Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Echo Of Silence | CAP: 130 | 13DG |

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

jak Ci się nudzi To.... ulepszaj seta broń itd ^^ ja wczoraj miałem szczęście !! ^^ Bow +7 za pierwszym mi wszedł 2Hand też za pierwszym ale do +8 .... :P a potem znikł hehe xD

Dzisiaj Robię Seta całego +7 ^^ i Acc +7 ^^ Pozdrawiam Ruchałke ^^ Ruchałka jak to czytasz napisz do mnie w grze ^^ Thnx :) mam sprawe do cb xD

Dno To ty jesteś poprostu nie umiesz się obsługiwać grą ..... i jak masz pisać nie zbędne posty to Powiem Ci tak w polskim języku ^^

Ciąg się stąd bo tutaj nie ma miejsca dla takich jak Ty... :) pozdro z fartem :)

@Edit

Ogłaszam że serwer jest , przejęty przez polaków ^^ . Ja osobiście chciałłem pozdrowić całą moją Gildie ^^ jak ktoś chce zrobie itemki +5+++ w 5 minutek ^^ hehe xD

mam szczęście co do alchemy. Więc pisać pod nick ::::::::::: RetroX ::::::::::: oczywiście bez kropek :) jbc będę w grze czekał HT :P

jak to jest ulepszasz z samymi elkami czy dajesz jeszcze magic powder , i jak tak to jaki bo ten droższy jak działa ? :D

tak wgl BŁAGAM O SWORDA BO MASAKRA 130 I Z 11 D LATAM ....

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server naprawdę świetny,zapewnia pewne pare dni grania,ale po nich odrazu się nudzi,dlatego ja przestałem już ; d

Good luck Retrox !

Jogobella.

Opublikowano

jak to jest ulepszasz z samymi elkami czy dajesz jeszcze magic powder , i jak tak to jaki bo ten droższy jak działa ? :D

tak wgl BŁAGAM O SWORDA BO MASAKRA 130 I Z 11 D LATAM ....

@UP

tak samymi lucky powderami ... ani jednego lucky nie uzylem tego za 25m i tego za 250m.... bo to strata kasy....

Jak chcesz moge Ci pomóc.. zrobić Itemka +6+++.. tylko napisz za 1h bo ide z karawaną z HT do JG 5^ :D:D

Obsługiwać ? Ludzie Wy nie wiecie a piszecie. Grałem, i następnego dnia wchodzę na chara i dostawałem DC ! . Koleś Ty lepiej nic lepiej o nabijaniu postów nie pisz bo Ty nie lepszy. Jak sobie przypominam to w temacie o BloodySRO to prawie z każdym się kłóciłeś/wyzywałeś i pisałeś zbędne posty. Pozdro, a i chcę poinformować, że zmieniłem zdanie na temat tego serwera.

@UP

po chuj wracasz do przeszłości ... ? pojebało cię dzieciaczku -,-

Po 1.. na Serwerze Echo jestem popularny :) .... po 2 jak nie wiesz nie pisz..

Konto oddane !!

Opublikowano

@UP

tak samymi lucky powderami ... ani jednego lucky nie uzylem tego za 25m i tego za 250m.... bo to strata kasy....

Jak chcesz moge Ci pomóc.. zrobić Itemka +6+++.. tylko napisz za 1h bo ide z karawaną z HT do JG 5^ :D:D

@UP

po chuj wracasz do przeszłości ... ? pojebało cię dzieciaczku -,-

Po 1.. na Serwerze Echo jestem popularny :) .... po 2 jak nie wiesz nie pisz..

Wali mnie to... To Ty nie pisz, jak nie wiesz. Poje*ało to może, Ciebie bo piszesz tak jakbym to ja sam robił te dc -.-

sgc1.jpg

Opublikowano

Wali mnie to... To Ty nie pisz, jak nie wiesz. Poje*ało to może, Ciebie bo piszesz tak jakbym to ja sam robił te dc -.-

raport spam , po co ten przecinek i z dużej litery omg naucz się podstaw zanim zaczniesz pisać a jak nie potrafisz wyszukać błędu to z ciebie dupa a nie gracz

co do tematu to wiem że pewnie nikt chętny nie będzie ale potrzebuje kogoś kto by pomógł mi dobić 76 lvl na dwóch postaciach mogę dać jakiegoś soxa jak mam dla twojej klasy , pisać w grze teraz jestem na postaci "Vernom"

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeżeli Angel dostaje dc,albo dostawał,to coś musiało być na rzeczy.Nie powinniście się Cisnąć z tak błahego powodu,ludzie ... ; d

Opublikowano

@UP

niech cię.. wali mnie to nie interesuje co cię wali ... ^^ BTW.. Vemom jak chcesz napisz do mnie w grze : P

Dzisiaj Robie Bowa na +12 ^^

Konto oddane !!

Opublikowano

@UP

niech cię.. wali mnie to nie interesuje co cię wali ... ^^ BTW.. Vemom jak chcesz napisz do mnie w grze : P

Dzisiaj Robie Bowa na +12 ^^

ale jaki masz nick :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem o to Coś :D

sro2012011319211007.jpg

ładnie , ale nie chodziło mi o ulepszanie jeśli chodzi o to konto :D . tylko małego expa postaci , podaj swój nick

NJxbd4x.png

Opublikowano

ładnie , ale nie chodziło mi o ulepszanie jeśli chodzi o to konto :D . tylko małego expa postaci , podaj swój nick

@UP

grrrrrrrrr.... xD a na zdjęciu nie masz ?

RetroX Pm me ....

Konto oddane !!

Opublikowano

Pier..... Fajna gra... Gm pisze PK.. okej pk . ale , jak ktoś PK ma to już tego nie cofnie chociaż mógłby,,,, pfff Oddam Itemki kto chce pisać w grze Bow +10 Set D13 Sun +4 all Sun ... Acc Sun +4 all ... xD pm me ale teraz inspa jest :P

Konto oddane !!

Opublikowano

nie mam screena ale +11 wlasnie wbilem speara xD

a retrox ( ten co napisal posta wyżej) za chwile tez wbija bowa na +11 xD ( bo ma +10 teraz)

P.S.

polecam server xD

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

nie mam screena ale +11 wlasnie wbilem speara xD

a retrox ( ten co napisal posta wyżej) za chwile tez wbija bowa na +11 xD ( bo ma +10 teraz)

P.S.

polecam server xD

@UP

też polecam :D:D

Loook at this Screen ^^ i oceńcie :D

sro2012011502491810.jpg

Konto oddane !!

Opublikowano

up.

tez mnie uchwycilo na zdjeciu xD

I juz spear +11 nie mam ;( spaliłem na +12 ...

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Mam problem Gdy klikam na launcher to gra nie startuje i wogole nic sie nie pojawia okienko launchera czasami pojawia sie na sekunde i zaraz znika

zainstaluj najnowsze sterowniki Direct i grafiki :)

za kazdym razem kiedy teleportuje sie do Hotan wywala mnie z gry...

@Up

skontaktuj sie z GM na Forum albo... wypakuj jeszcze raz gre ^^

BTW : ile ramu masz w kompie może to przez to że masz mało ram :)

@Edit Zobacz: D mój piękny Bow :P

sro2012011516591391.jpg

Konto oddane !!

Opublikowano
@Edit Zobacz: D mój piękny Bow :P

sro2012011516591391.jpg

Wszysko FAJNIE pięknie... Rozumiem że masz fajnego bowa +17 czy chuj go tam wie. Ale nie rozumiem po co tyle razy się tym chwalić.

Moim zdaniem Właśnie dlatego Ta gra , ten server Traci sens :] nie długo 80% będzie latała +10++ z weaponami. Wszedłem do gry i odechciało mi się grać

Prawie każdy lata z Sox weaponami...z kosmicznymi +... To nie ma sensu wszystko. takie moje zdanie. Co nie znaczy że skreślam server. Bo server jako tako dobrze zrobiony. I napewno bym nie zrobił takiego jak ten bo poprostu nie potrafie. Niestety alchemia jest całkowicie do dupy. Nie wystarczy to że jest x400 exp? i spory lot? ehh... Szkoda naprawde. i nie piszę tego z zazdrości.. bo mi to zwisa czy mam +17 czy +30 czy moze +1... ale jeśli chodzi o sens grania na PVP po expieniu dla przyjemności , to odpada Bo wyjdziesz z takim bowem +17 na pvp to on cie ma na Pół-hita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...