Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NilboxMT2

MrrSmith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huhu:) Mam nadzieje że serwer wypali. Dodajcie jeszcze marmurki poli i ks poli do npc za jakąś dużą cene i wtedy będzie gites:)

Będą wyrównane szanse dla wszystkich klas, oraz wszystkim klasom przyda się to, pomyślcie nad tym.

A jak z koniem na start?

graphic.png

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serw. Tylko na ts widzę nie ma zbytniego ruchu. Administratorzy mogliby wbić i powiedzieć nt: serwera. Czekam na start :>

Opublikowano

Huhu:) Mam nadzieje że serwer wypali. Dodajcie jeszcze marmurki poli i ks poli do npc za jakąś dużą cene i wtedy będzie gites:)

Będą wyrównane szanse dla wszystkich klas, oraz wszystkim klasom przyda się to, pomyślcie nad tym.

A jak z koniem na start?

Npc zostaną tak jak są,

ks i marmury są wpisane do dropu więc będą dropić

z Konikami póki co stajenny został odbugowany, i chyba zrobimy że na start damy zwykłego konia a bojowego i militara będzie trzeba zrobić

Aby szanse były równe nie dodaliśmy wojownikom i ninjom 6 skila oraz bony są maksymalne tak jak widać na zapowiedzi

Brak !!

Opublikowano

Wreszcie coś idealnego dla mnie. Obyście się nie spalili tak, jak team Exorii. W końcu serw na którym by być kimś trzeba się pomęczyć.

W dodatku nie ma takiego gówna, jak na większości nowych "super" serwów że dostajemy skille u kapitana lub 1 kamyk= P

przypominają mi się czasy zzyt2. Moze zbyt wczesnie wychwalam serwer, ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode !

5.jpg
Nowicjusz
Opublikowano

Tutaj Perski. Wszystko macie dokładnie wypisane w prezentacji, start, bony, drop, oraz wszystkie inne rzeczy zmienia LayoS technik serwera.

Więc nie zadawajcie pytań kiedy serwer rusza - bo pisze przecież w opisie.

Jeżeli macie pytania odnośnie serwera to pw, postaram odpowiedzieć się to co wiem.

Opublikowano

czekam niecierpliwie i powodzenia , oby start był bez opuźnień i mocnych poślizów , bo może być nieźle .

Opublikowano

* Client/Patcher będzie na dniach mamy i FORUM i Stronę Główną w trakcie budowy

ciner89 * TS jest aktualnie w trakcie budowy, lecz zapraszam na niego już do wspólnego "czekania" jeżeli będą jakieś pytania tam je także uzyskacie od Administracji IP: 195.117.148.167 [Możliwe że jeszcze nie pokazuje że ktoś jest na kanałach, będzie to ustawiane, więc zapraszam.]

Opublikowano

Dobra a ja mam pytanie odnośnie konia, bo skoro będzie go trzeba robić samemu to co z medalami, tradycyjne dropienie czy kupno u NPC za średniej wielkości kwotę ??

Opublikowano

Zapowiedz hmm, interesujaca jak bdz patcher to postaram sie wbic bo widze ze fajny system ulepszen.

Mam pytanie, a co z fryzurami nowymi ??

Opublikowano

[bubu810] Medale trzeba będzie dropić.

[Kruszyna] Z Magicznymi nie mam 100% pewności ale będą za drobne questy/misje

[*STEFAN*] Forum jak i WWW mamy w trakcie budowy już jesteśmy w fazie końcowej i będzie wstawiony i client i patcher.

Tym czasem mogę was zaprosić na TS3: 195.117.148.167 jeżeli będziecie mieli więcej pytać, to śmiało na TS mnie zawołać.

Opublikowano

MrrSmith prowadzi serwer twarda reka i dobrze bo moim zdaniem jest genialny!

dobrze ze nie bedziesz teraz kombinowal bo juz bylem na takich serwerach gdzie gracze ''cos tam chcieli'' gm sie na to godzil i przez to serwer startowal z bugami bo nie umial tego zrobic ;x

moim zdaniem jest dobrze tak jak jest do tej pory

EDIT:literowka

Opublikowano

Gdy skończymy rzeczy które mamy do dokończenia na serwerze, dopiero możemy się zająć wszelkimi propozycjami i dodatkami które faktycznie mogą być fajne i przyjemne dla graczy

Niestety nie możemy, robić tego co chce każdy gracz bo np jemu by się podobało 10 innym graczom nie

Gdy faktycznie będzie ciekawa przemyślana propozycja jak niektóre jakie dostałem na PW przedyskutujemy za i przeciw w Teamie później zapytamy graczy co oni na to jeśli większość będzie za to bierzemy się do roboty

Serwer jest robiony dla wielu(oby ich sporo zagościło)graczy a nie pojedynczych bo jeśli jeden da pomysł a dziesięciu innym się nie będzie podobać ?

Więc tak jak jest wyżej napisane nie podejmuje decyzji pochopnie bez konsultacji z resztą Teamu i co to na gracze

Brak !!

Opublikowano

zapowiada się mega. będzie jakaś beta?

Będzie będzie mamy jeszcze kilka rzeczy do dopracowania

I cały czas edytujemy stronkę

Brak !!

Opublikowano

Dajcie spokój, nie macie nauki ? Innego serwer do pogrania na serwerze lub innych gier? telewizora ? Kart ? Poczekajcie trochę to jest zapowiedź a nikt nie daje zapowiedzi dzień przed startem serwera. Jeśli będzie beta to będzie informacja póki co to jest dopracowywany w wszystkich standardowych dla serwera plikach... Dajcie trochę czasu a będziecie mieli go jeszcze więcej dla siebie na serwerze.

FeLLoW - Body

TaŁi - Dagger

SunGrown - Smok

I Love YOU !!!

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...