Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NilboxMT2

MrrSmith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam bardzo serwer;] Technik jak i reszta Teamu zna się na rzeczy ;]

Myślę,że serwer będzie jednym z tych lepszych P serwerów

Jak będzie serwer to się na pewno dowiecie, zależy na pewno nam na graczach, Pozdrawiam Break ;]

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jest to Team serwera Akaint to ja dziękuje za serwer:) Akaint to był "bugolandia" a nie serwer:x Serwer chyba nawet nie posiadał firewalla, już nie mówiąc o zabezpieczeniach strony.. Jeśli tak, to nie polecam.

graphic.png

Opublikowano

Takie same ip ts'a jak akaint.pl...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Takie same ip ts'a jak akaint.pl...

Nawet gdyby - to po jakiego czorta zabierasz zdanie?

Osobiście jestem w zespole, nie ważne pod jaką nazwą. Gwarantuje, że nawet nie mam pojęcia co to jest

Akaint, a w tamie są osoby w dojrzałym wieku, oraz z zaangażowaniem.

OndteAw.png

Opublikowano

TEAM serwera to Kurlz. z kolegami !

Serwa nie polecam,każdy wie co było z Akaint

Co cie boli grzybie.. Kurwa znasz ich?. Nie to że ich bronie ale kurwa poniżacie się tekstami " nie polecam" Po huj to piszesz jak nawet nie wystratował?. A pozatym każdy ser ma z innym coś wspólnego np pliki czy mapki ,eq. Więc ogarnijcie te komentarze , Nie pisz i tyle.. Serw wydaje się fajny , wbije

Opublikowano
Co cie boli grzybie.. Kurwa znasz ich?. Nie to że ich bronie ale kurwa poniżacie się tekstami " nie polecam" Po huj to piszesz jak nawet nie wystratował?. A pozatym każdy ser ma z innym coś wspólnego np pliki czy mapki ,eq. Więc ogarnijcie te komentarze , Nie pisz i tyle.. Serw wydaje się fajny , wbije

Zgadzam się , na ch*j się wypowiadasz o servie który nawet nie wystartował, i ich na twoją " sroje " gdzie są po 12391273 epickich smieci i stalki dropią z dzikich piesków, mówisz, że troja to medium a 5 zbroi hwang to medium? chyba easy ;f turlaj dropsa i nie zdziw się jak server nie wystartuje nawet ;f

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Zgadzam się , na ch*j się wypowiadasz o servie który nawet nie wystartował, i ich na twoją " sroje " gdzie są po 12391273 epickich smieci i stalki dropią z dzikich piesków, mówisz, że troja to medium a 5 zbroi hwang to medium? chyba easy ;f turlaj dropsa i nie zdziw się jak server nie wystartuje nawet ;f

1234567 epickich śmieci ?

Kolego naprawdę jesteś żałosny.

Lepiej sobie czekaj na piąty serwer TEAMU Akaint,a nie gadasz jakieś głupoty.

Ja mam swoje zdanie o tym serwie i o członkach TEAMu,a Ci hyj do tego .

805491408806070489277.png

Opublikowano

Co wy z tym akaint ?

Pisałem że serwer ani team z akaint nie ma z nami nic wspólnego

To dlaczego macie ten sam adres TS co serwer Akaint? W starej prezce serwera Akaint widnieje ten sam ts co u was:)

graphic.png

Opublikowano

Kiedy server startuje ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zmieniliśmy że bony nie wchodzą po 1,2,3 % a 5 5 15 10 10

I dziś robimy malutką bete serwera dla 20/30 osób

Podamy nr gg i wyślemy pliki, rano (10-12) podamy godzine startu bety, oraz nr gg

Brak !!

Opublikowano

MrrSmith czy mógłbyś przybliżyć nam coś na temat startu serwera??

@edit

Smith jeżeli będziesz potrzebował ludzi na bete to napisz na gg 7533515 od około 11-12 wejdę na 100%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...