Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SearX 9.1v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na poprzdniej (chyba 3.3), to działało wszystko(zostawilem sobie i śmigam :D), to ja daje radę, ale inni raczej mają większy problem. Ale ciekaw jestem jak działa "Music"(nie było w 3.3)

Opublikowano

Teraz jedyne co zostaje, to czekać :(. Raz, to aktualizacja(hack'a) było po 2 dniach.(z 3.1 na 3.2, z tego co pamitam)

Opublikowano

Pomuszcie gdzie tu jest potwierdz ? bo ja chce sobie wyzerować wszystko daje kill - 0 dead - 0 itp i nic nie działa

Niech ktoś mi powoli powie co mam zrobić aby wszystko wyzerować

Opublikowano

Witam dziś przedstawię prestige hack z funkcjami pochodnymi oraz triner w jednym!

70436446751124969630.png

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

a ).(prestige hack)

-Włączamy multiplayer

-Włączamy hack

-Wybieramy opcje które nas interesują

-Zatwierdzamy

-Gramy parę meczy aby się zapisało

b ).(trainer)

-Włączamy specops

-Hostujemy mecz

-Używamy opcji które nas interesują

-Zatwierdzamy

Download:

http://speedy.sh/aMrPS/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-Advanced-Unlocker-V4.1.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/b5f544dd3b6e423d35f522cf61d7494b01aa87a9b5510036f9ef6db4f6e04891/analysis/1327593228/

CHYBA JUZ NIE DZIAŁA OPRÓCZ EMBLEMATÓW NIC SIE NIE DZIEJE
Opublikowano

ontubyl napisz jak ty to robisz to jest ważne , a elite niestety nei ma , co do trainer'a może użyłeś funkcji które są paradoksem i z crashowały grę

jest elite to chyba jedno co działa ale trzeba zrobić tak

włączyć hacka i uruchomić grę ale w momencie kiedy gra się odpala wcisnąć all emblemats trzeba zdarzyć zanim gra zajmie ekran i masz wszystkie razem z elite

no i niestety tylko to działa bo nic innego nie mogę uruchomić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mateusz wszystko jest wyjaśnione , zdobądź trochę kultury , i wtedy pogadamy , po pierwsze opisz problem i powiedz jak używasz tego hack'a

Opublikowano

Ej mam problem. :P Zrobilem sobie kill streaki na wsparcie i predator x3 i nie moge tego usunac proboje ale na 5 killow caly czas mam predator. Nie moge usunac tego pierwszego blokuje mi. Pomoz nie moge grac wsparcie predator i inne bony.

Chcialbym aby nie bylo juz predatora na wsparcie pls.

Deadboy

Opublikowano

Dobra sorry trochę mnie poniosło ja nie wiem jak w ogóle się tym obsługiwać no trochę tam wiem.Co trzeba zrobić żeby mieć te emblematy i tytuły bo tylko to mnie interesuje

Opublikowano

Włączasz grę , włączasz hack , zaznaczasz odblokowanie tytułów , i grasz z 4-5 meczy , chefo napisałem ci już w 1 temacie , nie musisz spamić na wszystkich ;) (patrz ultimate for 1.5)

Opublikowano

Jeżeli to wszytko to musze zagrać kila meczy.Ok dzięki

Biorę wciskam all emblemats and titlies i nic nie działa

chłopaki dajcie sobie spokoj chyba ze chcecie stracić gre ja i kilku moich kolegow dostaliśmy bana i to tylko za to ze odblokowaliśmy emblematy chociaż ja zagrałem raz z ustawionymi paczuszkami i juz po grze,trzeba kupic nowa na nowym steamie a na starym mam black opsa i mw2 ze wszystkimi packami:(

post-285817-0-94689100-1333616975_thumb.jpg

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działa ten hack proszę użyć alternatywnych (zapraszam mój profil) , nie wiem dlaczego nie które opcj w tym wam nie działają

@up bany były , są i będą , kwestia szczęścia

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...