Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ma wystartować? (Nie jestem w temacie a nie chce szukać na 37 stronach spamu )

@EDIT

Jest jakiś TS? Jak tak to proszę o podanie.

Ts jest podany 2/3 strony wcześniej .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Launcher Troja by Me. Zrobiłem wam launchera posiada on pliki root, locale i kilka dll, podejrzewam, że wystarczy wkleić do np. metin2. i powinno działać.

DL:

http://www.speedyshare.com/file/jWm5H/Launcher-Troja-by-MeCa.rar 

Skan:

https://www.virustotal.com/file/faa502c1c9ae9222075f4eaeceeba7508d1eab57de0fa6e78a4ad1d2b2115e64/analysis/1329574004/ 

ZAJMUJĘ TYLKO 5,8 MB,A WSZYSTKO DZIAŁA ! (WYSTARCZY WKLEIĆ DO JAKIEGOŚ KLIENTA)

/testowane, działa ;>

Manipulowanie klientem gry w jakikolwiek sposób jest zabronione i prowadzi wykluczenia z oferty gry.

@d okej ja tylko cytuje regulamin, bo wyciąganie plikow z klienta to tez manipulacja

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Bywalec
Opublikowano

To tylko na czas bety, niektórzy mają słaby internet i nie mogą ściągnąć.

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Kiedy ma wystartować? (Nie jestem w temacie a nie chce szukać na 37 stronach spamu )

@EDIT

@EDIT

hahahaha bawia mnie juz tacy ludzie jak ty hahaha. Nie chcesz robic spamu??? haha a co to jest?? Czasem nie przypadkiem spam?? wystarczy cofnac strone wczesniej. Wiem to co ja napisalem tez nazwiecie spamem ale wkur... mnie juz ludzie... jelisli tak mozna ich nazwac. Bo dorosla osoba spokojnie sobie wyczeka a dzieci sraja w gacie bo serwer sie spuznia GZ pogratulowac....

Opublikowano

Jak porównałem listę przeglądających ten temat i zapowiedź Evenye rok temu przed startem (ze skrin szota) to ponad 30 użytkowników jest w obu ^^

A tak w ogóle oświećcie mnie kiedy start, bo na ts'ie mało się dowiedziałem jak ziomek śpiewa od godziny ;d

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

hahahaha bawia mnie juz tacy ludzie jak ty hahaha. Nie chcesz robic spamu??? haha a co to jest?? Czasem nie przypadkiem spam?? wystarczy cofnac strone wczesniej. Wiem to co ja napisalem tez nazwiecie spamem ale wkur... mnie juz ludzie... jelisli tak mozna ich nazwac. Bo dorosla osoba spokojnie sobie wyczeka a dzieci sraja w gacie bo serwer sie spuznia GZ pogratulowac....

Słuchaj baranie, nie mam pojęcia gdzie pisali coś o TS i ja nie siedze 24/7 w temacie.. Więc proszę, zamknij pysk. Bo jak na razie to tylko ty tutaj robisz spam..

graphic.png

Opublikowano

Jak on to napisał to ja dopiero zacząłem pisać...

Moje konto na YouTube:

YouTube.com/User/reeZuGaming

mca.png

Bywalec
Opublikowano

Launcher Troja by Me. Zrobiłem wam launchera posiada on pliki root, locale i kilka dll, podejrzewam, że wystarczy wkleić do np. metin2. i powinno działać.

DL:

http://www.speedyshare.com/file/jWm5H/Launcher-Troja-by-MeCa.rar 

Skan:

https://www.virustotal.com/file/faa502c1c9ae9222075f4eaeceeba7508d1eab57de0fa6e78a4ad1d2b2115e64/analysis/1329574004/ 

ZAJMUJĘ TYLKO 5,8 MB,A WSZYSTKO DZIAŁA ! (WYSTARCZY WKLEIĆ DO JAKIEGOŚ KLIENTA)

/testowane, działa ;>

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...