Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oglądałem wszystie filmy na Yt, nie ma nic mowy o 30 września :D

przejrzyj komentarze pod filmem z buffem 

raz pisze fubu ze planowo 30 , a w odp na 2 komentarcz 3...0.... więc jest coś na rzeczy

Opublikowano

serwer nie wystartuje 30 nawet tego w planach nie ma nic nie gada w filmie o starcie tylko tak gruby pisze, dalby prezke albo filmik cos o starcie serwera przyblizony miesiac przynajmniej jak nie zna dnia kiedy mogli by odpalic dla graczy, ale po co lepiej pisac ciulstwa pod filmikiem.

--

Opublikowano

serwer nie wystartuje 30 nawet tego w planach nie ma nic nie gada w filmie o starcie tylko tak gruby pisze, dalby prezke albo filmik cos o starcie serwera przyblizony miesiac przynajmniej jak nie zna dnia kiedy mogli by odpalic dla graczy, ale po co lepiej pisac ciulstwa pod filmikiem.

komentarze  :)

Opublikowano

wiem ze w komentarzu.

ktos sie go zapytal kiedy start fubu na to 30

ktos inny napisal kiedy client to nato juz odpisal 3.....0.....

i gdzie tu logika xD 

--

Opublikowano

wiem ze w komentarzu.

ktos sie go zapytal kiedy start fubu na to 30

ktos inny napisal kiedy client to nato juz odpisal 3.....0.....

i gdzie tu logika xD

dodatkowo fubu  napisał że niebawem start + w poniedziałek na jego kanale na yt będzie filmik wjazd na konto + cos o serwerze 

Opublikowano (edytowane)

Czyli w sumie nic nie wiadomo xD ehh.. niby 5 dni do startu a nic nie widać ani nie slychać?! Nierealne ;) komentarze komentarzami ale nie spodziewam się że serwer wystartuje 30 ;P
Wystartuje 30 ale chyba października :) hehehe
Ale nie zmienia faktu że czekam bardzo na ten serwer :P

Edytowane przez Fireman105

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czyli w sumie nic nie wiadomo xD ehh.. niby 5 dni do startu a nic nie widać ani nie slychać?! Nierealne ;) komentarze komentarzami ale nie spodziewam się że serwer wystartuje 30 ;P

Wystartuje 30 ale chyba października :) hehehe

Ale nie zmienia faktu że czekam bardzo na ten serwer :P

wystarczy że prezke wrzuca dzien przed startem bo po co im reklama :D 

Opublikowano

Dziś miał być wjazd na konto oraz info o balmorze a nie ma nic - to się nazywa fubu

poczekajmy dzień się jeszcze nie skończył :D może jest zajęty serwerem :D 

Opublikowano

Dziś miał być wjazd na konto oraz info o balmorze a nie ma nic - to się nazywa fubu

Boże który to już serwer w tym miesiącu na którym będziesz grał ? 55 czy więcej  pograsz 2 dni i znowu uciekniesz kur wa xD    

Opublikowano

Boże który to już serwer w tym miesiącu na którym będziesz grał ? 55 czy więcej  pograsz 2 dni i znowu uciekniesz kur wa xD    

Mogę grać nawet na wszystkich serwerach a ty masz gówno do gadania. 

Opublikowano

Nie strasz bo się zesrasz ;) Wyrażam swoją opinie na twój temat bo tak naprawdę jesteś gównem w metinie byłeś i będziesz.Pokaż na jakimś serwie, że coś osiągasz a nie wbijasz na 2 3 dni a potem płacz w prezce że bugi itp .... Typical płaczek który  nie osiągnie nic w metku nigdy ;x hehe

Opublikowano

Nie strasz bo się zesrasz ;) Wyrażam swoją opinie na twój temat bo tak naprawdę jesteś gównem w metinie byłeś i będziesz.Pokaż na jakimś serwie, że coś osiągasz a nie wbijasz na 2 3 dni a potem płacz w prezce że bugi itp .... Typical płaczek który  nie osiągnie nic w metku nigdy ;x hehe

Nie płacz bo 90% wychodzących serwerów przez ostatnie miesiące mają bugi i padaja po 2 tygodniach.

Ps: spina się gość z nikiem xMetin ... 

Opublikowano

Nie płacz bo 90% wychodzących serwerów przez ostatnie miesiące mają bugi i padaja po 2 tygodniach.

Ja płacze ? Weź mnie nie rozmieszaj zacytuj mój jeden tekst chociaż gdzie płacze a po 2 grałem z tobą w gildii chyba z tydzień specjalnie żeby zobaczyć jaka poziom prezentowaliście i twoje wymawianie  r XDDDDDDDDDDDDDDD

To nie moje konto  główne konto ma tu perma za właśnie wyzywanie takich śmieci co grają w metina i próbują się pokazać w pisaniu z dobrej strony, ale w grze są gównem.

Opublikowano

Ja płacze ? Weź mnie nie rozmieszaj zacytuj mój jeden tekst chociaż gdzie płacze a po 2 grałem z tobą w gildii chyba z tydzień specjalnie żeby zobaczyć jaka poziom prezentowaliście i twoje wymawianie  r XDDDDDDDDDDDDDDD

To nie moje konto  główne konto ma tu perma za właśnie wyzywanie takich śmieci co grają w metina i próbują się pokazać w pisaniu z dobrej strony, ale w grze są gównem.

Mówisz o sobie???

:D btw. skończ spamić jak się chcesz powyzywać zapraszam na pw 

Opublikowano

Balmora s1 spoko nie wiem po co robią s3 skoro s1 mogą dalej dobrze prowadzić ;)

Ludzie wolą grać na świeżym projekcie. I mało kto chce grać na serwie gdzie są wjazdy na konto. 

No w sumie tak bo to nie fair że jeden dostanie coś od FuBu a drugi już nie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...