Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [Dedyk]

NoAir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 441
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem z jakiego powodu, ale expiąc w v2 nagle mnie wylogowało, natomiast po wpisaniu loginu i hasła non stop mam "zostaniesz połączony z serwerem". Why?!

sygnadlateamu.png
Opublikowano

juz dziala tylko misje od biola np z pokrzywami nie dziala jak klikam na biologa oddac sie nie da i k.brzoskwini tez

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

juz dziala tylko misje od biola np z pokrzywami nie dziala jak klikam na biologa oddac sie nie da i k.brzoskwini tez

Nie rób tych misji bo się nie opłaca, z resztą one będą usunięte.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

przy takich absach powinno wchodzić conajmniej 20% na ludzi

a jak narazie nie włożyłem więcej niż 6%...

Opublikowano

Biolog po restarcie się zbugował, niektórzy zrobili i dostali 20bonow inni nie, drop yangów w porównaniu do cen MASAKRA, w dt dropią broszki, jedno ch, mało lokacji w pierścieniu TP, bugów pełno, np bije kogoś po 4k, daje do miasta i nagle po 700 w tą samą osobę i w dodatku ten niby patcher. Oraz zapomniałbym o wspaniałych bonach, nno wejdzie za 50razem z innym beznadziejnymi bonami i znowu trzeba zmieniać 50 razy, w broni 60 inta itd może wejść. ABS po 20%, a na ludzi z trudem wchodzi 10% na ludzi, najczęściej po 6%. Gdyby nie to, to byłby dobry serwer.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Witam.

Więc tak aktualnie padło tylko logowanie które zostanie przywrócone jak pojawi się administrator (na pewno będzie to niedługo)

Niektóre z tych rzeczy które kolega napisał na pewno zostaną poprawione.

Dodam że dziś już pojawią się konkursy dla graczy!

Serwer polecam!

Opublikowano

Jest to samo co wcześniej ... Też zaczęło się od padania logowania... Mam nadzieje że tym razem nie będzie takich problemów jak kilka dni temu, bo serwer jest naprawdę dobry...

własnie naprawcie bony żeby wchodziły normalne jak na serwerach pvp a nie na HARD'ach. Na ludzi minimum 15% jak są ABS 20%.

Kd też nie można ulepszać max +5...

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

KD +5 wydaje mi się że jest wystarczające i nie ma potrzeby wprowadzać +6.

Co do 15 % na ludzi to też nie.

Uważam, że dobry serwer i już zacieram rączki aż logowanie wróci.

Opublikowano

Logowanie zostanie poprawione.

Bony, a więc tak. Przy takich abs poprawienie bonu na ludzi jest bezsensowne. W grze muszą być jakieś utrudnienia, jak wszędzie.

Jednemu to pasuje a innemu nie. Ludzi skarżyli się na mały exp po zwiększeniu dochodziły skargi, że za duży. Tak samo jest z bonami.

Serwer 4fun ma być przyjemnością, został zrobiony tak jak tego sobie życzyli gracze. Odbyły się różne sondy i rozmowy na TS.

zal ten klient nie działa pobrałem wypakowywałem i dupa nie działa

Pobierz plik startowy, znajduje się na stronie głównej.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Teraz logowanie padło. Siedzac na TS dowiedzialem sie nowej wersji wydarzen: podobno to D666A cos spieprzyl lecz bal sie przyznac i zwalil wine na Aira. W sumie to nie wiem komu mam ufac, robi sie bardziej cyrk, ale jako ze Air odpalil serwa jeszcze raz to mozna zapomniec o sprawie i zagrac. Problem tylko z logowaniem. Jezeli tak bedzie padac to bedzie to kolejny serw ktory trzeba odpuscic :/

Opublikowano

Na stronie jest napisane że logowanie On a nie można wejść na serwer...

chciałem zagrać, ale takie coś odstrasza na dzień dobry.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Działa podobno, ale log podobno padł.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...