Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [Dedyk]

NoAir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam servera, ponieważ :

1. Zwiększyli exp, że teraz dzieciaki mogą na lajcie wbić 100lv, a wcześniej trzeba było włożyć trochę wysiłku.

2. Mało! Bardzo mało miejsca na drop broszurek szermierki! Co to ma być jeśli na 1 ch w dt siedzi po 10 osób? Dodajcie, żeby w atlantydzie v2 np. z lider'a Setau leciały broszurki co np. 10 liderów.

3. Noobków jakich mało.. no ale czego mogłem się spodziewać z 4fun'a? Na 4Funie 80% graczy to niedorozwoje.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde zagrał bym sobie , ale nie działa mi na luncherze , bo cały czas mam zostaniesz połączony z serwerem ;(

zamachyg.png
Opublikowano

Zrobia jakiś serwer na którym można fajnie pograc, to jakiś za przeproszeniem dzieciak psuje to dla własnej zabawy. Pełno serwerów stoi na czyiś plikach i nikt nie wszczyna nie wiadomo jakiejś wojny.

Opublikowano

wbić mogę tylko do FTP do mysql zajmie chwile rozkodowanie hasła ale inny problem tak uszkodziłem mu game więc logowanie działa 5 sek czy tam 10 :>

Opublikowano

wkurwiają mnie takie tempe dzieciaki

jak choćby ten przygłup z nickiem UltraMt2 i nonsens

jeśli o wy zjebaliście coś z serwerem to naprawde gratuluje intelektu, żeby być takim zjebem i niszczyć czyjąś prace.

Zygać mi sie chce jak widze takie dysmózgi

Idz się lepiej rzuć z dachu, utop albo powieś.

Jak wypuścisz serwer to ja na nim napewno nie zagram, bo jeśli tam będzie taka administarcja nie dojebów to gra nie ma sensu

Opublikowano

haha czyjąś prace ? ja prawie 11 mies nad tymi plikami pracowałem a on mi to zabrał więc ? Nie dziw się że mu to będę niszczył

Kuba jak chcesz pogadać to wiesz gdzie dzwonić może mnie przekonasz to ci odpuszczę ( może )

Opublikowano

UltraMt2 jeżeli to twoje pliki to gdybyś ich nie niszczył to i tak pewnie by po jakimś czasie padł serwer bo by NoAir nie wiedział o co chodzi w tych plikach i nie umiał by naprawić jak byś się coś zyebało ^^

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

tak po za tym łamiesz prawo

niszczysz cudzą własnośc, on płaci za dedyka, pliki ma czyste nie kradzione bo raczej nikt sie na nich nie podpisał

a jak już to zostały udostępnione w internecie więc każdy może z nich korzystać

ja na miejscu admina to był tą sprawe podał to sądu i ten kto atakował serwer by płacił grzywne i mamusia by zabroniła dzidziusiowi zbliżać sie do komputera

Opublikowano

ulra nie bądź taki mądry, bo założe się że sam gówno wiesz

dla mnie jesteś poprostu zwykłą mendą

--------------------------------

to był mój ostatni post co do tej świni, pozatym zkoncz z tą durną gadką i sie nie kozacz bo nikomu nie zabłyszczysz

Opublikowano

bo co koleś zrobił kopie moich plików i robi sobie nimi co chce ? nie ma tak łatwo nie będzie mi robił serwa na mojej pracy. Ciekawe co ty powiesz jak tobie by coś zabrali i na tym pracowali hmm ? bo chyba nie będziesz heppy

Opublikowano

trzeba było je zabezpieczyć a nie zostawiać na pulpicie pod nazwą "zabierz mnie z tąd"

założe się, że sam je dałeś komuś, a on na nich zrobił serwer, bo ty nie miałes kasy, a on miał

było mu nie dawać proste

wyjdź bo nie mogę patrzyć na twoje posty, jesteś poprostu żałosny

Opublikowano

nie on skopiował je z FTP. Ale one mają bugi które uniemożliwiają na nich stawianie priva nawet jak go nie będę atakował sam siebie zniszczy :>

Opublikowano

z takim nastawieniem zwykłego szkodnika nie licz, że będziesz miał dużo graczy

Opublikowano

Ultra, ogarnij człowieku, serwer jak na razie śmiga, tyle, że są wprowadzane nowe itemki, mapy, raty prawdopodobnie mają zostać zwiększone i nie wykluczone, że itemy jak i kamyki do analiz biologa zostaną wprowadzone do npc.

sygnadlateamu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...