Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o WorldEdit oraz WorldGuard

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja kiedy wpisuje na serwerze //paste to mi wyskakuje błąd z javą nie wiem o co chodzi ale musze wpisywać //paste -a (lub -o) ale potem tez coś nie działa.

Opublikowano

Nie ma jak to troszkę poszukać na mpcforum i od razu masz to czego szukasz.

Bardzo dobry poradnik, mi się na pewno przyda przy tworzeniu serwera Free Builid.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, zaznaczyłam obszar siekierką i budowałam tam coś , kiedy chciałam zaznaczyć inny obszar i na nim coś robić to komendy które używałam pojawiały się we wcześniejszym obszarze,proszę o pomoc

Opublikowano

w pierwszym obszarze zaznaczyłęś prawym i lewym? jak tak samo zrobisz w drugim to się zbuduje tylko w tym drugim.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za poradnik przydał się na serwerze. Dał bym ip ponieważ już działał ale nie moge reklamować :(

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrób tak jeszcze do reszty pluginów bo poradnik bardzo fajny :)

Możesz jeszcze np. dołączyć do tego plugin VoxelSniper bo on taki pokrewny jest.

Opublikowano

Zmieniono nieco szatę graficzną poradnika, dodano oznacznik, że poradnika nie wolno kopiować bez mojej zgody (często jednak się na to zgadzam :0)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...