Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco - postrach elo hell

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich haj elo graczy którzy sądzą że shaco jest gównem i nie da się nim grać na wyższym elo, odsyłam do tego pana:

http://pl.twitch.tv/fredfrost

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe ale do builda. Czemu FM i TF? A i BoM proponuję zmienić jeśli dojdzie do late na merc treadki, zawsze mniejsze cc a mając TF i IE i tak szybko można wyeliminować. Co do route jungli, mógłby być nieco lepszy, ale początkującym z ShacMajstrem się przyda

Opublikowano

Heh ja kupiłem Shaco z 3 dni temu i teraz już mam własny build z specjalizacją. Jest Boski tylko trzeba odpowiednio nim gankować ;D

Kupuj graj , testuj i bądź zadowolony.

1 W Max E Max Q Max R

Opublikowano

Moim zdaniem nie zawsze do Shaco potrzebny jest Smite gdyż ogólnie jego atak i pacynki [ W ] maja taki dmg że bluebuff zrobisz w ok. 10 sekund , a dodatkowo nie otrzymasz zadnych obrażen.

Są tego plusy i minusy :

Plusy -

Brak Smite może nam dać możliwość wzięcia innego przydatnego czaru przywoływacza

Minusy -

Problemy z dalszą junglą { dokładniej do 6 lvl }

Opanowanie postaci .

Ogólnie Shaco jest bardzo silnym championem . Jego ulti jest denerwujące , Dodatkowo jak zostanie zabity zada obrażenia przeciwnikom...

Pasyw Shaco jest dobry do gangów. Odpalasz Q i lecisz od tyłu na wroga. Po tym zadasz ok . 150 % krytyk

GZ

Opublikowano

Ehhh... Shaco grają starzy i ogarnięci gracze. Jak np. ja. Umiem rozróżnić shaco że potrzebuje trochę survi , dmg i jeszcze innej rzeczy potrzebnej do gry. Jeśli uważacie że shaco to gówno , że jest bezużyteczny w late jak i mid game. To wyjdźcie i nie komentujcie ._. . Naprawdę shaco to bardzo dobry pick teraz już niestety nie spotykany w jakich kolwiek grach , ale jeszcze gdy grałem moje pierwsze rankedy to było jedynie :

BAN SHACO OMG!!!! BAAANNNN OR LOSEEEE BAN NOW!!!!

Coś w tym stylu , jeśli nie zbanowałeś shaco (w tamtych czasach) to pierwszy pick to był właśnie shaco.

Opublikowano

Żal mi was , dzieci mety wprowadzonej przez moscov five....

Przed jebniętym przereklamowanym (wcale nie mówię że nie grają dobrze) M5 first pick (jeśli nie poszedł ban) to był Shaco ... odraz pick shaco i GG WIN ale od mety M5 nikt tym nie gra bo oni wprowadzili metę offtanków albo tzw. dasherów.... od tamtego czasu każdy gracz mówi że Shaco to useless pick a w życiu nim nie grał....

Grałem Shaco w S1 gdzie jungla była o wiele trudniejsza i dawało sie rade właśnie dzięki box'om (lee dawał rade tylko z cloth+5pot) wtedy boxy trwaly o wiele dłużej.. stawiałeś boxy na redzie robiłeś blue , leash red w krzaki tam gdzie były box'y masz reda i 3 lvl w 3 minucie... gra ogarniętym Shaco kończyła się zazwyczaj w ZDOMINOWANYM mid-game.

Pozdrawiam jebaną mete :)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 1 rok później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...