Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Echo Of Silence | CAP: 130 | 13DG |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to peszek ... Nie tylko Ty tak masz :]

Ja nie mam mi się ładnie pięknie z uploadowało ^^

nie mam problemu :) napisz na ich Forum albo żeby było lepiej dam Ci poradnik :)

1 . Pobierz takie coś jak : IPInput

2 . Odpal To zmień wersje Clienta na 272 :)

3 . daj Ok i wszystko będzie Ci działać ... :)

4 . Tyle ode mnie co mogłem powiedzieć Raczej "Napisać" :D^^ Thx

Dzieki dziala

Szukam gildi 1 lvl zaczynam grac

dzis 130:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

opłaca Ci sie tutaj grac @up ?

130lv to jest dzień grania, nawet mnie. Cały serwer juz biega w 130lv.. , lepiej grać na jakimś świeżym serwiem, jest wtedy jeszcze odrobina chęci na szybkie wbicie lvl'a :) pozdrawiam.

Opublikowano

Huh, podroba Rome, prawie te same pliki, ale raty inne xD

Jak wbilem 130 w 1 dzien na rome, to ciekawe jaki tu jest pogrom.

Moze sie skusze :>

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer. Gram juz jakis czas. Na pochwałę zasługuje aktywność GMów, w kazdej chwili gotowi pomoc. Dodatkowo wlepiają ostrzezenia Turkom/Egipcjaninom za pisanie na global czacie w narodowym języku co dodatkowo zwiększa moją ocenę. Wiele zapowiadanych nowosci po uporaniu sie z aktualnymi bugami :)

Pozdrawiam.

Moj nick w grze: Lethal_dose / Death_Punch!

Do uslyszenia

Opublikowano

Oto odpowiedz z forum Echo of Silence:

Step 1

Extract the eos client

Step 2

Open "Silkroad.exe" and let it patch till you will get an error (77%), Close the Window by clicking on "OK" Button, then open the launcher again and let it update till you will get the same error (60%), Close and reopen the launcher till it will stuck at 42%, And for last time, close it and open it again till it will stuck at 25%.

Step 3

You will need a program called "Patcher" which you can Download here http://www.multiupload.com/B19IHXO0N9

After you downloaded it, Extract it and copy all the files in your EOS Sro folder and replace all the files with the downloaded one!

Step 4

Open the "IPInput.exe" and browse your Media.pk2

Then look at the "Version" it is "261", change it to "272" and click "OK"

Step 5

Start "Silkroad.exe" and enjoy!

That's all! You finished in 5 simple steps!

Mam nadzieje ze Ci zadziala :)

Opublikowano

Jest jakiś osobny dział na forum poświęcony temu serwerowi? Pytam bo szukałem ale mi się nie powiodło <_< Ogółem również poszukuję jakiejś konkretnej gildii. Nick w grze: brokeN

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie gra na serwerze i nie potrzebuje ekwipunku to proszę o kontakt 23012122. Chętnie bym przyjął postać z fajnym eq.

Zaczynam dopiero grę.

Opublikowano

Gildia Polska jest i to bardzo dobra :) Aktualnie mamy jangan. Gildia nazywa sie Spartans. Moj nick w grze: Death_Punch

Opublikowano

Ten serwer jest do du.. !!! Grałem na nim nic ciekawego cap 130lvl 120 skill nuda xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak sprawa z silkami na tym servie questy drop monstr? czy kupno jest możliwe przez sms?

Podpinam sie co do tego pytania. Jednak moja prosba jest nastepujaca do wszystkich graczy Sikroada Echo Of silence. Niech kazdy z was poda aktualny nick postaci, na ktorej gracie. Poniewaz wiekszosc z was ma obce nicki ( Everyboard, Angel itp.itp ).. z ktorych trudno wyczytac czy jest polakiem :D

Moj nick to: Orzel , gram od niedawna, same expienie i bezsensowne obserwowanie turkow nie przynosi pozytywu :D

21322170410104241.png

The Golden Eagle

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...