Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja nie wiem co w tej s3 będzie takiego innowacyjnego, oprócz systemu łowienia , który na prawdę mi się spodobał - no , bo ja nie wiem

Opublikowano

A ja nie wiem co w tej s3 będzie takiego innowacyjnego, oprócz systemu łowienia , który na prawdę mi się spodobał - no , bo ja nie wiem

pierwsze lepsze -auto buf
Opublikowano (edytowane)

nie wiesz bo nie ogladasz filmów FuBu. (to tak jak powiedziec ze jakas ksiazka/film jest przecietny, bo sie nic nie zauwazylo na okładce) 

Nowe KD, mozliwosc wsadzenia ich w hełm i tarcze 100lvl +

truta v2 (wieksza i ze zmienionym kolorem) 

Jak juz ktos pisał likan i autobuff.

I pare rzeczy ktorych jeszcze nie pokazali. 

Edytowane przez ZagajQ

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

nie wiesz bo nie ogladasz filmów FuBu. (to tak jak powiedziec ze jakas ksiazka/film jest przecietny, bo sie nic nie zauwazylo na okładce) 

Kolega chyba nie zna znaczenia słowa "innowacja"

Przykłady które podałeś z innowacją nie mają nic wspólnego,

zobaczymy po starcie co jeszcze pokażą.

Opublikowano (edytowane)

A auto buf w takiej formie jak jest tutaj?

A auto buf w takiej formie jak jest tutaj? Edytowane przez Kamb
Opublikowano

Idąc tym tokiem żaden polski priv nie ma innowacji. Wszystko oklepane setki razy.

Balmora na tle innych serwerów zdecydowanie bardziej ma rozbudowaną rozgrywkę poprzez wprowadzenie wielu nowości.

Opublikowano

Chyba to będzie pierwszy priv z alchemią o stopniu trudności do zrobienia jak an globalnych serwerach

I chyba pierwszy gdzie gracz będzie miał taki wpływ na rozwój postaci. Najczęściej to wygląda tak że każda postać na wysokim lvlu jest taka sama tu natomiast zawsze będzie trzeba dążyć do tego aby mieć najlepszą szarfe, najlepszego Peta, najlepszą alchemie. Aby być najlepszym w pvp wykonywanie eq w bs to będzie za mało.
Opublikowano

To wytłumacz mi kolego co twoim zdaniem jest "innowacją" na prywatnym serwerze metina ?

ps. mozna w dt wybrac jakiego chce się kowala

Trwa teraz stream na YT u FuBu.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Tak czy tak, serwer będzie przeludniony a wbicie maxa w parę dni będzie graniczyło z cudem ;)

Założysz się, że po tygodniu będzie przynajmniej jeden Maks lvl wbity?

Wykute dłutem na Xperia Z2

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Chyba to będzie pierwszy priv z alchemią o stopniu trudności do zrobienia jak an globalnych serwerach

wom2, kilka lat ma już

I chyba pierwszy gdzie gracz będzie miał taki wpływ na rozwój postaci. Najczęściej to wygląda tak że każda postać na wysokim lvlu jest taka sama tu natomiast zawsze będzie trzeba dążyć do tego aby mieć najlepszą szarfe, najlepszego Peta, najlepszą alchemie. Aby być najlepszym w pvp wykonywanie eq w bs to będzie za mało.

bo ten prywatny serwer to po prostu kopia globala z kilkoma "innowacjami"

tenor.gif

Opublikowano
11.11 lub 18.11 50/50 już o tym mówiliśmy, bo papierkowa robota jeszcze nas czeka. Serwer gotowy.

info od bambuska ze streamu fubu :D więc chyba będzie ten 18 :D 
Opublikowano

prezka na dniach info od fubu czyli na to wychodzi że start bd 18 dopiero gdyż mówili że prezka bd 3 dni przed startem :) 

Opublikowano (edytowane)

Jak wszyscy beta testerzy na balmorce tak grają jak fubu to będzie w piątek bez bugów.

Gość gra jakby pierwszy raz grał w metina:D Ja nie wiem jakim cudem on w ogóle na plu z m1 wyszedł. xD

Edytowane przez Piankes
Opublikowano

Jak wszyscy beta testerzy na balmorce tak grają jak fubu to będzie w piątek bez bugów.

Gość gra jakby pierwszy raz grał w metina:D Ja nie wiem jakim cudem on w ogóle na plu z m1 wyszedł. xD

ja nie wiem na co on tam jest, zareklamowac nie umie, grac nie umie, litości...

zakladam ze na 100% 18 skoro ''prezka na dniach'' :)

Hard work is adversary of adversity.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...