Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [Dedyk]

NoAir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

porazka expić nie da razy bo coffa expa.... +115 lv expi w v2 co to ma być?? było wszystko ok przed resetem ....

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Juz 2x byl reset kont, lepiej by bete zrobili zeby dostosowac drop do expa, zbalansowac klasy, poprawic bony, usunac bugi i nie wkur... graczy. Ja juz nie wracam na serwer ale zycze wam wytrwalosci, bo wydaje mi sie ze to nie ostatni reset...

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

serwer juz 2 razy startował i po raz drugi nie dziala po 1 dniu... dajcie sobie siana..

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Daje temu serwerowi i jego administratorowi jeden dzień na naprawienie logowania, bo szkoda tracić takiego porządnego serwera.Jeśli nie to ORION WITA.

Opublikowano

Serwer zbugowany, lecz da się żyć. Nie wiem czy będę tu grał z uwagi na graczy.

Wpadłem dziś do nich na ts.. słuchałem muzyki po czym na tym samym kanale jeden koleś z team.. <bambusek> .. tyrał się z laską..

Laska nawet spoko, wczoraj pomogła mi naprawić clienta. Ale kur.. szacunek do kobiety się należy.. ;/

Czy wszyscy z team tu tacy są? <wtf>

Opublikowano

Serwer zbugowany, lecz da się żyć. Nie wiem czy będę tu grał z uwagi na graczy.

Wpadłem dziś do nich na ts.. słuchałem muzyki po czym na tym samym kanale jeden koleś z team.. <bambusek> .. tyrał się z laską..

Laska nawet spoko, wczoraj pomogła mi naprawić clienta. Ale kur.. szacunek do kobiety się należy.. ;/

Czy wszyscy z team tu tacy są? <wtf>

On nie jest gm'em, ma prawa tylko na ts'ie...

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Nie wiem kim jest, dopiero zaczynam grę na privach..

Ale on również prezentuje serwer swoją osobą i zachowaniem

Opublikowano

Serwer działa, pada, działa, pada. Na dodatek był reset wszystkich postaci, a w nocy, w przeddzień resetu dali exp 4fun i duuużo osób expiło. Ja niestety także przestaję grać na tym oto serwie. Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...