Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o WorldEdit oraz WorldGuard

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo się przyda wszystkim początkującym właścicielom serwerów, ale i tym bardziej doświadczonym, bo mało kto spamięta wszystkie komendy. Jak najbardziej like.

Opublikowano

Dla mnie ten tutorial nie przydatny. Po co robić tutorial skoro wszystko jest opisane na stronie autora plugina. Dla nieogarów: wejdź na stronkę: google.pl, wpisz tam '[nazwa plugina] commands" i brawo, wchodzisz i masz wszystko! A i tak trudno jest wrzucić ten WorldEdit do folderu /plugins ?! Już nie róbcie z siebie kretynów... Może dla początkujących, ale i tak lepiej poszukać na google bo jest łatwiej, wsparcie autora itp.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Dla mnie ten tutorial nie przydatny. Po co robić tutorial skoro wszystko jest opisane na stronie autora plugina. Dla nieogarów: wejdź na stronkę: google.pl, wpisz tam '[nazwa plugina] commands" i brawo, wchodzisz i masz wszystko! A i tak trudno jest wrzucić ten WorldEdit do folderu /plugins ?! Już nie róbcie z siebie kretynów... Może dla początkujących, ale i tak lepiej poszukać na google bo jest łatwiej, wsparcie autora itp.

Taaak? A przetłumaczysz nam wszystko ze strony autora co oznacza dany argument?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wjny... tyle czasu a w spisie "wszystkich komend" dalej nie ma opisanych wszystkch komend.

Jestem zbyt leniwy, aby je wpisać w grze i napisać co robią...

Być może za niedługo na informatyce w szkole zrobię, bo będę miał 14 godzin w tygodniu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

dalej nie ma o zaznaczaniu inncyh ksztaltow niz prostokat... ani procentowaniu setowaniu itp

Teraz to nie ma niczego... jak ten "mądry człowiek" który to usunął tego nie przywróci, to poradnik znika.

25hmxok.png

Opublikowano

dlaczego nie ma komend :( ?

a taki fajny poradnik korzystałem z niego już 4 miesiące :P

Jak jakiś moderator będzie mi w stanie wyjaśnić co się stało z komendami, to będą. Jak nie, to nara. Co tam, że poradnik pod hasłem worldedit pierwszy w google(przebił nawet stronę bukkita). Jak komendy powrócą, to będzie wielka modernizacja poradnika. Już nikt go nie skopiuje, ani nie podrobi.

Własnie trwa modernizacja. Skończy się kopiowanie.

Poradnik został zmodernizowany. Jest trochę trudniejszy w użyciu, ale za to mam pewność, ze nikt nie skopiuje (no, chyba, że chce mu się przepisywać)

25hmxok.png

Opublikowano

Fajnie by było, gdybyś wrzucił wszystkie komendy w notatnik i dał do pobrania. No ale niestety "przecież ktoś to skopiuje"... <_<

Opublikowano

To nie wszystko o tym pluginie...

Wystarczy wpisać w grze: /? WorldEdit

Mi wyskoczyło 12 stron, to co tutaj jest to sam się tego nauczyłem w grze, chciałbym by ten poradnik był wzbogacony o nprawdę wszystkie elementy a nie napisany na podstawie filmików z yt i poradników o WE(wszędzie jest to samo). Zamiast kopiować to zrób coś nowego - zrób wszystko jak w tytule.

Opublikowano

To nie wszystko o tym pluginie...

Wystarczy wpisać w grze: /? WorldEdit

Mi wyskoczyło 12 stron, to co tutaj jest to sam się tego nauczyłem w grze, chciałbym by ten poradnik był wzbogacony o nprawdę wszystkie elementy a nie napisany na podstawie filmików z yt i poradników o WE(wszędzie jest to samo). Zamiast kopiować to zrób coś nowego - zrób wszystko jak w tytule.

Tu ani jedna literka nie była kopiowana. Wszystko pisałem sam. Jestem leniem i nie chce mi się robić tego, ale w końcu zrobię.

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...