Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [Dedyk]

NoAir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie, nie potraficie sciagnac, wypatchowac i wlaczyc gry? to takie trudne? coraz głupsze się rodzą te dzieci...

5.jpg
  • Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam leciec taki kawal do av2 za kazdym razem to bezsenu przecie to nie hard tylko pvp

Kawał?! W m1 masz tp do av2, w shinsoo dokładnie w prawym dolnym rogu.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Kawał?! W m1 masz tp do av2, w shinsoo dokładnie w prawym dolnym rogu.

A to ty nie wiesz ze tp w m1 nie dzialaja ?? lol

Opublikowano

A to ty nie wiesz ze tp w m1 nie dzialaja ?? lol

A ty nie wiesz gdzie jest przejscie do atlantydy z m1? i kolo tego tp stoi gosc(czy babka, sam nie wiem) ktory moze przeniesc do av2...

5.jpg
Opublikowano

co oznacza ten blad nie mozna zaladowac kompilatora jit.(mscorjit.dll)??? nawet jak zainstalowalem clienta to jak wchodze w autopatchera to mi wyskakuje on;/

Opublikowano

Yhym super serwerek w 100% po jednym dniu usuneli wszystkie postacie,z innymi serwerami też tak było,według mnie długo nie postoi skoro już na starcie się popisali,nie polecam!!!

Opublikowano

Dla leniwych:

UltraMt2

Login IP: 46.105.102.32 Port: 11002

CH1 IP: 46.105.102.32 Port: 13000

CH2 IP: 46.105.102.32 Port: 18000

CH3 IP: 46.105.102.32 Port: 20000

CH4 IP: 46.105.102.32 Port: 22000

servinfo:

http://www14.zippyshare.com/v/63109124/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/2e264b8b60903a37b3ce39a26f6b97de8eede0517949dc95b2a965a9e3e552cc/analysis/1328790607/

Pong: spierdalajodpong

Opublikowano

Wbijam na serwer za 20 minut bd miał clienta i bot to zmiany bonów pójdzie w ruch ^^. Ninja acher poszkodowany bo nie ma systemu ulepszeń łuków.

Jest system ulepszeń łuków ,właśnie na archer'a nie można narzekać ; )

A co se nie mogę ?

chooy ci do tego ?

frek2my.jpg

nick : FREK

królestwo : Shinsoo

Opublikowano

@

NoAir

zmień bonus silny na ludzi, najlepiej ustaw 15% LUB 20%, bo wchodzi ciągle 6 może za 500 zmianą ci wejdzie 10%+ inne kijowe bony

na ludzi zwiększyć do 20%i akurat do tych absów bedzie pasować

Opublikowano

Serwer nawet spoko ale na pewno nie jest to serwer easy / pvp.

- Raty trochę słabe ( głównie chodzi o yang chociaż exp na wyższym lvlu tez )

- Brak nowych map

- Brak nowej biżuterii, nowych tarcz itp ( sa tylko bronie i zbroje jak na easy / pvp troche malo )

- Z innymi królestwami nie można się porozumiewać :/

- Bony :/ (Po 1 nie dopasowane Abs - 20 % Magia 20% ludzi 6-10% ;/ pvp za długie 2 Wchodzą nie potrzebne bony 3 W tarcze nie wchodzi Int/ sila / zr

- 0 kontaktu z teamem

- Broszki nie dropia w dt tez bylem i lipa :/

- Brak inst. Oswajania konia.

Opublikowano

1. Zwiększcie raty bo exp od 80lv to porażka ! ... to jest pvp a nie medium jakis !!

z kasa to samo na 80lv mam 50kk za co mam kd wsadzic jak jeden 10kk kosztuje + ulepszenie 7,5kk do tego jara ciagle kd ... ,dajcie je po 5kk i ulepszenie po 1kk oraz szanse na wsadzenie z 80-100% , zwoj obrobki to samo cena kosmiczna 4kk...

2. Dajcie 5 bon za 100k a nie 2kk...

3. Zlikwidujcie broszki do ulepszania lub niech dropia jak szalone w av2 bo mi zadna nie dropla w dt tez...

4. bony na ludzi przydalyby sie 15% i niech sila itp wchodzi do tarczy bo teraz nie chce..

5. Dajcie inst oswajania konia do npc , bo trzeba po 50 razy go przywolywac..

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

za słaby drop kasy , lipa bony mam full na ludzi a wale po 1k z duchowego.... pozdrawiam NoAir napisz czy bedziesz to zmieniał czy nie?

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Serwer fajny tylko jak na easy to słabe raty a o kasie to już nie wspomne. Jeszcze do tego nie można 2 metinów odpalić w tym cliencie ponieważ błędy od fameworka wyskakują a na innych serwerach moge i 10 raz odpalić.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...