Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geriss[Zapowiedź][24/7][No-Premium][RolePlay][WL][No-Hamachi]

FiGaJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:mariusz1112

Czas gry w Minecraft'a:odbeta 1.4

Dlaczego nasz serwer?:Bardzo lubie serwery RPG a widzę że ten serwer może być bardzo fajny.

Znajomość gry RP?:90%

Możesz zareklamować serwer:niestety nie

Nick:mariusz1112

Czas gry w Minecraft'a:odbeta 1.4

Dlaczego nasz serwer?:Bardzo lubie serwery RPG a widzę że ten serwer może być bardzo fajny.

Znajomość gry RP?:90%

Możesz zareklamować serwer:niestety nie

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Forest

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):15

Czas gry w Minecraft'a:od 1.5 ;(

Dlaczego nasz serwer?:Podoba mi się prezentacja . Lubię takie klimaty i te królestwa .

Znajomość gry RP?:90 %

Możesz zareklamować serwer?:Tak na YouTube . I pytanie . Czy Premium też może na serwer wejść ?

Opublikowano

Nick: Binnion

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 14

Czas gry w Minecraft'a: 2 lata

Dlaczego nasz serwer?: Szukam fajnego serwera

Znajomość gry RP?: 90%

Możesz zareklamować serwer?: Mogę

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nick: omysz

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):11

Czas gry w Minecraft'a: 1.4

Dlaczego nasz serwer?: Podobają mi się serwery RPG a dodatkowo wasz ma wiele klas postaci i innych ciekawych rzeczy

Znajomość gry RP?: Dobra

Możesz zareklamować serwer?: W miarę moich morzliwości

Opublikowano

Nick: dragmati

Czas gry w Minecraft'a: Gram od Bety 1.3

Dlaczego nasz serwer?: Lubię servery RP i naprawde ten wygląda na porządny :P

Znajomość gry RP?: Grałem na 7 serverach RP więc trochę cię na tym znam

Możesz zareklamować serwer?: Tak właśnie to robię ponieważ znalazłem go i będziemy na nim (jeśli nas przyjmiecie) grać :D

Opublikowano

Możesz zareklamować serwer?: Tak właśnie to robię ponieważ znalazłem go i będziemy na nim (jeśli nas przyjmiecie) grać :D pisze jeszcze raz bo nic nie napisałeś :D

Opublikowano

Możesz zareklamować serwer?: Tak właśnie to robię ponieważ znalazłem go i będziemy na nim (jeśli nas przyjmiecie) grać :) zgłoszenie jeszcze raz robie bo nic nie odpisałeś ;d

Opublikowano

Nick : Delto27

Czas gry w Minecraft'a: Gram od Alphy 1.1.0

Dlaczego nasz serwer ?: Serwer wydaje się dopracowany a administracja wyraźnie stara się stworzyć wyróżniający się serwer chętnie go sprawdze

Znajomość gry RP?: Grałem w wiele gier RP jaki na wielu takowych serwerach poza tym jest to jeden z moich ulubionych gatunków gier

Możesz zareklamować serwer?: Prowadze konto na YouTube zatem istnieje taka możliwość

Opublikowano

Witam!

Nick:Magister

Wiek:14lat (mimo mlodego wieku jestem wyjatkowo ogarnieta osoba ;))

Czas gry w Minecraft'a: Gram od wersji 1.2

Dlaczego nasz serwer?: Niechaj ja pomysle, wiec przewinelo mi sie juz duzo serwerow, jeden byl nudny, drugi przesycony pluginami, trzeci pusty itp.

Wasz serwer tez dlatego iz ma dobrze poukladana drabine feudalna, ciekawe rozwiazania i w koncu RP, to czego szukalem.

Znajomość gry RP?: Gralem bodajze na 2 serwerach RP, wiec cos sie tam znam, ogolnie RP to moj zywiol.

Możesz zareklamować serwer?: Moze reklama to nie jest moje hobby, ale napewno sie cos wymysli

;). Pozdrawiam

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Nick:

papolak

Czas gry w Minecraft'a: Gram od alpha 1.2 :P

Dlaczego nasz serwer?: Bo innego fajnego narazie nie znalazłem

Znajomość gry RP?: Dużo gram na serwach rp, ale już fajnych nie ma.

Możesz zareklamować serwer?: Postaram się, jak się spodoba to zareklamuje.

Nie ma sygnatury, bo była brzydka :c

Opublikowano

Nick: Matrix130PL

Czas gry w Minecraft'a: Od wersji 1.2.6 alpha

Dlaczego nasz serwer?: ponieważ te na których gram nie spełniają moich wymagań

Znajomość gry RP?: Gram na 3 serwerach rp

Możesz zareklamować serwer?: Postaram się jak mi serwer podejdzie :)

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

Wzór podania na WL:

Nick: Sebran

Czas gry w Minecraft'a: rok

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ lubię serwery rp a ten mnie zaciekawił.

Znajomość gry RP?: Dobra

Możesz zareklamować serwer?: Powiem znajomym.

Opublikowano

Nick:CSkurczybyk

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):17

Czas gry w Minecraft'a:1 rok

Dlaczego nasz serwer?: Zapowiada się ciekawie.Ponadto RPG i ogarnięci admini.

Znajomość gry RP?: Maximum 100%

Możesz zareklamować serwer?: Oczywiście że moge

Opublikowano

Administracja

1) FiGaJ

2) Kordy

3) Maja ("F")

Moderatorzy

1) Groith

2) DarkMax

3) Blue-Destoyer

4) Turek

5) RAV

Geriss jest to serwer, który opiera się na współpracy oraz walce trzech królestw.Każdy gracz przed startem wybiera swoje królestwo, a dalej zawód (np. rzemieślnik), w którym chciałby spędzić większość swego życia. Gdy jednak gracz nie zdecyduje się na jedno z trzech królestw pozostaje mu wybór rabusiów, którzy mogą kraść za pomocą wytrychów.Są oni "niewidzialni", mogą nosić drewniany miecz oraz skórzaną zbroję. Do walki otwartej mogą stawać z lepszym eq. Przedstawię wam teraz "klasy" postaci:

-Niewolnik : Gracz który dostał tą range za przewinienia.Niewolnik nie ma praw.Musi wykonywać wolę swego pana. Niewolnikiem można handlować.

-Chłop : Każdy nowy gracz na naszym serwerze, ma mało praw,może zatrudnić się u osoby z wyższa rangą, może zamieszkać tylko w osadzie,nie może należeć do gildi.

Wymagania: Dojście do królestwa.

-Mieszczanin : Wyższa osoba, może zamieszkać w osadzie jak i w mieście, może zatrudnić się u osoby z wyższa rangą jak mieszczanin.Płaci podatki wysokości 30 denarów królowi + podatki za dom/y.Może zostać powołany do wojny przez władce.

Wymagania: Własny kąt w osadzie, zapłata wysokości 4000 denarów.

-Rycerz : Oddany żołnierz króla, zna się na wojówce jak i zarządzaniu. Może stworzyć własną osadę.Może zatrudnić się jedynie u Szlachty lub Arystokracji. Płaci podatki wysokości 50 denarów za dzień + podatki za domy. Rycerz ma obowiązek wstawiać się na każdą wojnę.

Wymagania: Dom w osadzie jak i w mieście. Poparcie króla. Zapłata wysokości 10000 denarów.

-Szlachcic : Wysoko postawiona osoba w królestwie, może zasiadać w radzie szlacheckiej.Może stworzyć własną osadę. Może zatrudnić się jedynie u Arystokracji. Nie ma obowiązku stawiania się na wojnie.Płaci podatki wysokości 120 denarów + podatki za domy.

Wymagania: Dom w osadzie jak i w mieście.Poparcie króla. Poparcie rady szlacheckiej.Zapłata wysokości 20000 denarów.

-Arystokrata : Jedna z najbogatszych osób w królestwie, jest 2 najpoważniejsza osobą w królestwie zaraz za królem. Ma prawo założyć własne miasto. Tak wysoko postawiona osoba nie może się zatrudnić u żadnej osoby oprócz króla, lecz nie potrzeba jej pracy gdyż jej majątki są ogromne. Nie płaci podatków. Dostaje 200 denarów dziennie od króla.

Wymagania : Datek na serwer. Kwota jeszcze nieuzgodniona .

-Król : przywódca królestwa. Zostać nim można, wyrażając swoje chęci podparte odpowiednimi argumentami i posiadając uznanie mieszkańców. Jeżeli jednak 70% poddanych będzie przeciw aktualnemu królowi, może on zostać obalony.

Wymagania: Uznanie mieszkańców.Mocne argumenty.Wygranie wyborów elekcyjnych.

Wszystkich zasad, płacenia podatków, KLIMATU będzie pilnować ogarnięta administracja z moderatorami :D

Jak my to widzimy:

Spawn będzie znajdował się w środku miasta nie należącego do królestw. W mieście znajdować się będzie Koloseum (mob arena), strefa kupiecka bogato wyposażona. Można będzie też wynająć pokoje w karczmach na jedną noc. Z miast rozchodzić się będą drogi do królestw (do rabusiów nie, iż to będzie tajne). Każde królestwo będzie posiadało swój charakterystyczny styl oraz główne miasto z siedzibą w centrum obszaru królestwa. Reszta terenu będzie przeznaczona na tworzenie nowych miast i osad. W trzymaniu klimatu pomogą wam skiny królestw, liczne eventy, wojny pomiędzy królestwami, pluginy oraz wiele, wiele innych. Opisy królestw niebawem pojawią się na naszym forum...

Przewidziany start serwera: początek lutego

Ilość slotów: 30, ale będzie się zwiększać

Nick: Dragmati

Czas gry w Minecraft'a: od 1.3

Dlaczego nasz serwer?: Bardzo mi przypadł do gustu ponieważ to jeden z tych "prawdziwych" serverów RPG :)

Znajomość gry RP?: Doskonała

Możesz zareklamować serwer?: Tak :D

Opublikowano

Podanie.

Nick: Zygfryd

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku): 14

Czas gry w Minecraft'a: rok

Dlaczego nasz serwer?: Lubie klimaty średniowiecza, podoba mi się.

Znajomość gry RP?: tak, nawet spora

Możesz zareklamować serwer?: czemu nie? oczywiście

NR.

Opublikowano

Nick: GeNe

Wiek Czas gry w Minecraft'a: 14 niedługo 15

Dlaczego nasz serwer?: Myślę że dobrze będe sie sprawował w roli gracza , bo z tego co przeczytałem serwer będzie ogarnięty Więc liczę na dodanie POZDERKO.

Znajomość gry RP?: w skali 8/10

Możesz zareklamować serwer?: Pewnie.

WYMIATAM !

Opublikowano

Podania na WL:

Nick: Wiecusss

Wiek (nie ma zbytnio znaczenia, każdy poniżej 14 roku życia przejdzie kontrolę na Team Speaku):16

Czas gry w Minecraft'a: Od 1.2

Dlaczego nasz serwer?: Bo widze ze mi sie spodoba ;D

Znajomość gry RP?: Duza caly czas spotykam sie z rp

Możesz zareklamować serwer?: Moge

54316_23_04_11_6_37_10.png

15402.png

10319.png

18706.png

DAJ PLUSA +

26746_11_06_11_9_45_04.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...