Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SearX 9.1v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam podobny problem, nie moge dać all weapon pro bo jest nie włączone, a co do tytułów to działa all

76561198048736832.png

Opublikowano

Ja mam podobny problem, nie moge dać all weapon pro bo jest nie włączone, a co do tytułów to działa all

bo jak dajesz all wapon pro to musisz zagrac 1 meczyk zeby sie odblokowalo ;)
Opublikowano

Właśnie nie, jak się przypatrzysz kolorystyce w tym hacku to masz tak, że Weapon jest ciemniejsze i się nie da kliknąć go a tytuły normal i wchodzi jedna runda i działa :) a to nie ;/

76561198048736832.png

Opublikowano

Jak tego hacka zaktualizowac.? No bo ja dzisiaj go wlaczylem klikam "all weapons pro" I gram tam runde zabijam kogos i nie dostaje max lv broni. ;/ Help ! ; / I jak ustawic zeby killstreaki ze szturmu byly na wsparciu, bd lajki i 5 ;)

Edit@

Wlaczam gre. --> wlaczam hacka --> daje class 1 --> assault --> Reaper,dron, preadator ----> Zatwierdzam. A w grze dalej nic. Mam caly czas killstreaki "szturm" A chce zeby one bylo tak jak wsparcie. -.- Blagam powiedzcie mi co ja mam zrobic. ;/ Mecze sie z tym i juz wysiadam (w multi, w tej klasie mam "szturm" i tam mam zrzut,predator,kobra. Blagam o pomoc bd lajki i 5!!!!!

Opublikowano

Naciśnij "Wsparcie", to sie zdziwisz :D. A co do Weapon PRO, to nie wiem, ale jak raz weźmiesz, to nie da sie wyłączyć, nawet jak wyłączysz hacka, to każda broń bedzisz grał, od razu zrobi sie na 31 levelu. A tak na marginesie, to nowe opcje są fajne :)!

Opublikowano

Damcio.. Moze wiesz co zrobic, zebym mogl przeniesc killstreaki ze szturmu do wsparcia,? Pisalem do Zaid'a pisalem temat. Ale chyba nikt nie wie ;)

Opublikowano

Jakiś głupi ten update, nie działa "Class Customization" i "Set Killstreaks", a nawet te nowe: "Music". Z tego co widze każda wersja pogarsza(lub zmniejsza stabilność) tego hacka :). Mam farta, że chociaż zostawiłem sobie poprzednie update'y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...