Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WEz sie Ogarnij !!!! Start wtorek SRoda

InsaNE idioto Uczono cie CZytac ze Zrozumieniem??? Beta czwartek/piatek Trwa 2/3 dni A po becie 2/3 dni konserwacja jakas ma byc I potem START !!

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

hahah kolo jestes taki Tepy jak but,,,5h konserwacja hahahah Pisal przeciez 2 /3 dni Idioto NAucz SIe Czytac I OGARNIj to

Insane naprawde twoje posty wnioskuja iz masz max 12 lat

prosze moda o nalozenie % na tego uzytkownika

Przyznam CI rację kolego .Insane To jakis dzieciak ,ktory nie umie CZytac

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

nuta15 weź ty się już ogarnij co ty za bzdury czasami piszesz. Jakieś 10 str temu cracovias musiał Ci chyba z 3 razy mówić kiedy będzie start, a ty jeszcze nie wiesz kiedy, a udzielasz się w najlepsze. Nie wiem skąd ty wziąłeś w profilu te 18 lat chyba z pizdy !! Jesteś jeszcze głupszy niż mój 11-letni brat, a to jest bardzo trudne. Ogarnij się dzieciaku albo nie pisz wcale, tak chyba będzie najlepiej.

Opublikowano

Widze, ze nuta15 wszystko wiesz na temat serwera. Cracovias juz raz napisal, ze start bedzie dnia tego i tego. To naprawde wystarczy i nie trzeba 12312razy tego powtarzac, patrze na Twoje posty i zauwazylem, ze Ty wiecej wiesz niz my. Naprawde nie musisz odpowiadac kazdemu uzytkownikowi, kiedy serwer ruszy... Jezeli ktos ma minimum inteligencji to sobie poszuka lub poczeka do startu. Ewentualnie mozesz napisac raz na kilka stron, ale nie zawalaj tego tematu zbednym spamem...

Na MPCforum team ma nastepujace nicki:

- Cracovias94

- padwoh/Vasker

- Robczyk

Ladnie prosze, aby w tym temacie pojawialo sie mniej spamu i troche wiecej konkretnych pytan. Wtedy na pewno beda sie czesciej pojawialy odpowiedzi na Wasze pytania

Opublikowano

Insane naprawde twoje posty wnioskuja iz masz max 12 lat

prosze moda o nalozenie % na tego uzytkownika

zalosne... kapus.

wsrhs.jpg
Opublikowano

Ja to nawet jestem za tym zeby zmniejszyc % ulepszenia ;] Niech zrobienie fajnej broni czy zbroi bedzie wyzwaniem a pozatym metale beda latwo dostepne bo beda dropic z bosow wiec da rade.

@bedzie auto patcher?

@czy dmg postaci bedzie odpowiednie ?

@a i ten Kamien Duszy ludzi ? co to ,czy w zwiasku z tym beda 4 sloty w broniach czy trzeba robic 9999 broni na klasy..

@moze juz pytali ale czy 5 podstawowych bonow wchodzi maksymalnych jezeli nie to jak

Opublikowano

"Omajgasz" Ten server to..Zajebistość! Nie widziałem czegoś lepszego wow nowe mapy , zbroje epiki , to dla mnieee.

Muszę zagrać!! .

Rekru On/ Off?

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

1, Będzie bojowiec na start?

2. Czy w kliencie będzie ten denerwujący fioletowy kolor jako oznaczenie mobów?

3. Rozważycie moją propozycję co do zrobienia DT solo lub dla PT?

4. WW od jakiego lv?

5. Na serwerze ulepszacze? Czy tylko te nowe?

6. Kiedy pojawi się informacja dotycząca dropu nowych ulepszaczy ?

7. Ze wszystkich ebonitowych szkatułek jest ten sam drop? Z wzrostem lv metina zwiększa się szansa na ich drop?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Mysle i nadal twierdze ze to kd luda jest nie potrzebne bo pvp to jedno a wojny gildi to drugie np body bedzie zmienial bronie co chwila i gasil sb aure bo ma w broni kd luda i na 2 klasy lub bedzie bil mniej bo ma 3x kd na klasy bez luda?

Opublikowano

A Ja nie, będzie przynajmniej odpowiedni dobór KD i większe szanse na wojnach, będzie potrzebne wsparcie gildii i nie trzeba będzie zmieniać broni. Powiedzmy ty masz na sury i woje a ktoś na szamanów i ninje i jest git

Cracovias94 a mógłbyś odpowiedzieć na moje 7 pytań na górzę? I już będę spełniony jeśli chodzi o informacje dotyczące serwera.

@down czytaj uważnie przynajmniej ostatnią stronę ;p

lew4.png

Opublikowano

Z zapowiedzi wynika, iż beta testy rozpoczną się ostatecznie jutro.

Z miła chęcią na nich zagoszczę, prosiłbym tylko i jakiś launcher jak i stronę.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

! zasadnicze pytanie czy gm bedzie mial ograniczone mozliwosci w grze tj nie bedzie mogł kuc sb itemow? Ci ktorzy grali np na fantasticu <Roy> napewno wiedza kto rozdawal badz sprzedawał eq i nie tylko gm ale tez admin

Opublikowano

Kurwa ciężko wam przeczytać kilka stron wstecz? Albo wejść na profil osoby, która założyła temat i oblukać jego posty?

Na jednej stronie są minimum 2 posty z pytaniem kiedy start.

Zobaczcie kilka stron wwstecz...

Omg Mopsik zobacz kilka stron wstecz @@@ Nawet na tej Stronie jest Napisane

Nie spamuj człowieku , napisał to Roy 3 posty @UP nad tobą.

Pouczasz ludzi a sam tak robisz więc nie pierd... głupot i nie nabijaj postów dzieciaku.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

"Demoniczny klucz" to co UP napisał byłby dobry do ebonitowych szkatułek.

Ale skoro napisali, że nie będzie pozostaje tylko żyć w żalu i miec nadzieję, że chociaż rano nie będzie ludzi.

Zapomniałem dodać pytania, czy będzie można magazyn otworzyć przez EQ lub Pierścień Teleportacji?

lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...