Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceCraft [DEDYK][24/7][GILDIE][SURVIVAL][NO-PREMIUM][NO-WL][OSTRE PVP] Zapraszamy !

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahha lolus teraz zes pojechal... najpierw historyjka ze niby jestes z biednej rodziny i nie mozesz kupic vip'a ale ja musze ci dac ?! Zarty? ! Pozatym z dawaniem lvl to tak bylo.. z 3 razy dalem po 20 lvl za refresh.. tak wiele? nie robie multikont jak wy

sygna4.jpg
  • Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wypowiedzi Lolusia można zobaczyć jaki poziom reprezentuje. Zero składni, zero pomyślunku. Wszystko pod wpływem silnych emocji. Gracz jakich wielu - wyżywa się w grze, po czym gdy złamie zasady regulaminu twierdzi, że nic nie zrobił. Dostał bana na którego zasłużył, a teraz próbuje zepsuć reputację serwera.

Opublikowano

Noobel mam prośbę możesz odbanować SylerProPL ? Ja juz nic nie wykopie tylko zajmę się gildią pliis

A tak poza tym fajny serwer tylko mało slotów i gracze zabijają początkujących.

P.S. Przepraszam za zło wyrządzone na serwie.

Opublikowano

budowle sa na warpach

/warp crock

/warp wulkan

/warp wioskavip

/spawn

Pozatym trwa nabor na mod'kow

sygna4.jpg
Opublikowano

nie?! gracze nie moga robic sklepow ewen ViP ale to sluzy tylko do eventow. Poza tym na serwie byles ?! widziales jakies sklepy ?

A niby czemu nie WorldGuard ?! Jak mam zabezpieczyc spawn i inne wazne lokalizacje anty pvp itp. Poza tym widze ze jestes niewiem debilem czy kim ?

sygna4.jpg
Opublikowano

Serwer w moim Guście 10/10 Frakcje i stats czego mozna wiecej tylko obawiam sie ze cheaty beda grac :/ ale narazie dobrze się zapowiada

Opublikowano

No cheat wgrany oznacza ze 0 fly 0 killaura itp. Jednak na x raya nie poradzimy

sygna4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...