Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o WorldEdit oraz WorldGuard

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ale wiesz że najlepiej world edita ściągać z bukkit.org a kommendy są nawet na stronie bukkita

Opublikowano

Zajebiście to zrobiłeś leci Lubię to !

Witaj,

Mam mały problem. Otóż chciałbym wypełnić pewien obszar w 30% jakimś blokiem, a w 70% procentach powietrzem. Nie znam oczywiście do tego komendy. Szukałem i szukałem, ale nic nie znalazłem.

piszesz //set 30%<id>,70%<id> 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z dniem dzisiejszym zostały dodane dwie nowe instrukcje. Mianowicie Instrukcja dodawania cuboidu oraz komendy przydatne podczas pracy z WE, ale nienależące do niego. Niestety znajduje się tam wiele błędów ortograficznych, które nie zostaną poprawione :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już za dwa tygodnie poradnik będzie dalej rozwijany. Na razie przerwa z powodu banana na głównym koncie. Prawdopodobnie w przyszłości do nazwy tematu zostanie dodany plugin WorldGuard, a wraz z nim opis flag i innych komend wchodzących w skład tego pluginu.

#Ahmedcreep

Opublikowano

Poradnik jest dobry, przejrzysty i da się większość zrozumieć. NIestety dzieki niemu teraz każdy gimbaz bedzie mogl napisac ze zna komendy w podaniu na admina :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do poradnika została dodana część o WorldGuard. jest to wersja Alpha, i będzie ciągle modernizowana. Wszelkie błędy proszę mi wytykać.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Bardzo Ladny TUT ! Ale nie widze linku do skanu ;x.

Ponieważ jest to link do oficjalnego downloadu ze strony bukkit.org.

25hmxok.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Przydatny tutorial tylko mam dwa pytania. Pierwsze pytanie dotyczy //brush sphere... i czy jest jakaś komenda która tworzy takie koło tylko wypełnione w środku? A drugie pytanie dotyczy trochę pierwszego bo chcę wybudować duże drzewo tylko jak już daje liście komendą //brush sphere -h 18 4 to po jakimś czasie się rozlatują i pytanie do tego to co zrobić by te liście nie rozlatywały się? Jak by co to gram na wersji 1.7.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...