Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon ball vs. Naruto

Gasui

Dragon ball czy Naruto ?!  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dragon ball czy Naruto ?!

• Dragon Ball
    • Naruto
    • Nie mam zdania
    • Obydwa anime s? ?wietne ;-)
    • Obydwa anime s? do d@@y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

One Piece Człowieku wspaniały "TASIEMIEC" :* Z chaptera na chapter jest ciekawszy :) a Bleach też dość dobre Anime Walki na miecze to ja lubię :):D

Jeszcze fajnie Anime to Fairy tail które jest dość zajebiste ;D

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

One Piece Człowieku wspaniały "TASIEMIEC" :* Z chaptera na chapter jest ciekawszy :) a Bleach też dość dobre Anime Walki na miecze to ja lubię :):D

Jeszcze fajnie Anime to Fairy tail które jest dość zajebiste ;D

Ta One piece właśnie oglądam :-)

Jestem w 82 odcinku.

big.png
Opublikowano

Dragon Ball to nie jest zwykłe aniem - to legenda :D Lubię od czasu do czasu odświeżyc sobie dzieło przed którym spędzałem tyle godzin w dzieciństwie :D

Naruto - anime dobre tyle, że wkurzające są wspomnienia... co odcinek to samo wspomnienie leci, a w mandze rozróba :D

Głos na DB :D

Opublikowano

Dargon ball. Ahh.. aż się łezka w oku zakręciła. To były czasy. Kara tym, co mówią, że DB to gówno. Właściwie niech mówią co chcą. ;]

Nigdy pewnie tego nie oglądali.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

U Z U M A K I ! NARUTO !

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

OOO ja jebie co za pytanie oczywiście, że "Dragon Ball <333". Jeżeli wybrałeś/aś NARUTO to zastanów się czy miałeś/aś DZIECIŃSTWO. DB jest to anime wszech czasów, jak wypowiadam te słowa "Dragon Ball", to robię w porty. ^^

@Down Chyba sobie żartujesz, "TYLKO W DZIECIŃSTWIE" !!!!!! omg ostatni raz obejrzałem serię 3-mc temu, więc nie pie**ol mi takich głupot. I znów mam zamiar oglądnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dópa!

Opublikowano

Gdybyś nie oglądał tego w dzieciństwie... a obejrzał teraz te dwie, miałbyś inne zdanie. Wybieracie jedynie dlatego że oglądaliście to w dzieciństwie pokemony.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Gdybyś nie oglądał tego w dzieciństwie... a obejrzał teraz te dwie, miałbyś inne zdanie. Wybieracie jedynie dlatego że oglądaliście to w dzieciństwie pokemony.

Najs, tyle że Dragon Ball>Naruto;

Fabularnie

Goku jest bardziej zajebisty od Naruto

DB opowiada o prawdziwych facetach, napierdalających się, opowiada o prawdziwej przyjaźni(a nie emo gówna, jakie jest w naruto) i o wielu wielu innych rzeczach których nie ma w Naruto.

Dodam jeszcze, że w dzieciństwie nie oglądałem DB, a oglądałem Pokemony/Sailor Moon.

DB obejrzałem jakieś 5 lat temu, czyli dawno po emisji w TV.

Opublikowano

DB opowiada o prawdziwych facetach, napierdalających się, opowiada o prawdziwej przyjaźni

Dodam jeszcze, że w dzieciństwie nie oglądałem DB, a oglądałem Pokemony/Sailor Moon.

Nie myliłem się.Wiedziałem że oglądałeś pokemony.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Dragon Ball >> One Piece >> BLEACH >> Shippuden

Shippuden mógłby być dobrym anime, ale nieustanne filery to nie jest to co chciałbym widzieć wybierając anime.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Naruto :P od małego to oglądałem w DB nie podoba mi się to że oni latają itd , w naruto są zajebiste techniki jutsu czy jak sie to pisze xP uczenie się wszystkiego rywalizacja z naruto, moze tak podobało mi się te stare naruto ale teraz ten mugen to zjebal sprawe i dlatego juz nie oglądam :(

RMCF

Opublikowano

I to i to Jest zajebiste.

Jednak zagłosowałem na DBZ ponieważ jest klasyką sama w sobie i na tym Anime się wychowałem,moim zdaniem nie ma lepszego anime jak Dragon Ball

Ale naruto też oglądam i też jestem wiernym fanem

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

DragonBall ma swoją klase w sobie! Każde kto oglądał to wie że to jest legenda która żyje zawsze!

poszukiwanie Kul - AMAZING!

Opublikowano

Dragon Ball !

I to jak nagle wszyscy znikali z podwórka i szli oglądać DB.

Dla mnie to jedyne anime, na które nie mówię chińska bajka. :)

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...