Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Kurwa ciężko wam przeczytać kilka stron wstecz? Albo wejść na profil osoby, która założyła temat i oblukać jego posty?

Na jednej stronie są minimum 2 posty z pytaniem kiedy start.

Beta czwartek/piątek, dwa/trzy dni konserwacja po becie i starcik

1365526782-U231645.png

Opublikowano

O tak, wreszcie coś porządnego - na pewno zagram z kolegą i koleżanką. Mam pytanie: czy będą fryzury typu: afro, kapelusz?

Btw, piszcie: Kim będziecie grali np. Sura WP, Sura BM, Ninja Dagger i tak dalej. : ))

Opublikowano

Czemkamy czekamy z niecierpliwością bez wątpienia jest to obecnie najlepiej zapowiadający sie serwer.

Jaką wartość będą miały KD +5/+6 ?

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Up....nie masz wyobraźni czy jak...przeczytaj choćby tą tylko 20stą stronę i bd wiedział all o starcie i becie

pozdrawiam

a....jeszcze ja mam takie pytanko, jak już padło to mnie skrzyczcie, trudno:P

jak z lvlami konika do milka??

a....i ustawcie to, czego nigdzie prawie nie ustawiają twórcy, co jest dla mnie porażką, a mianowicie żeby 140lvl nie mógł mieć dropu z metka na 100lvl np, to jest zawsze porażka serwów...czy tutaj to "naprawicie", czy tez ustawicie po ludzku??

Opublikowano

DT będzie zbiorowe? czy Będzie zrobione tak, aby każdego przenosiło na osobne DT ( solo lub PT)?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ponawiam:

Skąd będę mógł zdobyć: rada pustelnika i zwój egzorcyzmu? Będą one dropiły, czy w sklepie?

chyba jak niema na ten temat odpowiedzi TO jest U Npc Tylko kamyki duchowe sie Dropi ,,
92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Zastanow sie co piszesz,chcesz grac na Zbugowany serwie Pelen Niedociagnięc itp??Od tego jest beta ,zeby wykryc bugi i je naprawic :)Start wtorek lub sroda,,CZYTAc "Uwaznie

Start w tym tygodniu beta jutro. CO ty wgl piszesz gosciu. ?

Opublikowano

Trochę nudy, bo większość trzeba dropić - to co ma do powiedzenia taki healler, bm czy archer? Pomyślcie nad tym, zmniejszcie może HP metinów albo usuńcie resp. :F

Opublikowano

Jakie macie parametry dedyka?

@Skoro sprawa DT nie jest przesądzona to może zróbcie ankietę co do tej sprawy, to bardzo ułatwia DT i nie traci się nerwów na noobki,

a później ludzie wbiją duże levele to będzie jeden z wysokim levelem pilnował i bił każdego a inny robił DT, jak np. na pandorze, że nawet nie da się podropić dobrze pamiątek.

Ulepszacze na wszystko? czy tylko na nowe itemy, lub od jakiegoś przedziału?

@

na żadnym metinie nie ma obniżonego hp metków i nigdy nie spotkałem się z tym, że BM, czy Healerem ( szczególnie że ma on zwiększenie ataku, które bądź co bądź coś daje) .. a archer i tak nie bije podczas expa skillami więc zero różnicy..

lew4.png

Opublikowano

Wy ludzie nie piszcie że "Zagram jak będzie dużo graczy" to wy tworzycie serwer , innym orzyoadnie do gustu , a innym nie logika i nie róbcie tak że jak zobaczycie że mało jest graczy na liczniku , to już nie zagram , sami oblukajcie serwa , bo akurat wam się spodoba.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@ Mam jeszczę nadzieję, że nie będzie na minimapie tych fioletowych mobów..

@@ Co do bicia metków healerem to grałem często healerem i spokojnie się metki bije. A co do Archera to dobra broń i do przodu.

lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...