Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie? To proste - sprawdź ! Mój rekord ~7500 PLN/30 dni

WojnaRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie nie wypłaci pod koniec miesiąca to kasa przepada?

Czy można na kilku stronach zarabiać w jednym czasie?

Za same ref chyba sie kasy nie dostaje tylko jak to ref konto cos zarabia. Dosyć proste jak zacznę zarabiać min 100 na mc to wkręce kumpli na ref i dam instrukcje i tez mi sie to opłaci

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy rejestracji na cashfile mogę podać 10minutemail?? I czy jak sie zarejestruje to nie przyjdzie mi jakiś rachuneczek??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Przy rejestracji na cashfile mogę podać 10minutemail?? I czy jak sie zarejestruje to nie przyjdzie mi jakiś rachuneczek??

Możesz podać email jakiego używasz lub do jakiego masz dostęp,Rejestracja nie jest płatna.

Opublikowano

Wiadomo jak ktoś nie jest sprytny i nie potrafi w odpowiedni sposób zmanipulować ludzmi tak aby robili to czego się chce to na takich srvisach dużo się nie zdziała.

Ale są też nieco inne formy zarabiania niż tylko uploading, mozna np załoyż własna stronę wrzucić na nią reklay i ankiety potem trochę ją wypromowac i czerpać zysk z samych wejść. oczywiście tutaj też liczy się pomysł.

Ja jak narazie z 30 upnietych pilków przez 2 dni nie miałem żadnego pobrania. No cóż to chyba nie dlamnie jednak

Opublikowano

Wiadomo jak ktoś nie jest sprytny i nie potrafi w odpowiedni sposób zmanipulować ludzmi tak aby robili to czego się chce to na takich srvisach dużo się nie zdziała.

Ale są też nieco inne formy zarabiania niż tylko uploading, mozna np załoyż własna stronę wrzucić na nią reklay i ankiety potem trochę ją wypromowac i czerpać zysk z samych wejść. oczywiście tutaj też liczy się pomysł.

Ja jak narazie z 30 upnietych pilków przez 2 dni nie miałem żadnego pobrania. No cóż to chyba nie dlamnie jednak

Dokładnie, manipulacja to punkt pierwszy w tym przypadku ...

Opublikowano

Gdzie uploadowales??jeśli na polskich portalach i forach to nie ma się co dziwić.w Polsce trzeba zapłacić za pobieranie z wymienionych przez autora źródeł.

Opublikowano

Dokładnie.

Pisałem że nie idzie tego ściągnąć i osobiście nie znam żadnej osoby która by cokolwiek z tych serwisów pobrała, sam jak i wszyscy moi znajomi - omijamy te serwisy, bo każdy wie, że to zuo. A autor dalej się będzie ze mną kłócił jakie to zajebiste i nazywał mnie trollem , bo skrytykowałem ten syf internetu.

Opublikowano

Na jakie serwisy wrzucac linki z cashfile , jak je szybko wypromować , jakie pliki wrzucać??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...