Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Echo Of Silence | CAP: 130 | 13DG |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże mi ktoś ?? stery do grafy zmienilem directa zmienilem framework naprawilem co moge jeszcze zrobic po za formatem??

Jezeli ktos ma taki sam problem jak ja to moge pomoc klikamy prawym na moj komputer wlasciwosci zaawansowane nastepnie przy uruchamianie i odzyskiwanie klikamy ustawienia edytuj i na koncu wklejamy to NoExecute=AlwaysOff

NoExecute= zostaje koncowke tylko zmieniamy na AlwaysOff tak jak wyzej napisalem zapisujemy restartujemy kompa i takim sposobem mi zadzialalo.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem tam dawno dawno dawno ;p mam dwa konta ;} jedno pro z bowem 13 dgr i polowa seta na 13 Bowa 118 lvl

i drugi 2HS 120 :] pozdro

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Pomoze ktos ?

przy tworzeniu konta wyskakuje blad :

• You did not enter the correct format for the Bot Check field. Please read the field description for the expected format.
  • A required field called Bot Check is missing or has an invalid value.

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

serwer zjebany widac jakich maja gmów nieumia sobie poradzic z clientem

nie da sie uptade zrobic

Cap 100 elyssion online zaprasza.

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z update? najpierw zawiesza sie przy 95% nastepnie przy 60% potem 45%, nastepnie lunchera zmienia obrazek i przy 25% sie zawiesza. Jakies sugestie?

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z update? najpierw zawiesza sie przy 95% nastepnie przy 60% potem 45%, nastepnie lunchera zmienia obrazek i przy 25% sie zawiesza. Jakies sugestie?

Dokladnie ten sam problem u mnie, podbijam i rowniez prosze o jakas solucje problemu.

Opublikowano

Znalazlem takie cos na ich stronie moze komus pomoze

Hello Everybody!

I am DaBiGBoSs and as i saw, some new guys got problem on patching the EOS Sro.

So, here is the solution on how to fix it!

Step 1

Extract the eos client

Step 2

Open "Silkroad.exe" and let it patch till you will get an error (77%), Close the Window by clicking on "OK" Button, then open the launcher again and let it update till you will get the same error (60%), Close and reopen the launcher till it will stuck at 42%, And for last time, close it and open it again till it will stuck at 25%.

Step 3

You will need a program called "Patcher" which you can Download here

After you downloaded it, Extract it and copy all the files in your EOS Sro folder and replace all the files with the downloaded one!

Step 4

Open the "IPInput.exe" and browse your Media.pk2

Then look at the "Version" it is "261", change it to "272" and click "OK"

Step 5

Start "Silkroad.exe" and enjoy!

That's all! You finished in 5 simple steps!

/Sticky request

all credits goes to yoyobofo9 for the solution
wink.png

Opublikowano

Wow.. widzę że Duże zainteresowanie serverem jest :P hehe ale , to tylko gra na max tydzień/ bo jak wbijecie 130 Full Sun set +10 Bron +12+++ :D to nic nie ma do roboty... Ja mam Bowa w/w poście +17.. Dzisiaj zrobiłem +24 Bow ... i poprostu nuda nuda nuda./.. :)

ale życzę miłej Gry :)

Opublikowano

Nie ma nic do roboty ? A PVP, uniq, eventy, job ? Jak nie chcesz grać to po prostu daj innym konto ( nie chodzi o mnie )

sgc1.jpg

Opublikowano

Nowa Guildia zaprasza :)

Nazwa: Niezniszczalni

Master: GreenBow

Asystent: Lipton

Data powstania: 2 luty 2012

Aktywność: prawie 100%

Ilość człąków: 6 będzie więcej :)

PS: bierzemy tylko ogarniętych ludzi i mam nadzieje ze nie będziecie dołączać tylko dla plvl albo golda :)

Opublikowano

Dobry server , fajnie się gra ?

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...