Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kminisz ze beta nie będzie trwała 1 dzień tylko dłużej wiec czy wejdziesz rano czy wieczorem to zalezy od ciebie.

Proszę nie spamić.

nie ma co za bardzo komentować....standardowo niedo*ebani założyciele serwera dają dupy.....Wy nigdy nie skumacie, że przez takie odkładanie, robienie ludzi w chuja tracicie graczy?? tego nikt nie policzy, ale kto troszkę sie szanuje to nie da się robic w chuja, jak potrafisz to uzyskaj moje IP i sprawdź czy będę u Cb grał...choć szukanie mnie w bazie Twojego "niewypału" bedzie nadaremne...

bez poważania

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Proponowałbym przenieść się na jakiś czat. Za zgodą administracji serwera mogę podać adres xatu, który przed chwilą zrobiłem.

Myślę, że tym sposobem zmniejszył by się spam w temacie.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ja Ferie miałem 3tygodnie temu.. żeby nie było. Serwer mi się nie podoba czekać też nie będę bo nie ma na co wszystko co już jest było i będzie na innych serwerach a do tego czasu startują/wystartowały fajniejsze serwery.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

Ja bym wgl nie robił żadnej bety bo nikomu nie jest potrzebne a wgl serwer miał być niedziela/poniedziałek a teraz się na czwartek/patek przenosi to nigdy nie wystartuje

Opublikowano

okaże się, że serwer wystartuje na początku marca i tyle będzie, kolejne bez sensowne komentarze : "dzisiaj beta" następnie "niedziela - oficjalny start"

Opublikowano

Ludzie od początku pisałem ze beta czwartek/piątek.

Więc nie rozumiem dlaczego takie komentarze...

Poczytajcie wcześniejsze posty a nie potem wypisujecie takie rzeczy....

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie rozumiesz ze jeżeli beta będzie jutro a nie dzisiaj, gdyż mamy do napisanie jescze pare questów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Specjalista
Opublikowano

@Cracovias94 udostępnić xat? W ten sposób można podyskutować na temat serwera bez obawy zamknięcia tematu.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Xat nie zakładajcie kupe spamu nic więcej załóżcie swój chat na stronie lub forum z odstępem wiadomości co 15 sekund...

Prosze o wejście w link zdobywam wtedy 1 punkt na tej stronie i mogę go wymienić na jakąś rzecz wy też możecie się bezpłatnie zarejestrować i zdobywać punkty.

http://darmowe-prezenty.pl/link/2481/dawido123x3

Opublikowano

Warto. Ale czekało tyle ludzi na metin of champions na exorie i co dupa serwery denne.

A poślizg nie narobi smaczku tylko zniechęci ludzi.

Nie bądźmy no- lajfami. Wydaje mi się, że kilka dni opóźnienia nikomu terminarzu nie naruszy.

Mój tok myślenia jest taki, że jeżeli wiem, iż serwer może przypaść mi do gustu, to na niego poczekam.

Wole znaleźć jeden, odpowiadający moim założeniom priv, niż grac na 10 i nie widzieć w nich tego "czegoś".

Opublikowano

moze nie doczytalem czy cos zaraz ktos powie czytaj komentarze ale nie bede czytal 25 stron komentarzy

moje pytanie ulepszacze jak na pl-u ? czy od 60

Opublikowano

beta jutro, a o oficjalu będzie wiadomo po zamknięciu bety która będzie trwała 2/3 dni

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Nie bądźmy no- lajfami. Wydaje mi się, że kilka dni opóźnienia nikomu terminarzu nie naruszy.

Mój tok myślenia jest taki, że jeżeli wiem, iż serwer może przypaść mi do gustu, to na niego poczekam.

Wole znaleźć jeden, odpowiadający moim założeniom priv, niż grac na 10 i nie widzieć w nich tego "czegoś".

Witam:)

Generalnie bardzo lubię Twoje posty w każdym temacie, bo są z sensem, kulturą i przede wszystkim trafione w sedno:)

W tym jednak przypadku mam malutkie "ale"...mianowicie, ja mógłbym czekać na ten serwerek miesiąc nawet, jeśli wierzyłbym, że to jest tego warte, ale nie lubię być oszukiwany i stąd mój niemiły post stronę wcześniej, śledzę tą zapowiedź i nie będę jej przekopywał kolejny raz, żeby przedstawić dowód, ale administarcja serwera w kilku postach pisała, że beta w czwartek....

Mimo to, że troszku się z Tobą nie zgadzam, to i tak serdecznie pozdrawiam.

P.s 2 rzeczy...

-jeżeli będzie więcej osób tak wartościowych jak Ty, to może jednak zajrzę na serwerek;)

-co przeszkadza w wypuszczeniu bety brak kilku qestów?? przecież można je dodać po becie, czyż nie....->to do adminów, nie do Wredna:)

Opublikowano

Eh... troche dlugo trzeba czekac na tego officjala .. ale serwer zapowiada sie super : mozliwe ze wbije

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

tak, ale jak Exoria np miała opóźnienie, to był płacz i zgrzytanie zębami. A tu wbija Pani Mentor i wszystkich uspokaja... ftw ?

samadmin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...