Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

To jest zapowiedź serwera o nazwie Troja,a nie "Dyskusja i propozycje dot. twojego serwera"

@chollinex

Fajny pomysł z tym dropem olejków ze szkatułek ebonitowych.

805491408806070489277.png

Opublikowano

To jest zapowiedź serwera, a nie dyskusja na temat "Co dodać na serwerze" Pamiętajcie o tym.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To jest zapowiedź serwera, a nie dyskusja na temat "Co dodać na serwerze" Pamiętajcie o tym.

Wiem ,że chodzi tu głównie o mnie ,jeżeli Cię to zraża przepraszam ;(

Piszemy na temat serwera ... czyli posty codziennie ,,Kiedy start?" ,,Daj Klienta!" , ,,Gdzie strona"?

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

lepiej rosy u handlarza

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

coś z mobów bedzie dropilo, szkaty, sztaby ?

Z mobów będzie dropiła Złota Relikwia o równowartości 2kk.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Z tego co czytam tą zapowiedź jak i Twoje udzielanie się to stwierdzam , że masz jakąś obsesję..

cały czas oferujesz swoje "dzieła" to jednorożce to itemy.. po pierwsze w ogóle nie dopracowane a po drugie zbędne...

nawet po tym jak zwracają Ci uwagę , że nie z korzystają z Twoich ofert oraz to iz to nie temat do tego to Ty nadal swoje..

chyba odzywa się w Tobie ambicja wymarzonego przez Ciebie serwera którego sam chciałbyś mieć..

ps. dziwne to i śmieszne

niech zrobi swoj serwer taki wybajerowany

a co do serwera to zagram na pewno !

Opublikowano

Co do tych rosek... Polecam u handlarki ;] Zwłaszcza, że na wyższych lvlach bez ros z BM nie powalczymy inną postacią ;]

Lub proponuje dodać puste butelki i drop roślinek po 5 sztuk dość częsty ;] Wtedy to już wogóle byłoby ciekawie ;] Można by handlować roślinkami itp. Zawsze jakiś zarobek dla mniejszych lvli ;p

Opublikowano

Nie polecam ze względu na team,

Latają po innych zapowiedziach i puszczają plotki wyssane z .... żeby psuć reputacje serwera i zgarnąć ludzi do siebie ŻAŁOSNE !!

Brak !!

Opublikowano

Daler moze i mam obsesje na punkcie tego serwera i co z tego?

ambicja wysnionego serwera powiadasz?

Mozliwe ,ze cos postawie ale nie w tym czasie...

A jezelii chodzi o moja grafike to sa rzecy robione na szybko wiec moze i nie doprcowane bo nie jestem jakims "super grafikiem"

Tylko chcialem dorzucic swoj pomysl by serwer byl dobrej marki a ty w ten sposob hejtujac zniechecasz uzytkownika do dalszej pracy .

Wiadomo kazdemu sie nie dogodzi lecz nie jestem typem czlowieka ,ktory lubi miec wszystko od zycia na tacy podane...

Nie znasz mnie dokladniej to po co wysuwasz o mnie wnioski i ksztaltujesz sobie zdanie o mnie ... Chcesz bierz gotowce twoj wybor moze sa bardziej dokladne lecz ma to juz prawie kazdy serwer niestety ...

Mialem wiele ciekawych pomyslow lecz po co je wyjawiac jak i tak tego nikt nie doceni.

Mam jeszcze do Cb. jeszcze jedno pytanie : skad wiesz ,ze team nie przyjmuje moich pomyslow? Czy musze wszystkie wyjawiac publicznie? nie musze Ci sie tlumaczyc ... Nie zamieszcze juz posta w tym temacie ,bo po co taki "dzieciak " jak ja ma ujawniac swoje obsesje -,-

Pozdrawiam i zycze sukcesu Team Troja .

Moj czas dobiegl konca i na tym forum i ogolnie w grach bawcie sie przy starych "nowosciach" .

Hajda aKa TeChnoLove la Finezja

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Nie rozumiem po co komu w tarczy 30% silny na profe... proponuje usunąć tą tarcze. bo pvp będzie 1 skill...

graphic.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co komu w tarczy 30% silny na profe... proponuje usunąć tą tarcze. bo pvp będzie 1 skill...

Pomyliłem się w opisie powinno być " Opdorność "

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...