera nitra wszystko pod $,  każdy go zna, pompa team to tylko reklama, tak jak 99% youtuba, 

jesli chcecie dobre kanaly metina to polecam tylko globala, tam przynajmiej nagrywają bo grają, anie nagrywają bo płacą, 

jak ktoś kojarzy kanał MPCforuma to powinien wiedzieć coś o historii ludzi co robią serwery 

28 pizdziernik info od fubu :) + 3 dni przed startem ma być prezentacja serwera czyli 25 :) Kto śledzi yt ten wie :)

Edytowane przez Apa3.
Opublikowano

Jeśli 25-26 paźdź sie nic nie pojawi to chyba zwątpie a co do serwera nitra to wszyscy chyba wiedzą, że nie ma szans z Balmorą

Każdy już wie jakie serwery stawia pompa team więc ludzie nie bd chcieli tam grać i wszyscy pójdą na balmorke :) 

Opublikowano

Jeśli 25-26 paźdź sie nic nie pojawi to chyba zwątpie a co do serwera nitra to wszyscy chyba wiedzą, że nie ma szans z Balmorą

Każdy już wie jakie serwery stawia pompa team więc ludzie nie bd chcieli tam grać i wszyscy pójdą na balmorke :)

Ja mam nadzieje, że powali wszystkich na łopatki s3 <:

Opublikowano

I balmora i te pompateam to jeden pies

2 wybory;

1.serwer gowno od pompateam

2. serwer dobry ale kupisz co chcesz

co masz na myśli ? rozwiń to troche pseudo znawco :D

Opublikowano

moim zdaniem to nie jeden pies

balmora - wyjebka po paru miesiacach, ->liczba graczy pomalu spada -> nic się nie dzieje -> no to balmora s4

pompateam - wyjebka po miesiacu -> ludzie idą sobie > reklama -> ludzie wracają -> odchodzą -> reklama nic nie daje = zamykamy serwa

Ale i tak stoję po stronie balmory, bo jednak bądź, co bądź ich serwery nie zostają wyłączone, w przeciwieństwie do szmat z pompateamu (ravie też j****)

VsxuB58.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...