Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Znając życie to prezka pewnie będzie 23:59

Jak mozesz pisac, ze w wieku 14lat znasz zycie? :D

a prezki pewnie nie bedzie, bo jak wiesz Bambusek jest gołosłowny.

Edytowane przez GallAnonim1429

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

znając życie, to będzie "mieliśmy pełno roboty na s1, uczelnie i coś tam jeszcze", a prezentacja będzie 50% dziś, 50% za pół roku

Pisali ze prezentacja jest skonczona w 100% Dodanie jej to kwestia paru sekund, wobec tego nic ich nie usprawiedliwia.

@MadafakaMamSkladaka, domyslilem sie :p

Edytowane przez GallAnonim1429

Srij9JT.png

Opublikowano

Przypomnijcie sobie lepiej ze strart juz mialbyc kilka razy i zawsze konczylo sie tak samo. Sprawa ucichnie, startu nie bedzie . dziekuje dowidzenia

Ja tylko pisze co Fubu mowil. Gosc sie Go pytal czemu nie da prezki na mpc z zapowiedzia a on na to ze nawet nie zaczeli jeszcze robic, ze narazie bugi naprawiaja no  bo im wywala cosik na testowym serwie. Wiesz rozne informacje Bambus tu pisal co sie nie sprawdzaly...

Dla przypomnienia to co wczesniej pisalem. 

Opublikowano

Jak tam? Gracie już? Jaki najwyższy level?

Balmora stoi już ponad 3 lata, najwyższy lvl 105.­

Balmora s2 wystartuje i przynajmniej wyczyści troche rynek :)

wszystkie śmieciowe serwery padną na starcie.

O ile wystartuje ^^­

tenor.gif

Opublikowano

A w piątek wyjeżdżam do Słowacji ;( Pewnie Fubu jest z okolic Łodzi, bo ma też wtedy ferie xD

Chłopie, on skończył szkołę, gdy Ty do przedszkola chodziłeś...

Oby w końcu w ten piątek był start, bo jak nie to chyba skoczę z krawężnika ;x Ale start miał być w styczniu, więc może w piątek będzie.

Chociaż FuBu też pisał, że 23, więc nie wiem czy mu wierzyć.

tenor.gif

Opublikowano (edytowane)

prezka dopiero w środę xD xD xD xD xD xD

ale oni sa słowni

Ciekawe skad takie info... :P Prezki nie bedzie ani serwera tez... Dopiero za 2 lata podobno 30 lutego

Edytowane przez lusssak
Opublikowano

Skąd wiadomość ? Masz ja na FB Fubu pod zdjęciami jest pytanie i fubu odpowiedział.

Balmora to bardzo dziwny serwer.Coś wam opowiem.

Grałem na Balmorze łącznie 1,5-2 lata miałem około 10 kost 99lvl zawsze ubolewam że nie miałem nigdy szamana 99lvl (skaza na mojej grze)

Przez ten cały okres mojej gry byłem świadkiem wielu oszustw fubu (sprzedarz bryłek) i innych nieuczciwości tzn.wyróżniania wielu graczy

Każdy stary gracz balmory wie jak było z yangami na początku jak kaprysek sprzedawał yangi choc każdy o tym wiedział fubu też i nic nie robił dlaczego? Bo kaprysek to brat wariatki .

wielokrotnie oddawał itemy które gracze stracili czy u byka czy zmiksowali bony przypadkiem itd.

Byłem w kilku topowych gildiach hidenPower Zgrani TipTop i jeszcze kilku i wiem co sie tam działo

A no i ta pamiętna truta 54śr 20 dt 8siła chyba takie bony co ja Fubu zrobił i sprzedał graczowi xxx dam sobie ręke uciąć ale jego nick wypadł mi z głowy wkońcu mineło już około 2lata od tego.

Ale do sedna wiedziałem o tym wszystkim ale cos mnie tam trzymało była to świadomośc że mimo tych oszustw jest to najlepszy serwer w polsce i lepszego nie znajde tylko administracja ..........

1358265693558802.png
Opublikowano

O co chodzi z tym ze do 87 lvl mozna bedzie wbic skille p ?

Po prostu będą 3 etapy. Na początek max 87 lvl, żeby każdy miał czas dobić skille do p, co jest trochę głupim przykładem by zostać na tym poziomie. No ale nie wiem jaki jest główny cel. No a potem 99 i przy 3 partii, poziom 105.

a co do wypowiedzi romka, to chyba większość wie jak było. Dlatego mnie tez to boli, że to właśnie FuBu jest reklamą.

No ale napisał, że nie ma zamiaru popełniać błędów. Zobaczym..

Opublikowano

Po prostu będą 3 etapy. Na początek max 87 lvl, żeby każdy miał czas dobić skille do p, co jest trochę głupim przykładem by zostać na tym poziomie. No ale nie wiem jaki jest główny cel. No a potem 99 i przy 3 partii, poziom 105.

a co do wypowiedzi romka, to chyba większość wie jak było. Dlatego mnie tez to boli, że to właśnie FuBu jest reklamą.

No ale napisał, że nie ma zamiaru popełniać błędów. Zobaczym..

No ale jak zdobede 105 lvl to bede mogl 6 skill wbic na p ?

Opublikowano

FuBu na Facebooku: Środa Prezka tutaj, forum balmora, Filmik YT,Jego FB.

Start serwera: Piątek (30.01.2015)

Opublikowano

Balmora bez Fubu ale z podobną reklamą w tej chwili miała by 2k luda i s2 byłoby zbędne

Tja, milion graczy. 

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...