Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie? To proste - sprawdź ! Mój rekord ~7500 PLN/30 dni

WojnaRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STS się bawią także nie trzeba mieć 18.

Nie pierdol głupot bo każde zakłady są od 18 chyba ze tylko szybko wpadaja do zakładu daja kupon i wychodzą ale przesiadywać i myśleć co obstawić to nie mogą bo jak jakas inspekcja wbije to ten co te kupony drukuje ma przejebane wtedy wiec siedziec tam nie idzie.

Co do uploadingu z moim internetem moge ciągnąc wiecej za prad zapłace

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co to za problem siedzieć w domu i myśleć co obstawić ? Nie chodzi się tam żeby przesiadywać tylko żeby stawiać.

Co do PPA - nie trzeba mieć szybkiego internetu.

Opublikowano

Elo mam problem jak idzie to z CashFile

Jest to płatne??

jak zarejestrować się na paypay czy jakoś tak??

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

Opublikowano

Kiedyś próbowałem z tym zacząć, jendak po kilku dniach zapomnialem o tym. Da się jakoś usunąć tam oknto, albo zmienić/usunąć/zobaczyć z czyjego linku się zarejestrowałem? Nie chce mi się robić nowego konta, a chciałbym skorzytać z Twoich porad.

Opublikowano

boze nic do ciebie nie mialem dopoki nie przyszedles na to forum i nie zaczales spamic... malo ci kasy ze kolejnych refow chcesz naciagnac?

Jeszcze te posty ludzi ktorzy pytaja czy legalne , '' jak zalozyc konto na paypayu '' japier****

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Czlowieku oni nawet nie wiedza gdzie pliki rozsylac. Znam takich co im pomagalem i po jakis 2-3 tygodniach pisali do mnie ze juz im sie niechce.

Opublikowano

Czlowieku oni nawet nie wiedza gdzie pliki rozsylac. Znam takich co im pomagalem i po jakis 2-3 tygodniach pisali do mnie ze juz im sie niechce.

Kto tego potrzebuje naprawde i chce sie za to zabrać, to mnie pyta.

Opublikowano

No i widzisz autorze tematu same niedowiarki i ludzie ktorzy beda sami sobie pliki pobierac

Opublikowano

Te 500 to na miesiąc czy na rok wkoncu?

Z reguly jak ja wchodzę z kimś w jakiś układ to mnie zawsze ojebie bo jestem za bardzo uczciwy itp. Jutro postaram sie skontaktowac jak bede wchodził w ten interes dzis z komórki pisze to nic nie zdziałam.

Opublikowano

Weź wypierdalaj z tym gównem . Tego się pobrać nie da. Omijam takie linki z daleka, bo to zwykły syf w internecie. Chuj w dupe wszystkim którzy wciskają mi te linki, z którymi nic nie idzie zrobić. Nikt tego nie pobiera więc jakim cudem się tyle kasy dorobiłeś ?? hę? wyswietlenia na youtube? 100, w tym 50 autora. Wszedłem raz i ni chuja nic nie mogłem z tym linkiem zrobić, tak jak wszyscy inni. Nikt tego nie pobrał, BO SIĘ NIE DA. Trzeba wysyłać jakieś smsy na jakiejś zagranicznej stronie , to ja podziękuję.

Opublikowano

Sam w tym siedze, nawet autko kupilem za pieniadze zarobione w interecie, tylko trzeba miec dobre nisze. A kolege WojnaRR kojarze z forum o zarabianiu.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Aha, nie dodałem że nie trzeba mieć konta PayPal, żeby zacząć zarabiać. Konto PayPal możecie utworzyć dopiero wtedy jak się uzbiera 10$ i będziecie chcieli wypłacić.

Opublikowano

a powiedz mi np w 2 dni uzbieram 50$ i wtedy mogę odrazu na PayPal wypłacić?

Czytać 1 post ;] wypłata na CF 3 ostatnie dni miesiąca, GoU 3 pierwsze dni miesiąca.

@edit: kilka moich dzisiejszych stawek:

scbh.jpg

Opublikowano

Głównym celem tego tematu jest zdobycie przez autora osób poleconych,nikt nie robi nic bezinteresownie i charytatywnie jeśli chodzi o pieniądze,a tym bardziej dla obcych osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...