Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NilboxMT2

MrrSmith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Max yang jakie możesz mieć to 2KKK

Więc bryłka złota(420kk) ułatwia handel jeśli na coraz wyższym lvl'u masz więcej yang np kupujesz coś za 5/10 bryłek

Brak !!

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby nie bylo takiej lipy jak start serwa na Exorii. Gram tu na 100%, bez względu na to czy serwer ruszy, czy nigdy nie ruszy ;D

5.jpg
Opublikowano

Witam.Zapewne już wam wiadomo,że na hardzie zbyt dużo osób nie zagra tak sądze jednak prezka 7,5/10 . Podbijecie pod medium zagram z przyjaciółmi z reala. Powodzenia!

Opublikowano

Fajny serwer oby grało na nim dużo ludzi fajnie jakby ulepszacze były od 61lv do stalek itp. Nie wiem czy są 6-7bony ale mam nadzieję że będą, może troche zmiejszone i trudno dostępne. Fajne jest to ze system ulepszeń nie jest skąplikowany ale myśle że z 3 podstawowe przetapiania powinny być np: bojowy - syrek - śmiercio ,... szpon - brzegowe - baron(świety) , Najfajniej bylo by gdyby były mistyczne noże (fajnie wyglądają) i Łuk Boga Smoków (zajebiście duży).

post-510076-0-66878900-1328602322_thumb.png

Pozdrawiam ProWojownik z Novejmt2

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

omg co wy tu mowicie 6,7 bon ? Smith nie sluchaj ich rob serwer taki jaki ma byc... i jeszcze ktos tam wyzej pisal ze 3 epiki? no to juz wogole jest mistrzostwo.

serwer jest dobry taki jaki jest i moim zdaniem nie trzeba nic w nim zmieniac.

Opublikowano

Serwer nie najlepszy, mimo to jeśli nic ciekawszego nie wystartuje do 14.02 zagram.

Przydałby się jakiś lepszy grafik w team'ie.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Co do Max Lvl'a na pw dostałem bardzo interesujący pomysł o którym niedługo zostaniecie poinformowani co do maksymalnego progu poziomu

Brak !!

Opublikowano

Administracja proszę o odpowiedz na pytanie czy ten serwer ma powiązanie (np: administracja) z serwerm Akaint?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Osobiście czekam na Troje. Ale serwer godny uwagi, 10/10 prezka, serwer (oceniając po prezce) 8/10. Szkoda że w ostatnim czasie same hardy... ;x

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Wyjaśnię wam dlaczego Nilbox, a nie Troja .

W Teamie pracuje prawie każdy, każdy coś robi. Każdy zajmuje się tym co zostało mu przydzielone.

GM mają nie mniej niż 15 lat, każdy z nas jest ogarnięty, nie jest mu obca podstawa ortografii polskiej.

Mieliśmy już serwer, ale brak z granego teamu. Poza tym, Divad prowadzi jeszcze serwer Gothia, więc

Nilbox możecie nazwać dodatkiem do Gamingu, serwerem .

@ UP

Dokładnie - u nas nie ma "paintowych" itemków - spróbujemy tak wszystko dopracować, aby przypomniało najlepszy serwer na świecie, a

zarazem będziemy się starali, aby nie szerzył się hacking oraz oszukiwanie .

----------------------------

Zapraszam do zapoznania się z regulaminem gry oraz forum na naszym website.

Forum otwieramy dzisiaj, 07 albo jutro .

Opublikowano

@DGZ

Wystartować może wystartuje,ale wiesz że teraz pro elo zapowiedzi serwerów,a serwer totalny shit..

Exoria ----->Serwer twoich marzeń,a nawet skili nie było.

Ja osobiście Wam życzę powodzenia w tworzeniu serwera,ale jakoś do niego przekonany nie jestem .

To jest tylko moje zdanie i możesz się z nim nie zgodzić.

Pozdrawiam Contamess

805491408806070489277.png

Nowicjusz
Opublikowano

A ja Ci powiem tak .

Dobry GM, HA oraz GA nie kłóci się o serwer. Ja osobiście zachęcam do grania i na Troji, dla osób które lubią epiki, oraz

szybki exp . A jeżeli ktoś ma ochotę na medium, to zapraszamy do nas .

Opublikowano

Serw nic nie wnosi ani niczym się nie wyróznia, a na dodatek Hard....

Zapowiedz wcale mnie nie zachęciła do gry, nie ma szału, znowu kicz.

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Jak dla mnie to te medale konne to lipka ;p

Ale zobaczymy jak to wszystko pójdzie ^^

Jak serwer nie będzie miał bugów to wbije ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...