Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [Dedyk]

NoAir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powtórzę Ci po raz kolejny, to są jacyś amatorzy, szkoda czasu na serwa. Nie będę już spamić bo dostanę warna, ale nie oszukujmy się: jeżeli nie potrafią naprawić bugów to jak będzie z nowościami na serwie ?

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja polecam serwer, gra się fajnie

napewno sprawa z eq z navicat sie wyjaśni

mam tylko 2 zastrzeżenia

- za mało wchodzi na ludzi

- zielone rosy powinny być wywalone

Opublikowano

za dużo jest abs na magie przez zielone rosy

mam kd+5 i w taką ninje zaabsowaną walne 2k ze sfery

na ludzi powinno byc conajmniej 20%

Opublikowano

bez ulepszaczy na epiki by było nudno

// admin pisał przed chwila że reset

pewnie coś dodają, a raczej zmieniają

mogliby usunąć te przeklęte zielone rosy :/

lub zeedytować zielone rosy

zeby zamiast absów na magie dawały np. 20 na ludzi

Opublikowano

na ludzi wystarczy spokiojnie 15-20% nie przesadzajmy ze 30% , pvp ma trwac dluzej niz 3s..

zlikwidujcie te broszki !!!

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Zwiekszają expa. A bony na ludzi powinny być zwiększone, ale lipa bo będzie trzeba nowe bronie robić i większość eq

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Pozdrowienia od MowMiBogu

Wbilem top3 archerem! Tylko po to by dowiedziec sie ze exp zostanie zwiekszony o kosmiczne %%%%% w dupie mam juz tu gre. Stracilem czas grajac tu i bijac 80minut lvl 99-100. Meczylem sie jak glupi teraz byle lamus ma ten sam lvl bez zadnych problemow... PO CHU uruchamiaja serwa ktorego ciagle edytuja na strte graczy chcacych cos osiagnac? Mam 100lvl a nie mam broszek potrzebnych na ulepszanie zbroji i broni na kolejne poziomy, biegam jak nap w eq na 65/75/ 90 bo nie stac mnie nic zrobic bo broszki leca w DT gdzie jest 1 ch i normalnie siedzi tam okolo 10-30 osob chcacych zdobyc ten sam item... Mam z siebie robic nooba i bic 40ste lvle by zdobyc ten ulepszacz? Pytam po chu !!! komus na 40lvlu ulepszacz na 90... nie prosciel bylo do WW idioci dodac?? nie ogarniaja admini. Liczylem ze serwer bedzie ogarniety co sie okazalo mozna w itemach miec 20% absa i 60pkt statusu co z szamana i sury robi taka maszyne ze... szkoda gadac z reszta...

Odradzam gre na serwerze n stan obecny... wbijacie lvl 90 i potem czeka was DT i bedziecie bici przez lvle podobne do mojego bo kzdy chce te jeb... broszki... GRATULUJE WAM poki co daje wam dzien n nprawienie wyzej wymienionych problemow jesli nie sage na waszym serwerze zakoncze na dobre a i reklame wam tez w zamian ladna zrobie w zamian za nie ogarnianie propozycji graczy!

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Wbicie 100lvl'a teraz to może i łatwo jest, ale już trudniej np z 102 na 103, to już trochę zajmuję. Ja jakoś pogodziłem to wbicie lvl'a wraz ze zdobyciem eq, jakoś nie miałem takiego pecha, żeby siedziało 10-30 osób, ale przyznam sporo jest. Można zawsze dropa zrobić, zabić kilka grup i jest brocha, dla chcącego nic trudnego.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

ja dziś 20k duchowe bez kryta... i w eq do expa.... więc można...

Już nie można się zalogować??

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Elo powie mi ktoś czemu cały czas mam ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM.... I nie idzie dalej??

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...