Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceCraft [DEDYK][24/7][GILDIE][SURVIVAL][NO-PREMIUM][NO-WL][OSTRE PVP] Zapraszamy !

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście same negatywy ludzie chodzi o to że wy nawet serwerowi nie poświęcicie z 5 min.

Wchodzi taki niby pro niby coś tam i pogra 2 min powie gówno ...

Serwer jest dobry ale dla ludzi, którzy potrafią pograć z 2-3 dni...

Opublikowano

@UP

IP

f11.owncraft.pl:25052

Serwer polecam .. Nie wiem czego piszecie ,że nooby .. Ja tam jeszcze się z żadnym noobem nie spotkałem .. Spoko serw,mapka spoko ogólnie git ;]

Opublikowano

fb pewnie bedzie usuniety , zapraszam!

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

FreeBulid usuniety ostatecznie. Powstanie nowy 20 slotowiec dla tej mapy ktora byla. ( moze )

sygna4.jpg
Opublikowano

jednak nie polecam , ban za free bo wszyscy plakali ktorych okradlem w gildi Anonymous ze mam czity a nic nie mialem , wiktor 0 ogaru poniewaz nawet nie sprawdzi logow , pozdro , nie polecam ,a i admin daje lvl jak mu sie powie ze cos stracilo , mialem wszystko enchent poniewaz byl bug na lvl ze dalo sie enchentowac wszystko , najlepsze eq na serwie , najlepsza gildia , i ban za free? co to ma byc? wiktor daje rowniez lvl za odsswiezanie wiec nie polecam , szukam aktualnie innego serwera jesli ktos ma to kontakt 11628969++++++++++

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...