Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Echo Of Silence | CAP: 130 | 13DG |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto zaczac grac na serwerze?Chodzi nam glownie o przyjemne expienie jak i wspolprace z polskimi graczami. Gralismy z qumplem na PuritySro lecz dzisiaj byl crash i rollback 2-dniowy. Niestety wiekszosc graczy byla niemile zaskoczona jak stracila sun-y ktore kupili za silki;p

Wbijaj do gry ^^ fajnie sie gra

jbc nick masz u góry na zdjęciu :P pisz zawsze pomoge !! :P

Goldem /// Itemkami //// itd ^^

Konto oddane !!

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijaj do gry ^^ fajnie sie gra

jbc nick masz u góry na zdjęciu :P pisz zawsze pomoge !! :P

Goldem /// Itemkami //// itd ^^

RetroX ujołeś mnie na fotce :P a nie zapytales o prawa autorskie :P i czy wyrazam zgode Jak cos Valk ^^ ja juz dzisiaj zrobilem buga xD mialem 132lvl hahaha gm chcial mnie banowac ofc joke :P jak dla mnie za szybki lvling i za duzo luda ma soxa ;/ mozliwe ze oddam moje all itemki :PPP jak cos 2x full sun 13d xD prot china na razie sie wstrzymam :P

Opublikowano

RetroX ujołeś mnie na fotce :P a nie zapytales o prawa autorskie :P i czy wyrazam zgode Jak cos Valk ^^ ja juz dzisiaj zrobilem buga xD mialem 132lvl hahaha gm chcial mnie banowac ofc joke :P jak dla mnie za szybki lvling i za duzo luda ma soxa ;/ mozliwe ze oddam moje all itemki :PPP jak cos 2x full sun 13d xD prot china na razie sie wstrzymam :P

@UP

o zgodę pytać nie musze bo i tak wiem ze się zgodzisz ^^ hehe no ja narazie zostaję tutaj przy tym serwie niech więcej osób przyjdzie :P to będzie mozna na pvp śmigać ^^ dzisiaj jak wrócę z pracy To... pod rasuje sobie Seta do +5 i FB zrobie :P ale to moze ^^ BTW:

Valk jak będziesz miał Shield Sun D13 /D12 Pisz do mnie kupie natychmiastowo :P i jak co dzisiaj karawanke robimy ^^ :P

Konto oddane !!

Opublikowano

Dzieki za zachętę, dzisiaj wbijamy z qumplem. Napisze do was z prosba o inv do guild. Co do expa to jak dla mnie jest OK bo glownie chce sie nastawic na pvp i unique a nie na expa. Jezeli chodzi o sox-y to mnie to osobiscie nie przeszkadza bo znajda sie ludzie na moim poziomie z kotrymi smialo bedzie mozna PVP robic.

Edit: Jaka jest populacja serwera? w przedziale 0/1000 :PP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

League of Legends:- North America ~~30 lvl~~

- Europe East$North~~20lvl i rośnie:P~~

PuritySro 120 +RIP+(Crash serwera 2-dniowy)

Opublikowano

Bylem na serwerze dzisiaj, cos wyludniony jest ten serwer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

League of Legends:- North America ~~30 lvl~~

- Europe East$North~~20lvl i rośnie:P~~

PuritySro 120 +RIP+(Crash serwera 2-dniowy)

Opublikowano

niekoniecznie jest juz jedna gildia sporo zaludniona okolo 30 osob, mysle ze jest okolo 60++ osob juz wiec zobaczymy

Opublikowano

Zagram na tym serwie. Koło 20 napisze do któregoś z Was (UP) ^^

Może ktoś coś pomoże na początek :P

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

jbc zapraszam do Gildi: Rebellion

dopiero co stworzona, aby zebrac polakow - (OGARNIETYCH) , potrzebujacych atmosfery i rozmowy ;).

pm w grze: Zaibatsu

Opublikowano

Co za DNO ! ! !

Wbijam na chara i DC... Char is bug ?!

dno to twój komputer , wszystko działa a ja mam pytanie

wiem że można nie pamiętam jak , otworzyć skilka jeszcze raz aby expic postać swoją na innym koncie

NJxbd4x.png

Opublikowano

dno to twój komputer , wszystko działa a ja mam pytanie

wiem że można nie pamiętam jak , otworzyć skilka jeszcze raz aby expic postać swoją na innym koncie

Loadera potrzebujesz :-)

Opublikowano

VastoLords jestem ciekaw co ma komputer do dc ? I co was obchodzi moje zdanie ? Co za ludzie. Denny serwer, i koniec kropka.

sgc1.jpg

Opublikowano

VastoLords jestem ciekaw co ma komputer do dc ? I co was obchodzi moje zdanie ? Co za ludzie. Denny serwer, i koniec kropka.

co ciebie obchodzi moje zdanie na temat twojego komputera , a jak ci sie serwer nie podoba to po cholerę tutaj wgl piszesz , spam i tyle .

za duży exp trochę i szkoda że d13 tylko z unique 130 leci ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

co ciebie obchodzi moje zdanie na temat twojego komputera , a jak ci sie serwer nie podoba to po cholerę tutaj wgl piszesz , spam i tyle .

za duży exp trochę i szkoda że d13 tylko z unique 130 leci ...

Pisałem, bo chciałem wyrazić swoje zdanie na temat serwera . Ale Ty nie pojmiesz tego ?! Grałem, i według mnie serwer to kicha. Koniec tematu, nie odpisuj na to. Okej ?!

sgc1.jpg

Opublikowano

ja powiem tak gralem w to 2 lata temu i juz nie pamientam jak sie w to gralo moze powie ktos?

albo moze dacie jakis poradnik

52324509.jpg
Opublikowano

działa odświeżamy co 24 h , raport

na serwerze lekkie nudy po 130 lvl bije się tylko unique 130 i tyle ...

@UP

jak Ci się nudzi To.... ulepszaj seta broń itd ^^ ja wczoraj miałem szczęście !! ^^ Bow +7 za pierwszym mi wszedł 2Hand też za pierwszym ale do +8 .... :P a potem znikł hehe xD

Dzisiaj Robię Seta całego +7 ^^ i Acc +7 ^^ Pozdrawiam Ruchałke ^^ Ruchałka jak to czytasz napisz do mnie w grze ^^ Thnx :) mam sprawe do cb xD

Co za DNO ! ! !

Wbijam na chara i DC... Char is bug ?!

Dno To ty jesteś poprostu nie umiesz się obsługiwać grą ..... i jak masz pisać nie zbędne posty to Powiem Ci tak w polskim języku ^^

Ciąg się stąd bo tutaj nie ma miejsca dla takich jak Ty... :) pozdro z fartem :)

@Edit

Ogłaszam że serwer jest , przejęty przez polaków ^^ . Ja osobiście chciałłem pozdrowić całą moją Gildie ^^ jak ktoś chce zrobie itemki +5+++ w 5 minutek ^^ hehe xD

mam szczęście co do alchemy. Więc pisać pod nick ::::::::::: RetroX ::::::::::: oczywiście bez kropek :) jbc będę w grze czekał HT :P

Konto oddane !!

Opublikowano

@UP

jak Ci się nudzi To.... ulepszaj seta broń itd ^^ ja wczoraj miałem szczęście !! ^^ Bow +7 za pierwszym mi wszedł 2Hand też za pierwszym ale do +8 .... :P a potem znikł hehe xD

Dzisiaj Robię Seta całego +7 ^^ i Acc +7 ^^ Pozdrawiam Ruchałke ^^ Ruchałka jak to czytasz napisz do mnie w grze ^^ Thnx :) mam sprawe do cb xD

Dno To ty jesteś poprostu nie umiesz się obsługiwać grą ..... i jak masz pisać nie zbędne posty to Powiem Ci tak w polskim języku ^^

Ciąg się stąd bo tutaj nie ma miejsca dla takich jak Ty... :) pozdro z fartem :)

@Edit

Ogłaszam że serwer jest , przejęty przez polaków ^^ . Ja osobiście chciałłem pozdrowić całą moją Gildie ^^ jak ktoś chce zrobie itemki +5+++ w 5 minutek ^^ hehe xD

mam szczęście co do alchemy. Więc pisać pod nick ::::::::::: RetroX ::::::::::: oczywiście bez kropek :) jbc będę w grze czekał HT :P

Obsługiwać ? Ludzie Wy nie wiecie a piszecie. Grałem, i następnego dnia wchodzę na chara i dostawałem DC ! . Koleś Ty lepiej nic lepiej o nabijaniu postów nie pisz bo Ty nie lepszy. Jak sobie przypominam to w temacie o BloodySRO to prawie z każdym się kłóciłeś/wyzywałeś i pisałeś zbędne posty. Pozdro, a i chcę poinformować, że zmieniłem zdanie na temat tego serwera.

sgc1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...