Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NilboxMT2

MrrSmith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można dostać jakieś info o starcie serwa?

Jak by co, to gram w Jinio

reklama

Opublikowano

Jeśli beta wyjdzie pomyślnie start odbędzie się 14 Lutego

Zapraszamy na TeamSpeak po pachera : IP : 195.117.148.167

Oraz więcej informacji dotyczących bety naszego serwera

Brak !!

Opublikowano

start w weekend to podstawa... więc postarajcie się o wcześniejsze wstartowanie !

Taylor.

KAT.

Opublikowano

Ktos sie chyba kur*a bawi w usuwanie postow w tym temacie nie ladnie

To nie nasza sprawka a jak już Administracji Forum jedynie oni mają prawa usuwać posty

Start jest ustalony na 14 Lutego

Jeśli byście chcięli na weekend byśmy musieli przesunąć na sobote 18

Brak !!

Opublikowano

MrrSmith to oczywiscie bylo skierowane do adminow npc. Moglbys mi napisac jak bedzie z rosami moze niech ziola dropia po kilka sztuk

Opublikowano

Witam !

NilboxMT2, to wspaniały server który, pozwala oderwać się od codziennych obowiązków jakimi są praca, oraz szkoła. Nilbox to server na dłuższą metę , nie padnie on jak AltairMT2,ExoriaMT2. Administracja servera, to osoby które znają się na swojej pracy i próbują , ją wykonać jak najlepiej. NilboxMT2 nie jest serverem który, jest przepełniony chińskimi nowościami , jak Troja oraz Vabile, nie ma 20 unikatowych epickich broni oraz, 50 zbroi, nie robi się tutaj n'tej zbroi po szmaragdzie . NilboxMT2, nie jest serverem który ogranicza się tylko do expienia oraz ulepszania swojego ekwipunku,server ma swoją niepowtarzalną , i niezwykłą fabułę, która ma na celu zapewnić rozrywkę. Na serverzę są w pełni sprawne oraz odbugowane wojny gildi !

To na tyle ;-)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Piękny serv ;> a start kiedy ?

5 bon z metków dodaj a od NPC usuń ;> polecam też dać wysokie ceny zmian bonów bo jak tanio będzie to nooby z BS się zlecą .

graphic.png

Opublikowano

14 lutego o 10 start??Nie rozumiem tego,większość potencjalnych graczy będzie albo w pracy albo w szkole,bo jak się orientuje ten dzień nie jest wolny.

Opublikowano

Serwer zapowiada sie swietnie.Mam nadzieje ze w IS niebedzie broni\zbroj bo to bedzie bez sensu.

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Serwer zapowiada sie swietnie.Mam nadzieje ze w IS niebedzie broni\zbroj bo to bedzie bez sensu.

Nie będzie żadnych tego typu rzeczy w IS jest to zbędne PD'ki etc.

Jeżeli jeszcze ktoś chcę uczestniczyć na becie to TS3 IP: 195.117.148.167

Witam szukałem takiego serva hard Kiedy Otwieracie Oficiala ?

Wtorek koło godziny 18

Opublikowano

NIe spieprzcie tego panowie ..

Mam nadzieje na kolejny serwer który zapewni nam rozrywke podczas długich,zimowych wieczorów !

Opublikowano

Człowieku ile ty masz lat? "nie lubie jak ktoś mi zarzuca coś czego nie sprawdzi" Natknąłem się na ten wątek i się ciebie zapytałenm, ale jezeli dla ciebie pytanie to stwierdzenie to sorry :Dj

Przeczytaj mojego wczesniejszego posta u cb to zrozumiesz. ;f

Koniec Tematu. Poczytaj trochę książek.

Powodzenia.

Tymi sprzeczkami między sobą oba serwy (Troja i Nilbox) robią sobie antyreklame. ludzi odpychaja takie zachowania administracji. Proponuje skonczyc tą inteligentną konwersacje a jak macie sobie coś do powiedzenia to piszcie sobie na PW

5.jpg
Opublikowano

Contames ,ze pokazalem ekwipunek mojej roboty to nie znaczy ,ze go kazdemu rozdam pajacu jebany a jak umiesz rozpoznac propozycje a oferte to jestes dobry.

Hejtujac lgasz jak szmata ,odbija Ci sie sperma -,-

Nie jestes w temaci nie czytasz dokonca postow i odpierdalasz sajgon neosie -,-

Pozdrow swoj sloik na sperme ....

Hejtuj dalej ,lecz czytaj do konca posty

Contames ,ze pokazalem ekwipunek mojej roboty to nie znaczy ,ze go kazdemu rozdam pajacu jebany a jak umiesz rozpoznac propozycje a oferte to jestes dobry.

Hejtujac lgasz jak szmata ,odbija Ci sie sperma -,-

Nie jestes w temaci nie czytasz dokonca postow i odpierdalasz sajgon neosie -,-

Pozdrow swoj sloik na sperme ....

Hejtuj dalej ,lecz czytaj do konca posty

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...