Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SearX 9.1v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fg powiedź jaśniej

lipa niemożliwe , oni nie proszą , tylko już by mu wlepili bana , ktoś go oszukuję (jak już cofnąć to można wpisując prestige jaki wcześniej miał)

Opublikowano

Mógłby mi ktoś opisać jak go używać? Nie mam pojęcia jak - moje próby nic nie dają. Killstreaki, trainer i custom class. Byłbym wdzięczny :P

@Edit

Próbowałem coś zmieniać tym hackiem i teraz mam 80 lvl i 15 slotów na bronie. Problem jest w tym, że nie wyświetla się pierwszych 5 (nie ma ich nazw) Wszystkie ustawienia poprzednie mi się pozamieniały. Da się to jakoś przywrócić?

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Nie mogę ustawić w Set Killstreak Specjalist ponieważ pokazuje się: "In game select your perks and retrun to the overviev of the classes then apply this feature!" Assasulta da się ustawić...

Opublikowano

Zaid, również tak twierdzę, ale młody pewnie coś wkręcił, bo nagle odwidział mu się mod. No nic, niech sam kombinuje. :P

Opublikowano

ten hack to porażka ustawia widac w ustawieniach np predator helikopter i dron a mimo to nie dziala są normalne zrzuty czy ma ktos moze v8?

Opublikowano

odpalam hacka i grze przez niego tez daje edytor killow ale nic sie nie zmienia zaznaczam ze w klasnie 3 maja byc zmiany a mi sie nic nie zmienia nie wiem czy to wina mojego systemu czy co nie mam pojecia. A i jeszcze kiedys udalo mi sie zmienic bron tzn mialem ten pistolecik taktyczny standardowo a chcialem miec stingera tylko byl zablokowany uzylem hacka no i niby w tworzeniu klasy zmienilo sie na stingera ale gdy wlaczylem gre zmienilem bron to byl ten pistolecik taktyczny a nie stinger nie wiem moze zle go uzywam czy cos

Opublikowano

Co do broni nie możesz dodać sobię broń z np: 70lvl mając 60lvl , jedynie broń > lub = 60lvl

Jeżeli chodzi o killstreak wciąż cie nie rozumiem , bardzo nie zrozumiale piszesz

Opublikowano

bo jest mi to ciezko wytlumaczyc chcem ustawic na nim zeby ze wsparcia (tzn zeby sie nie kasowaly kile po smierci) miec predator albo pawe low a tam mi sie nic nie zmienia i nic nie moge ustawic

Opublikowano

Ja mam problem kiedy wlaczam cheata psize mi ze nie posiadam net frameworka 4.0.3 kiedy ja go posiadam, o co chodzi?

2m2xkxu.png

Opublikowano

probowalem ale nie wyszlo, po sciagineciu, zaczalem instalowac, ale 2,0 nie chcial bo pisze ze musze wlacz albo wylacz funkcje systemu windows, kiedy po wlaczeniu tego w panelu sterowania, nie wyskakuje mi nic w tym oknie, wiec instaluje 3.5 niestety pisze ze nie mozna zainstalowac, potem z zalecanymi, znow nie mozna, wiec zainstalwalem 4.0.3, ale nie dzialaja mi faker nick hacki itp, esp 3.3 dziala normalnie, ten sam blad mialem przy grze gta 4, ktora mi nie poszła bo znowu wyskoczyl ten blad z frameworkiem, mozesz podać jakieś instrukcje, lub cos co mi moze pomoc? Mam windows 7, x86, co jeszcze mam podac? z gowy dzieki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mógłbyś zaktualizować pod najnowszą wersję, bo na poprzedniej działał ale była aktualizacja i już nie działa więc proszę o aktualizację:) pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...