Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad of Immortals - Nowa era prywatnych serwerów.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym wam zaprezentować nowy serwer. Moim zdaniem rozpocznie on nową erę w prywatnych serwerach . Zostanie wprowadzony tzw. Rebron System . Więcej informacji zaraz : - ) .

Wielkie Otwarcie Serwera : 1 Lutego

Informacje

Wersja Angielska - jeżeli ktoś uczył się na poziomie podstawowym powinien zrozumieć .

Game info. Learn about the game !

As many of us noticed, servers started to open one after another, all the same, different rates. I believe players are actually searching for a server which can provide Stability, Professinal Management and more important than anything, Confidence that it will be there next year aswell.

People want a server opened by professionals, not by sro fans, kids, bored people,etc. As srstats admin said, its getting annoying and boring to see all kind of servers opening up, looking bad, working bad...its almost making you hate Silkroad.

We, from GoplayNetworks brought something new. We brought you a system unique and revolutionary. What do you say if your game won't end at 110 ? or 120 ? What do you say if you can continue the game long enough, that you won't get bored?

How does +4000 Extra Stat points sound? With 50 Reborns on www.silkroad-of-immortals.com you will be able to make your character 10 times stronger, faster and deadlier. Imagine after 50 reborns your level 1 character has extra 4000 Extra Bonus Points. And guess what, a beginner reborn can costs only 1,000,000 ingame gold. You also receive millions of Skill Points.

In the next week all new players will receive Hunter's pack, made from:

Grab Pet for a limited period

2 Reverse Scrolls

2 100% Ressurect Scrolls

2 Attack Pet Scrolls

2 Magic Pop Card

So again, What is Reborn System?

After you reach a desired level you can choose between 3 different Reborn packages: Beginner, Intermediate and Advanced. Each of them giving something different with different costs.

Server info:

Rates will be 100x , with few reborns it becomes easier of course. Server will have 1000 slots and its hosted on two major machines connected at 1gbit network. Item and Gold Drop rates optimized for Reborn system economy. Over 10x rates for gold and over 30x for items.

Refferal system with monthly rewards + rankings with alot of information. Also, a new account panel has just been implemented and ready to be tested.

Wersja Polska - moje tłumaczenie najważniejszych informacji .

1.) Stabilny i chroniony serwer , dobrze rozwinięte comunnity , support serwera . Przyjazna atmosfera . Czyli ogólnie dobrze zorganiozwany serwer.

2.) Nowy system Uniq , system Reborn - ich własne pomysły .

3.) Sytem Reborn - kiedy nabijemy max lvl możemy uzyć tego systemu i otrzymamy : 4000 Extra Bonus Points - wydaję mi się że jest to int , str ( piszcie wasze pomysły )

4.) Hunter Pack (chyba każdy dostanie ) - a w nim : Grab Pet ( Pewnie 3 dni ) , 2 karty magic pop , 2 attack pet scrolle , 2 ressurect scrolle , 2 reversy .

5.) Po nabiciu max lvl będzie można wybrać 3 różne systemy reborn ( nie wiem dokładnie o co chodzi , ale zapowiada się ciekawie ).

6.) Serwer 1000 slotów . Raty w przybliżeniu jakie będą :

Exp : x100

Sp: x100

Gold Drop : x10

Item Drop : x30

7.) Mam nadzieję że trochę wam przybliżyłem wiadomośći o tym serwerze . Wszelkie błędy zgłaszać , poprawię .

Strona Główna :

http://www.silkroad-of-immortals.com/

Zamierzam złożyć party na początek tego serwera. Wiecie, gildia etc. Zbieram już chętnych , miłych ludzi .

Party numer 1

Wizz : Holly_Wizard

Wizz : Beaa

Wizz : Evolution

Cleric(full str) : Sh4ke

Bard : 3OdaCrew

Bard : GalactiX

Warrior : Ruchalka

Warrior : Seksualna

Party numer 2

Wizz : Xen / Piga

Wizz : Jankeska,ELITE

Wizz : NuclearSun

Cleric(full str) :Copyright ( trudno że nie full str ).

Bard:GRAM_NAGO

Bard:Kombi_Nator

Warrior:Majestic

Warrior:Klamka

Pisać w temacie chętne osoby do party . Wymagania to : Kultura języka , wiek + 15 , dobra znajomość gry , dość dużo czasu. Oczywiście jeżeli będzie dużo ludzi założy się 2 party . Wszystko z czasem . Gildię mogę założyć , chodź wiele osób będzie się sapało , że opuściłem gildię na Creddy , nie jest tak , miałem przerwę . To w woli wyjaśnienia .

P.S: Download clienta pojawi się do 2 dni max . Wtedy podam Oczywiście link do rejestracji oraz download.

Download :

Link do strony :

http://sroimmortals.com/download.htm

Bezbośredni Link do Torrenta :

http://torrents.thepiratebay.org/6997244/Silkroad_Of_Immortals.6997244.TPB.torrent

Clienta Należy pobrać program typu uTorrent , BitTorrent itp.

http://sroimmortals.com/register.htm

System Reborn

-Beginer --> Requires level 55 --> Lowest type of reborn. Read More...

-Intermediate --> Requires level 85 --> Intermediate type of reborn , better than beginer reborn.

-Advanced --> Requires level 110 --> Best type of reborn (recommended

Tutaj link :

http://goplaynetworks.com/forum/showthread.php?2157-SOI-REBORN-Guide

Kanał TS !

IP: 178.217.185.114

Haslo; qwe

Pokoj; numer 42

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

shake ja sie pisze bede wizzem Nick Holy_Wizard:)

Dodany.Zapraszam do czytania ich facebooka :

facebook.com/SilkroadImmortals

Tutaj też będzie info pewnie o cliencie.

Opublikowano

Pisze sie Wizzard , nick Beaa

BobMarleySignatureLighter.jpg

Gdyby marihuana była legalna, nie było by takiej przyjemności z jej palenia.

If marijuana would be legalized, there wouldn't be pleasure for smoking.

- Bob Marley

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie.Mogę wbić do party na wizard/clera nick Evolution.

Brakuje nam barda , możesz zagrasz bardem evo? . Dodałem wszystkich mamy już 1 party prawie . Jeżeli będą chetnie zaraz zrobię zapisy na 2 pt . Proszę jeszcze was o pomysły na nazwę guild .
Opublikowano

Jak macie miejsce to mogę grać bardem.

Tylko ma być ogarnięta ekipa ... żeby pograć dłużej.

Bo takich pt na 2-3dni to są dziesiątki, a żadnego pro nie ma.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak macie miejsce to mogę grać bardem.

Tylko ma być ogarnięta ekipa ... żeby pograć dłużej.

Bo takich pt na 2-3dni to są dziesiątki, a żadnego pro nie ma.

GalactiX dodany :) Jasne party ma być na dłużej . Mam nadzieję że osoby wpisane na listę mają wolny czas dziennie 2-3 h.
Opublikowano

Ja mam codziennie czas ale po 17 (szkoła, a ferie dopiero od 10.02).

@Down

Tak

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Dodałem 2 party zapraszam ludzi :) . Xen przeniosę Cię do 2 pt . GalactiX jesteś w stanie zkołować ts na 1 lutego ? .

Opublikowano

Up ^^ heh wcześniej miałem na Creddy ( dalej mam tylko nie wiem komu dać lidera nikt tam nie gra już ) I proszę was to że mnie nie było przez 3 dni na serwerze dlatego nie gra 35 osób . Dobra wymówka.

Opublikowano

PT na privach nie wypala, inni grają więcej, albo mają bota i jak wy dobijece ten 72 i pójdiecie spać, to na ratach x100, osoba która odpali bota na 5h będzie miała 83 i pójdzie na wyższe pt zamisat dobijać wam lvle.

3.) Sytem Reborn - kiedy nabijemy max lvl możemy uzyć tego systemu i otrzymamy : 4000 Extra Bonus Points - wydaję mi się że jest to int , str ( piszcie wasze pomysły )

Chyba tak, tylko zastanawiam się co to ma na celu ? Przecież jak 4k pointy dodadzą to na uniki w job temple będzie można chodzić samemu bez pt, imo lipa jak to ma w ten sposób działać.

5.) Po nabiciu max lvl będzie można wybrać 3 różne systemy reborn ( nie wiem dokładnie o co chodzi , ale zapowiada się ciekawie ).

no chyba system na uniki, pvp i job.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Zaczynam sciongac ja wizz jak cos Nick Jankeska

yyy? Sciągać się pisze po 2 ciekawe jak skoro nie wypuścili klienta ? Chyba że o czymś nie wiemy !.
Opublikowano

Nie ma Clienta jeszcze ... będzie za 2dni zgodnie z tym co pisali na FB.

Opublikowano

Shake widze ze twoje zycie prywatne jest raczej ubugie sadzac po twoich tematach na mpc. Naliczylem juz chyba z 4 server , ktory prezezntuje i na ktorym szukasz ludzi do pt. Powiem , krotko albo jestes no-lifem albo dzieciakiem , ktory nie potrafi sie zdecydowac.

PS. Wcale mnie to nie dziwi ze ty prezentujesz ten server....

Chyba ze masz na tyle czasu ze potrafisz ogarnac wszystkie te servery na ktorych juz zbierales ekipe :)

Naprawde szkoda slow

Opublikowano

@Up

Jeśli masz "coś" do niego to proszę o takie sprawy na pw.

Temat dotyczy czegoś innego a nie jego.

@Down:

Nic nie widzę, aby to dotyczyło tematu O SERVIE, tylko o osobie - Sh4ke.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Skrytykowalem jego temat bo wciaga ludzi do gry a potem z niej rezygnuje , pozatym raczej dotyczy to tematu , jezeli nie przyuwazyles.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...