Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie? To proste - sprawdź ! Mój rekord ~7500 PLN/30 dni

WojnaRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, gdzie znaleźć debila, który żeby ściągnąć wrzucony prze zemnie plik wyśle sms'a , który pewnie kosztuje Miliony Monet...

ravensygna.png
  • Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

He he masz jednak racje, ciągle na taki link natrafiam.

Szukałem programu do nabijania wyświetleń na youtube i nic nie ma patrze na stronkę, a tam wszystko ładnie pięknie, nawet screnny są.

Patrze, a tu ankietę trzeba wypełnić.Ja wiem, że to fuck, ale pewnie dużo osób wypełniło tą ankietę.

Mam do ciebie pytanie czy wypełnienie konta na paypal nieprawidłowymi danymi może czymś grozić ?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Moja metoda to:

-keyword research - znalezienie dochodowej niszy dajmy na to cracki

-zakup domeny i hostingu,koszt około 40 - 70zł za rok za oba

-postawienie strony na wordpressie albo czystym html

-upload plików na uploadpay/sharecash

-pozycjonowanie strony w google (najdroższa część,łatwa fraza to ok 100zł,ciężka nawet kilka tysięcy)

@up

wypełnienie konta paypal nieprawdziwymi danymi prawdopodobnie może prowadzić do zamknięcia konta i utraty środków

\m/ \m/

GG: 9261310

Gość malutki688
Opublikowano

czy jakis uzytkownik (z rangoo pro user lub lepsza,etc) zarobil przynajmniej 1 zl?

Opublikowano

WojnaRR weż odpowiedz na PW, najpierw piszeż żeby walić do ciebie z problemami a potem milczysz jak zaklęty choć na forum się udzielasz cały czas.

Opublikowano

Czy to prawda , kolega xxxUP, napisał że żeby pobrać plik trzeba sms'em / przelewem płacić?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

WojnaRR weż odpowiedz na PW, najpierw piszeż żeby walić do ciebie z problemami a potem milczysz jak zaklęty choć na forum się udzielasz cały czas.

Pisać na GG nie na PW.

Czy to prawda , kolega xxxUP, napisał że żeby pobrać plik trzeba sms'em / przelewem płacić?

W Polsce tak.

Gość malutki688
Opublikowano

a jest kakis limit na wrzucane pliki?ile plikow moze wrzucic nowy uzytkownik?

Opublikowano

a jest kakis limit na wrzucane pliki?ile plikow moze wrzucic nowy uzytkownik?

Nie ma żadnego limitu. Jedynie co do wagi. Max 100-200 MB zależy od serwisu.

Opublikowano

Pisać na GG nie na PW.

W Polsce tak.

No to trzeba mieć dużego farta, że znajdzie się taki " głupek " który zapłaci za plik np 5mb

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

No to trzeba mieć dużego farta, że znajdzie się taki " głupek " który zapłaci za plik np 5mb

Wcale nie. Na świecie jest 80% głupków.

Opublikowano

Ci z innych krajów mają niby za darmo oferty. Apropo tych proxy... ciężko bd cokolwiek wymłócić z tego :s

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ci z innych krajów mają niby za darmo oferty. Apropo tych proxy... ciężko bd cokolwiek wymłócić z tego :s

Tak, prawie wszystkie kraje mają dużo darmowych ofert.

Nie radze pobierać samemu sobie z proxy. Szybko to wyłapią.

Opublikowano

A może być tak , że nie wypłacą Ci pieniędzy? I czy konto paypal z goupload trzeba jakoś połączyć?

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

A gdybym za dużo tego hajsu nabił bo mam naprawdę patent to wypłacą? Chodzi mi o jakieś 10k pln miesięcznie ;P

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

A gdybym za dużo tego hajsu nabił bo mam naprawdę patent to wypłacą? Chodzi mi o jakieś 10k pln miesięcznie ;P

A dlaczego nie ? Oczywiście.

Opublikowano

nie przesadzaj -> top all the time ma chyba 8k . Musialbyś zrobić jakiegoś bota do gry która nie ma bota albo rewolucyjne coś i zawaliście to zabezpieczyć żeby nie było reuploadów.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

A ty zarabiasz tylko na stronach z uploadem czy masz jeszcze jakieś własne stronki itp?

Kilka z nich które znam:

• Buxy

• serwisy z nagrodami

• uploading [PPD - PayPer Download, PPA - PayPer Action ]

• surfbary, inwestycje [giełda]

• zakłady bukmacherskie

• zarabianie na własnej stronie [systemy reklamowe np. Google Adsense ]

• konkursy w internecie [np. te na FB]

• tzw. mikropłace [ serwis Microworkers ]

Opublikowano

Trochę patrzyłem to uważam, że :

buxy i wszelkie strony z ankietami to znikoma kasa nawet z tonami poleconych. Serwisy z nagrodami są niby okej, ale prawdopodobieństwo nagrody nikłe. Uploading dyskutowany, surfbary nieopłacalne, inwestycje (giełda) no to okej jak się zna człowiek to zarobi i z 10 dolców miliard... Zakłady bukmacherskie tak samo jak giełda się zna - się ma (element losu)

Zarabianie na wlasnej strone przez google AdSense - > tak, jeśli mamy super serwis to może 10% nie blokuje sobie adsense a z tych 10% 1% kliknie. Konkursy - nie patrzyłem mikropłace też znikome źródło zarobku...

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...