Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceCraft [DEDYK][24/7][GILDIE][SURVIVAL][NO-PREMIUM][NO-WL][OSTRE PVP] Zapraszamy !

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety czeste offki spowodowane sa przez nieaktywne lub bugujace sie nawzajem pluginy. Jednak dzisaj o 11 12 pelny start na nowym bukkitcie i z zmienionymi pluginami

sygna4.jpg
  • Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JEST ! SERWER POWIEKSZONY TERAZ JEST 30 SLOTOW ZAPRASZAMY. jak bedzie potrzeba to 40

sygna4.jpg
Opublikowano

R-Fresh

@Down

Wiedz ze to Surv a statek to "walor" dla graczy ktorzy nie maja co robic.

Szukaj mnie pod
Xavery , Xavier , Xav, XavXav

Opublikowano

O Jesus Christ, gorszego statku nigdy nie widziałem.

Prezentacja jest fajna tylko że jest robiona generatorem, jest to pierwsza bardziej rozpisana reklama z generatora która ja widziałem.

Szósty punkt nie wiąże do regulaminu, polecam stworzyć tablice informacyjną i tam umieszczać informacji typu: Masz problem? Napisz do <Nick> a my się postaramy rozwiązać problem w jak najszybciej!

Pozdrawiam.

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

Zapraszam was serdecznie do rozgrywki .Jesli tylko lubisz frakcje + surv Wbijaj:) cos nie pasi? napisz na mc wyjasnimy:D.

Szukaj mnie pod

Opublikowano

ludzie pelen ogar prosze .. statek wykonany przez jednego gracza dla zabawy moze nie jest to U.S.S.R Ronald Regan (czy jakos tak sie pisze) wklejony do schematow

world edit albo mc edit i tylko //load //paste i masz super statek...

Zapraszam na serwer

sygna4.jpg
Opublikowano

serwer megaaa wypas , gram pod nickiem lolus ale jak widze aktualnie offline ;< chyba juz dzis nie pogram ;(

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Witam was DZIS O GODZINIE 18;00 ODBEDZIE SIE EVENT MIESZANY (pvp+pvm+parkour) ZAPRASZA @ Xavery

Szukaj mnie pod

Opublikowano

hahaa off 4ever , a byl taki fajny ;( to ja lolus jbc , pol mapy wysetowal jakis xe cos tam odszedl od teamu walnal focha i tyle , wiktor chyba nie potrafi zrobic backupu o 1 godzinke i byloby dobrze , z reszta szkoda gadac jak loudasowi dali admina , cwaniakuje tylko jak padnie to zara sie tlumaczy , kicha juz a bylo tak fajnie

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Nie polecam servera ani trochę. Dzieci nie potrafią pisać poprawnie, a adminstracja im dorównuje.

Pograłem 5 minut, wydawał się fajny, dopóki jakieś dziecko się na ciebie nie rzuci, będzie wyzywać "twoją stara", a admin ma problem do Ciebie.

Kurwa gratuluje administracji. Nie polecam raz jeszcze. Dobrych serverów już chyba nie ma...

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...