Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SearX 9.1v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To na 1.5.388 ma sie rozumieć?

Edit: Killstreak editor mi nie działa, ide poszukać innego.

Edit 2: Tu najnowsza wersja

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trainer polega tutaj na zmianie lvl i prestige , nie ma opcji na przetrwanie , ale podpowiem ci że cokolwiek byś nie używał na sp i tak bana nie dostaniesz

Opublikowano

@up to nie jest najnowsza wersja (naj, to 5.1v)

Update do 5.1v

Wtedy to był najnowszy ;), ale nie zaaktualizowałeś. A i dobrze, że starasz się pełnić obowiązek moderatora ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi to już w końcu działa i nie dadzą wam żadnego bana.Zależy jakiego urzyjecie emblemata czy tytuła jeśli macie np prestiż 1 a weźmiecie emblemat albo tytuł na 10 no to nie mamy o czym gadać

Opublikowano

Proszę zaktualizuj ten hack pod wersję 1.7.413 i jeszcze jedno jak moge używać Set killstreak w sensie że tak jak we wsparciu nie trace serii ofiar?proszę o odpowiedz

Opublikowano

To zupełna ruletka , bo brak jakichkolwiek zabezpieczeń wewnętrznych w rank hackach , to system patrzy na czas grania i staty , przez co nie jest polecane dawanie 20 prestige po 10h grania ;)

Opublikowano

To zupełna ruletka , bo brak jakichkolwiek zabezpieczeń wewnętrznych w rank hackach , to system patrzy na czas grania i staty , przez co nie jest polecane dawanie 20 prestige po 10h grania ;)

Zaid, ja sam wbiłem 11 prestiż po 15 dniach gry (licząc ten czas w grze), tego unlockera użyłem tylko po to aby zdobyć parę odznak których mi brakowało i tu po 2h reset statów..

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Zazdroszczę Ci (w mojej sytuacji), że dostałeś reset stat po 2 h od użycia hacka bo ja użyłem jakiegoś i mam Double XP na 145 dni, odblokowanych 15 klas i wszystkie naklejki na bronie. I tego nie chcę, a zwykły reset nie pomaga, a steam czy tam activision tak resetuje że Ladeboard też się zeruje więc taki restart by mi pomógł.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...